kızlar bir sorum olucak

elifbursa86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2014
6.862
4.435
eşimle bir konuyla ilgili tartıştık demin. nedeni ise yüzük meselesi, şimdi takmak zorunda değil falan yorumları yazmayın benim sormak istediğim o değil. eşimle yüzük konusunda başında beri anlaşamıyoruz. ben takması taraftarıyım o da takmamak, benim takmak istemesinde ki niyetim kıskançlık falan değil sadece evliliğe değer verilmesi, neyse iki ay önce tartıştığımızda bende takmıcam dedim. ve yüzüğü kaybettim, inanın nerde kaybettiğimi bilmiyorum evde olsa bulurdum gibime geliyor çünkü temizlik yaparken falan karşıma çıkardı, muhtemelen iş yerinde falan kaybetmişimdir.

eşim bana yüzüğe değer verseydin kaybetmezdin diyor. o kadar mı sahip çıktın diyor. ama ben kalp kırıklığıyla inanın nasıl kaybettiğimi bilmiyorum. bende senin yüzünden kayıp diyorum ona, çünkü yüzük değersizleşti ve eskisi gibi önem vermediğimden kaybettim diyorum.ya kim haklı sizce,

Evliliğe değer vermek yüzük takmakla olmaz ki. Yüzük takıp kırıp döken bir adamdansa takmayıp el üstünde tutanını tercih ederim.

Kim haklı kim haksız olayına gelince, yüzüğün değerli olduğunu siz söylemiş üstüne de kaybetmişsiniz. Bu durumda eşinizin değer verseydin kaybetmezdin demesi çok normal bir tepki.

Ikiniz de haksızsınız

Yüzük bir mal onu kaybetmek ya da takmamak ile evliliği önemsemek arasında bağ yok

Şekline değil özüne bakın işin

Ama eşinizin yerinde ben de olsam söylenirdim öyle zira takmamak evliliğe değer vermememde kaybetmek de öyle der düz mantık

Üzülmeyin hamilesiniz saçma konulara takılıp hayatınızı zehir etmeyin kendinize

benımde meselem buna benzer :=) ama sorun eşim değil benim.
eşim takıyor, ben bazen tek taşımı takıyorum, alyans öyleyece duruyor kenarda.
sanki elımde agırlık yapıyormus gıbı gelıyor. annem cok kızıyor bu konuda bana
ama işte napım elım kolum boş oldugunda rahat edıyorum
rahatsız bır tipim o konularda. mesela bır saat taksam en fazla 1-2 saat dayanırım.

neden takmıyor acaba?

benımde meselem buna benzer :=) ama sorun eşim değil benim.
eşim takıyor, ben bazen tek taşımı takıyorum, alyans öyleyece duruyor kenarda.
sanki elımde agırlık yapıyormus gıbı gelıyor. annem cok kızıyor bu konuda bana
ama işte napım elım kolum boş oldugunda rahat edıyorum
rahatsız bır tipim o konularda. mesela bır saat taksam en fazla 1-2 saat dayanırım.

neden takmıyor acaba?

canım eşim eminyetten, onu bahane tutuyor silaha takılıyor falan, ama birçok tanıdık gayette güzel takıyor, zaten ben takmasını geçtim artık ama sanki ben değer vermiyormuşum gibi kaybettin demesine üzüldüm, madem yüzük takılmıcak neden alıyoruz ozaman, bende evdeyken falan takmam yüzük ama ne bileyim etrafımdakileri görünce takan

canım eşim eminyetten, onu bahane tutuyor silaha takılıyor falan, ama birçok tanıdık gayette güzel takıyor, zaten ben takmasını geçtim artık ama sanki ben değer vermiyormuşum gibi kaybettin demesine üzüldüm, madem yüzük takılmıcak neden alıyoruz ozaman, bende evdeyken falan takmam yüzük ama ne bileyim etrafımdakileri görünce takan
bişi diyeyim mi
dogrudur aslında :=)

ama şu var, kım ne derse desın ben de yüzüğe önem verırım
tamam kendım ara sıra takarım ama dedıgım gibi rahatsız oluyorum ve sankı parmagımı sıkıyormus gıbı gelıyor takıya pek alıskın olmadıgım için.

bişi diyeyim mi
dogrudur aslında :=)

ama şu var, kım ne derse desın ben de yüzüğe önem verırım
tamam kendım ara sıra takarım ama dedıgım gibi rahatsız oluyorum ve sankı parmagımı sıkıyormus gıbı gelıyor takıya pek alıskın olmadıgım için.

haklısın canım, ben artık kızmıyorum yani takmamasını sallamıyorum ama ben kaybettiğim için değer vermiyorum oldu, ama inan nasıl kaybettiğimi bilmiyorum adama resmen misilleme gibi oldu bu olay, haklıyken haksız oldum resmen :))

Benim eşim de takmıyor, parmağını rahatsız ediyormuş.
Bir iki laf vurdum ama hiç dert etmiyorum.
Ben de takmasam bir şey diyemez ama.
Ben tak çıkar yapmıyorum.
Çıkarırsam hiç takmam çünkü.

Aman sen de dert etme.. Takmazsa takmasın :)

haklısın canım, ben artık kızmıyorum yani takmamasını sallamıyorum ama ben kaybettiğim için değer vermiyorum oldu, ama inan nasıl kaybettiğimi bilmiyorum adama resmen misilleme gibi oldu bu olay, haklıyken haksız oldum resmen :))
o takmayınca yüüzkle deger olmuyor
sen kaybedınce deger vermıyor oluyorsun :KK53:

Benim eşim de takmıyor, parmağını rahatsız ediyormuş.
Bir iki laf vurdum ama hiç dert etmiyorum.
Ben de takmasam bir şey diyemez ama.
Ben tak çıkar yapmıyorum.
Çıkarırsam hiç takmam çünkü.

Aman sen de dert etme.. Takmazsa takmasın :)

aynen canım sallamamak en iyisi ama beni suçluyor o yüzden moralim bozuldu :))

Yuzugu takmayacak neden alir merak ediyorum? Adet yerini bulsun diye mi? Bu bence yüzük alinirken pesinen konusulur, taraflardan biri takmayacaksa diğeri de en basindan bunu bilir ya takar ya takmaz o kendine kalmis. Ha esim takmasaydi ben de takmazdim cunku benim icin onun simgesel bir önemi var. Evli oldugumu degil, onunla evli oldugumu gosteren bir isaret. O yuzden ikimizinki tamamen ayni olsun istedik, duz sade gunluk kullanimi rahat birsey aldik.

Yuzugu takmayacak neden alir merak ediyorum? Adet yerini bulsun diye mi? Bu bence yüzük alinirken pesinen konusulur, taraflardan biri takmayacaksa diğeri de en basindan bunu bilir ya takar ya takmaz o kendine kalmis. Ha esim takmasaydi ben de takmazdim cunku benim icin onun simgesel bir önemi var. Evli oldugumu degil, onunla evli oldugumu gosteren bir isaret. O yuzden ikimizinki tamamen ayni olsun istedik, duz sade gunluk kullanimi rahat birsey aldik.

aynen canım bende böyle düşünüyorum ama malesef anlatamadım karşı tarafa, sadece o takmayınca değerli olmayan yüzük ben kaybedince değerli oldu

aynen canım bende böyle düşünüyorum ama malesef anlatamadım karşı tarafa, sadece o takmayınca değerli olmayan yüzük ben kaybedince değerli oldu
ben sizin kaybetmeniz uzerine sizin de yeterince deger vermediginizi cikaranlara katilmiyorum. Insan deger verdigi seyleri de kaybedebilir pekala. Istenmeyerek olan birsey bu. Misal, is yerinde arkadasim babasini kaybetti bi kac yil once. Onun hatirasi, maddiyati da çok yuksek bir yuzugu kaybetti. Gunlerce agladi. Üstelik hic parmagindan cikarmazdi, bardagi ciflerken kenara koymus gidis o gidis... calinmis da olabilir, onemli olan niyettir bence. Siz takmaya niyetlenmissiniz esiniz ise takmamaya. Eger o da takarken kaybetseydi eminim bu kadar Üzülmez gider yenisini alirdiniz. Bence esiniz bu konuda uste cikmak icin eline koz gecirmis resmen

X