- 12 Ocak 2015
- 28
- 4
- 3
- Konu Sahibi Sibelsibelsibelsibelsibel
-
Evet normal dogumsa yirtilir, sezeryansa bilemicem. Doktoruna sor yine de.Evet sanırım oylerım :/ peki bu bır sorun olur mu sonucta oyle yırtılıyor dımı
Neden ? :/vajinusmusu halletmeden hamile kalmayı düşünme
Eger su an hamile degilsen onceligini tedavine vermeni tavsiye ederim. Parmak egzersizi verir zaten doktorun, eger azimliysen bi haftada biter. Evde kendin bile yapabilirsin(ben de uc ay vajinusmusluydum, evde kendim yendim) eger simdi hamile kalirsan cinsellikten coookkk uzaklasirsin, once bu sorunu hallet gerisi olur.Yok tam öyle değil aslında bebek ıstıyorum ve zarın boyle kendılıgınden hamileyken yırtılmasını ıstıyorum ve sızce bu doktorlar tarafından tuaf ve sorun yaratırmı ?
Yok tam öyle değil aslında bebek ıstıyorum ve zarın boyle kendılıgınden hamileyken yırtılmasını ıstıyorum ve sızce bu doktorlar tarafından tuaf ve sorun yaratırmı ?
ilerde daha büyük sorunla karşılaşabilirsin bayanhiçkimsenin dediği gibi cinsellikten daha çok uzklaşırsın , zaten bu şekilde hamile kalacağınıda sanmam, ben 1.5 yıldır uğraşıyorumNeden ? :/
cinsellikten uzaklaşıcagımı sanmıyorum canım ne kadar ugrassakta olmuyor cunku korkuyorum ve kendimi cok kasıyorum ve bır bebek sahibi olmak ıstıyoruz ama boyle zor bu yuzden bakıreyken yapmayı dusunduk cunku ılla yırtılmasına gerek yok benim bildiğim bakıreykende cocuk olabılıyormus ınanın ne olacak nasıl olacak bılmıyorum dusun düsun kafayı yıcem :/ sendemı bakıreyken yapmayı denıyorsun ?ilerde daha büyük sorunla karşılaşabilirsin bayanhiçkimsenin dediği gibi cinsellikten daha çok uzklaşırsın , zaten bu şekilde hamile kalacağınıda sanmam, ben 1.5 yıldır uğraşıyorum
sitenin vajinusmus bölümüne baktınmı, yok bizim spermlerin hızında sorun var o yüzden olmuyocinsellikten uzaklaşıcagımı sanmıyorum canım ne kadar ugrassakta olmuyor cunku korkuyorum ve kendimi cok kasıyorum ve bır bebek sahibi olmak ıstıyoruz ama boyle zor bu yuzden bakıreyken yapmayı dusunduk cunku ılla yırtılmasına gerek yok benim bildiğim bakıreykende cocuk olabılıyormus ınanın ne olacak nasıl olacak bılmıyorum dusun düsun kafayı yıcem :/ sendemı bakıreyken yapmayı denıyorsun ?
hım anladım yok bakmadım lınkını atarmısın ?sitenin vajinusmus bölümüne baktınmı, yok bizim spermlerin hızında sorun var o yüzden olmuyo
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-deneyimlerimizle-vajinismusu-yenelim.251269/hım anladım yok bakmadım lınkını atarmısın ?
Peki sence bu durumda doktoramı yoksa bır psikoloğa mı gıtmem lazım ?
ikisinede git bencePeki sence bu durumda doktoramı yoksa bır psikoloğa mı gıtmem lazım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?