- 23 Mart 2015
- 41
- 40
- 288
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de 26 günde 1 düzenli idi canım olmam gereken günün ertesi günü ev tipi tahlil yaptırdım silik çizgi çıktı. BATı 3 gün geçtikten sonra kan tahlili yaptırdım 350 falan çıkmıştı Beta hcg. Yani çıkarBen 4 aylık evliyim.. Adetlerim her zaman düzenli olmuştur (28 günde) sat 15 Aralık bat 7 ocaktı ama ilk kez reglim 2 gün gecikti gebelik testi yapmalı mıyım yoksa biraz beklemeli miyim?
Benim de 26 günde 1 düzenli idi canım olmam gereken günün ertesi günü ev tipi tahlil yaptırdım silik çizgi çıktı. BATı 3 gün geçtikten sonra kan tahlili yaptırdım 350 falan çıkmıştı Beta hcg. Yani çıkar
Benim sabah çizgi çok belirgindi akşamki testte de silikti ama vardı yine sen iki test al zaten 5 TLÇok fazla umutlandım yazınızdan.. gün içinde test alacağım yarın sabahta ilk idrarla test yapacağım öyle oluyormuş sanırım bu şekilde okumuştum.. Bebek çok istediğimiz için ve ilk kez de test yapacağım için negatif göreceğim diye çok endişeleniyorum
Teste göre hamilesin demek oluyorTest yaptim sonuc boyle cikti ne demek oluyor tam anlayamadim![]()
Testin pozitif canımTest yaptim sonuc boyle cikti ne demek oluyor tam anlayamadim![]()
Benim sabah çizgi çok belirgindi akşamki testte de silikti ama vardı yine sen iki test al zaten 5 TLbirini hemen yap gitsin