Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amacınız nedir ?Kızlar bu hayatta tenezzül etmiyeceğim şeyler var ama bunu kendime açıklamak zorundayım. Yani kısacası konu benim için önemli. Umarım ortada dolaşan google görsel vs. Gibi değilde daha farklı bir yolunu bilen biri çıkar. Çünkü çok ihtiyacım var..
Ne videosu?Amacım eşimin telefonunda gördüğüm bir videonun kime ait olduğunu öğrenmek.
Amacım eşimin telefonunda bulduğum bir videonun kime ait olduğunu öğrenmek.Amacınız nedir ?
Kısa bir üzüldüm ağlıyorum gibi bir video ( bunda ses yok), ikincisinde de bellki öncesinde yapılmış bir sohbet var tatlı rüyalar diyor filan.Ne videosu?
Başka birşey yok.Merhaba google görseller dışında ihtimaller düşüyor biraz daha veri edinmeye çalışın resim ve videoya dair bu konuda en yardımcı yol resmi nereden edindiğiniz olabilir oradan yürümeye çalışın isterseniz
Eşinize muhtemelen whatsapptan atılmıştır o videolar. Hani tatlı rüyalar falan denilen videoyu internetten indirdiğini sanmıyorum. O yüzden googledan kime ait olduğunu bulamazsınız.Amacım eşimin telefonunda bulduğum bir videonun kime ait olduğunu öğrenmek.
Aldatıldığınızı düşünüyorsunuz fakat sizin sorduğunuz şekilde bir sonuca ulaşabileceğinizi sanmıyorum,Kısa bir üzüldüm ağlıyorum gibi bir video ( bunda ses yok), ikincisinde de bellki öncesinde yapılmış bir sohbet var tatlı rüyalar diyor filan.
Kimse legal olmasını beklemiyor zaten ama yanlış düşünüyorsun. Bir sürü uygulama var. Kimisi ücretli kimisi ücretsiz.böyle birşey yapamazsın öyle uygulama yoktur varsa bile legal değildir.
Şüphelendiğini eşine belli etme gizli takip et.
Sorduğum soru tam olarak o değildi zaten. Videodan resim aldım. Bu görüntüyle kişiye ait bilgi alabileceğim bir site uygulama vs arıyorum aslında.Eşinize muhtemelen whatsapptan atılmıştır o videolar. Hani tatlı rüyalar falan denilen videoyu internetten indirdiğini sanmıyorum. O yüzden googledan kime ait olduğunu bulamazsınız.
Uygulamayla çok zor Yani o video illaki whatsap aracılığıyla paylaşıldı ve o kişi whatsapta kayıtlı veya gizliyor en aazından erkek isimleriyle kayıtlı olan whatsap profillerine dahi baksanız ya da geçmiş aramalara ya da en iyi ihtimalle düzenli olarak konuştuğunu düşünüyorsanız muhtemelen konuşmaları siliyordur kocanız farkında olmadan bir gün whatsap uygulamasını silip yüklerseniz büyük ihtimalle konuşmalar geri gelecektirSorduğum soru tam olarak o değildi zaten. Videodan resim aldım. Bu görüntüyle kişiye ait bilgi alabileceğim bir site uygulama vs arıyorum aslında.
Yanlış düşünen sensin. Etiği falan geçiyorum yaptırımları olabilir.Haklıyken haksız duruma düşüp birde para ödemek istiyorsan devam et ben hemcinsimi desteklediğim ve düşündüğüm için başka bir öneri sunmuştum aslında. Hem bu şekilde aldığın görseli kullanabilecek misin olası bir davada o da var.Kimse legal olmasını beklemiyor zaten ama yanlış düşünüyorsun. Bir sürü uygulama var. Kimisi ücretli kimisi ücretsiz.
Neyse sadece sizlerin desteğini rica etmiştim. Her kadının başına gelebilecek birşey çünkü.
Biliyomusun çok ama çok haklısın.Niye kadının kimliğini aramak yerine direk boşanmıyorsun? Sana sadakat sözü veren eşin sonuçta, ekran görüntüsüde almışsın. Sonuçta iletişim varsa aldatma vardır. Ben hiçbir arkadaşın bir erkeğe tatlı rüyalar diyerek video göndereceğini zannetmiyorum.
Eğer biri varsa çözülücek bir şey zaten yok.Aldatıldığınızı düşünüyorsunuz fakat sizin sorduğunuz şekilde bir sonuca ulaşabileceğinizi sanmıyorum,
eşinizi takibe alın, hissettirmeden kanıt toplayın, ayrıca kadına ulaşmaya çalışmadan önce eşinizle çözmeniz gereken bir durum değil mi bu?
Seni aptal yerine koyan o kadın değil yalnız kocan.Biliyomusun çok ama çok haklısın.
Kendime ve sevdiğim tüm kadınlara baktığımda, şu manzara öyle üzücü ki..
Düşünsene biri seni aptal yerine koyuyor ama sen bunu araştırırken bile yaptırımları filan diyorlar. ( Lafım sana değil yanlış anlama, yaptırımları benim umrumda bile değil. Ama umrunda olan aciz birileri elbet vardır.)