Kızlar bir konuda kendime çok kızıyorum

mavilimmi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2023
1.011
319
53
25
Kızlar merhaba uzun zamandır kendi içimde savaştığım bir durum var maalesef. Ben doktorlara güvenmiyorum :( lütfen yargılamadan cevap yazın hamile kalmadan önce öyle şeyler söylendi ki bana asla çocuğum olmayacak sandım.. şimdi kendiligimden hamile kaldım herşey yolunda mesela alerjim var polene onun için bugün aile hekimi alerji hapı yazdı bunu bebeklere bile veriyoruz dedi ama yok ben gidip almadım. İlaç kullanmaya korkuyorum bunun sebebi de geçmişte covid aşısı olmam açıkçası çocuk meselesini o aşıya bağlamistim ve sonrasında çok pişmanlık yaşadım. Bende artık bu fobi olmuş gibi etrafımdaki herkeste baskı uyguluyor çok ilaç kullanma bilmem ne diye belki onunda etkisi olabilir. Yani bu konuyu nasıl aşabilirim sanki yapacağım herşey bebeğime zarar verecek gibi korkutuyo beni halbuki hersey Allah'tan...

Temkinli olmak iyidir bilinçli insan temkinli olur ama sen biraz abartmış son bacı.Bu bir ilim insanlar bunun eğitimini alıyor araştır güvendiğine git

Temkinli olmak iyidir bilinçli insan temkinli olur ama sen biraz abartmış son bacı.Bu bir ilim insanlar bunun eğitimini alıyor araştır güvendiğine git
Ya bu durumda kesinlikle çevrenin etkisi de cok fazla ultrosona bile çok gitme diyorlar diyorum ki ulturosanda radyasyon yok ikna etmeye çalışıyorum

Çevremizdeki 5 kişinin ortalamasıyız...böyle derler ya...değişebilirlerse doğruyu anlat yok değişmezlerse boşver dinleme

Merhaba çok sakınılan göze çöp batar demişler o yüzden sadece temkinli davranın zararlı şeylerdeb uzak durun yeter gerisi allahın takdiri

Doktora güvenmiyorsunuz ama çevrenize güveniyorsunuz? İkisi arasında kalsam doktora güvenmeyi tercih ederdim

Back
X