Hemen konuya geçiyorum,benim erkek arkadaşım var 2 senedir birlikteyiz,yaza nişan düşünüyoruz inşallah,ama bir konuda size danışmak istiyorum,sevgilimin yaşadıgı şehir x şehri olsun,benim ki y şehri,iki şehir arasında otobüsle 6 saatlik mesafe var
İlişmizin en başlarında yanıma gelme konusunda öyle mırın kırın etti ki,neymiş otobüs yolculugu hiç yapmamış falan,arabası var ama ortak ailesiyle, şirketlerinin arabalarından, onunlada gelemezmiş,neyse birkaç kere geldi,sonra bende üzüldüm haline ortak noktada buluşalım deyip ikimizin orta noktası olan bi şehirde buluştuk genelde,ama hep dedi ben geleyim sen gelme ama demek ki işine geldi ki öyle buluştuk
Neyse şimdi ben tatildeyim yanına gitmeyi düşündüm onun işi var gelemiyor,ablamın yanına geldim burdan oraya gidicektim 2 saat daha fazla burdan x şehri
Ama orda bir gece kalmak istedim çünkü 16 saat yol çekmiş olucam,8 gidiş,8 dönüş,ama kalmamı istemiyor otele güvenemezmiş sanki hiç güvenilir otel yok,dedim benimle aynı otelde kal ayrı odalarda,ikimizin görüşü böyle bu konular çünkü,o da olmazmış ailesine ne deyip kalacakmışmış,hem ailesi biliyormuş benimle görüşecegini ne düşünürmüş benim hakkımda,zaten bilmiyorkende istemiyordu
Ben kendim o kadar fedakarlık edip gitmeyi düşünüyorum,ki ailem bilmiyor bilse asla göndermez,ne yapmam lazım sizce