• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bir sormak istiyorum

Komodo ejderi

yaprak döker bir yanımız ,bir yanımız bahar bahçe
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2022
614
773
53
Bizim bi gün grubu vardı sonragün grubunda tartışma çıktı benle alakası yok ama kızlar birbiriyle tartıştı bitti gün .Bundan sonra birbirlerinin arkalarından demediklerini bırakmadılar tabi sonra içimizden biri doğum yaptı onun yanında gitmişler bana haber vermeden sizce ani bi program mı oldu yoksa kasti mi evlerimiz çok yakın bu arada

Aaaa hepsi gitmiş bi siz mi habersizsiniz durumdan ? Sonra nereden öğrendiniz?

Kavga sizle alakalı değil ama size haber vermiyorlar doğru mu anladım.
Acaba taraf tutmanızı beklediler de sessiz kalınca size mi bilendiler. Vardır ya öyle tipler

Kavga sizle alakalı değil ama size haber vermiyorlar doğru mu anladım.
Acaba taraf tutmanızı beklediler de sessiz kalınca size mi bilendiler. Vardır ya öyle tipler
Ben iki taraflara görüşüyorum ama bana bu konuda taraf tut gibisinden bi baskı olmadı ama anlayamadım sebebini

Ben iki taraflara görüşüyorum ama bana bu konuda taraf tut gibisinden bi baskı olmadı ama anlayamadım sebebini
Hiç oralı olmayın bilerek yapıldığını düşünüyorum. Hiç mi biri demez lotusluya haber verelim yada illa vahatsap grubu vardır ona konusu olmaz mıydı? Siz tek başınıza bi tebrikte bulunun olsun bitsin bu olaydan sonra onlara karşı da sınırlı olun.

Hiç oralı olmayın bilerek yapıldığını düşünüyorum. Hiç mi biri demez lotusluya haber verelim yada illa vahatsap grubu vardır ona konusu olmaz mıydı? Siz tek başınıza bi tebrikte bulunun olsun bitsin bu olaydan sonra onlara karşı da sınırlı olun.
Sorsam mı neden böyle yaptınız diye sormasam durduk yere mesafe koyuyor uzak duruyor deyip topu benim üstüme atacaklar

Ay akşam oldu ancak geldim ne oldu 🤣
Aradım birini hastaneye gidelim mi hep beraber dedim durdu biraz olsun gidelim sen gitmemiş miydin dedi . Ben de hayır yoksa sen gittin mi dedim evet biz kızlarla gittik dedi. Ben de yaa deyip sustum . Oda dedi ki ama sen nasıl geçti doğumu diye Ayşe’ye sormuşsun hastaneye giderseniz bana da haber verin dememişsin ona evine giderseniz deyin bana demişsin dedi halbuki yalan yani o kız bana dedi ki biz onla daha görüşmicez doğum yaptığında evine gidersek haber veririz sana da demişti . Bi de benim doğumu nasıl geçti diye sormamla hastaneye gitme mevzusunun nasıl bi alakası var yani . Anlamadım mantıksız bi cevap aldım bunu da dile getirdim

Aradım birini hastaneye gidelim mi hep beraber dedim durdu biraz olsun gidelim sen gitmemiş miydin dedi . Ben de hayır yoksa sen gittin mi dedim evet biz kızlarla gittik dedi. Ben de yaa deyip sustum . Oda dedi ki ama sen nasıl geçti doğumu diye Ayşe’ye sormuşsun hastaneye giderseniz bana da haber verin dememişsin ona evine giderseniz deyin bana demişsin dedi halbuki yalan yani o kız bana dedi ki biz onla daha görüşmicez doğum yaptığında evine gidersek haber veririz sana da demişti . Bi de benim doğumu nasıl geçti diye sormamla hastaneye gitme mevzusunun nasıl bi alakası var yani . Anlamadım mantıksız bi cevap aldım bunu da dile getirdim
Ay yalan uydurmak için çaba sarf etmiş resmen . Eeee sende ne saçmalıyorsun deseydin

Back
X