kızlar bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var

Otobüs yolculugu kendisine kötü sana degil
Sen o zahmeti çekebilirsin ona göre

Kalmamak için bahane üretmemiş gitmemeniz için üretmiş
Giderseniz bir sekilde gelir yanınıza kalmaya

Ben hiç sevmedim bu arkadasın davranış şeklini bence biraz daha düşün tart
Hatta dedi ki geldiginden seni ablamla tanıştırıcam,bi yerden başlamak lazım dedi,ama tabi ki çok bekler düşündükçe sinirleniyorum

Bizim sevgilimle aramızdaki mesafe de çoktu,o iki gün için 18 saatlik yoldan geldi..Ama uçakla tabiki.:KK56:
Yani istemekle ilgili bir durum.
Görmek istiyorsa herşeyi halledebilir.

Bence erkek arkadaşın senden birşeyler saklıyor. Erkek adam okadr pısırık olmaz. Ben eşim sevgililik zamanlarımızda ta diyarbakırdan 10 saatlik yola izinlerinde hep yanıma gelirdi

Ailen bilmiyorsa gitme. Hadi basina birsey gelirse hadi gelmedi basina birsey diyelim ,senin ailenin yasayacagi hayal kirikligini hic mi dusunmuyorsun.

Gitme
Bu adam fazla cebinde sanıyor seni. Kacan kovalanır
Birak seviyorsa ozluyorsa ayagina kadar gelir. Hanim evladı galiba
Ondanda hayir gelmez

Erkek arkadaşınızın güvenemediği otele siz nasıl ailenizin haberi olmadan gidip kalmaya nasıl güvenebiliyorsunuz hayret ediyorum. Başınıza birşey gelse ne olacak? Ciddi bir durum olmasa bile ailenize bu durumu nasıl açıklayacaksınız? Daha hala çocuğun ailesi ne düşünürmüş bilmem ne. Bu ısrar neden yani. Sonra ay aman ben çok fedakarlık yaptım benim kıymetim bilinmedi.

Ben de gençlik zamanlarimda arkadaşlarımdan uzak bir semte taşınmıştım. Hep mesafeyi, yolu bahane ederlerdi, ben 5 gitsem, onlar bir gelirdi... Sonra aynı uzak mesafeye ben.gidebiliyorsam onlar neden gelemiyor diye sorgulayıp gitmeyi kesince, uğrunda uzak.mesafeleri aşabildigim arkadaşlıklarım bitti...

Hemen konuya geçiyorum,benim erkek arkadaşım var 2 senedir birlikteyiz,yaza nişan düşünüyoruz inşallah,ama bir konuda size danışmak istiyorum,sevgilimin yaşadıgı şehir x şehri olsun,benim ki y şehri,iki şehir arasında otobüsle 6 saatlik mesafe var
İlişmizin en başlarında yanıma gelme konusunda öyle mırın kırın etti ki,neymiş otobüs yolculugu hiç yapmamış falan,arabası var ama ortak ailesiyle, şirketlerinin arabalarından, onunlada gelemezmiş,neyse birkaç kere geldi,sonra bende üzüldüm haline ortak noktada buluşalım deyip ikimizin orta noktası olan bi şehirde buluştuk genelde,ama hep dedi ben geleyim sen gelme ama demek ki işine geldi ki öyle buluştuk
Neyse şimdi ben tatildeyim yanına gitmeyi düşündüm onun işi var gelemiyor,ablamın yanına geldim burdan oraya gidicektim 2 saat daha fazla burdan x şehri
Ama orda bir gece kalmak istedim çünkü 16 saat yol çekmiş olucam,8 gidiş,8 dönüş,ama kalmamı istemiyor otele güvenemezmiş sanki hiç güvenilir otel yok,dedim benimle aynı otelde kal ayrı odalarda,ikimizin görüşü böyle bu konular çünkü,o da olmazmış ailesine ne deyip kalacakmışmış,hem ailesi biliyormuş benimle görüşecegini ne düşünürmüş benim hakkımda,zaten bilmiyorkende istemiyordu
Ben kendim o kadar fedakarlık edip gitmeyi düşünüyorum,ki ailem bilmiyor bilse asla göndermez,ne yapmam lazım sizce
Çok sıkıcı bir durum
hiçbir orta yola gelmiyor
evli olmadıgından vs emin misin?
arabayı alıp yanına gelemeyen bir erkek düşünemıyorum
ben de eşimle sevgiliyken ayrı sehırde idim
adam benım için yasadıgı sehırı bırakıp benım sehrıme yerlestı burda evlendık
sevgiliyken otobüsle yol gelir
gece en son otobusle doner sabah uykusuz işe giderdi
sevgi fedakarlık ister
bu adamla evlensen ya anasından cıkmaz , ya da masadan bır tabak bile alıp sana yardım etmez
senınkı daha arabayı alıp yanına gelemıyor
ya ciddi ilişkisi var ya da evli, ya da ailesi olmadan bir iş yapamayan tiplerden

"Aileme otelde kalacağım dersem ne düşünürler.. ":KK12: ilginç bir şahsiyet

yetişkin bir insandan bahsediyoruz. Kusura bakmayın ama hala büyüyememiş.
Ne demek bulunduğunuz şehre niye o gelmiyor. Gelmeli hemde uça uça
Bence bırakın buluşmayı. İlişkinizi tekrar bir gözden geçirin.

Back
X