- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.435
- Konu Sahibi elifbursa86
eşimle bir konuyla ilgili tartıştık demin. nedeni ise yüzük meselesi, şimdi takmak zorunda değil falan yorumları yazmayın benim sormak istediğim o değil. eşimle yüzük konusunda başında beri anlaşamıyoruz. ben takması taraftarıyım o da takmamak, benim takmak istemesinde ki niyetim kıskançlık falan değil sadece evliliğe değer verilmesi, neyse iki ay önce tartıştığımızda bende takmıcam dedim. ve yüzüğü kaybettim, inanın nerde kaybettiğimi bilmiyorum evde olsa bulurdum gibime geliyor çünkü temizlik yaparken falan karşıma çıkardı, muhtemelen iş yerinde falan kaybetmişimdir.
eşim bana yüzüğe değer verseydin kaybetmezdin diyor. o kadar mı sahip çıktın diyor. ama ben kalp kırıklığıyla inanın nasıl kaybettiğimi bilmiyorum. bende senin yüzünden kayıp diyorum ona, çünkü yüzük değersizleşti ve eskisi gibi önem vermediğimden kaybettim diyorum.ya kim haklı sizce,
eşim bana yüzüğe değer verseydin kaybetmezdin diyor. o kadar mı sahip çıktın diyor. ama ben kalp kırıklığıyla inanın nasıl kaybettiğimi bilmiyorum. bende senin yüzünden kayıp diyorum ona, çünkü yüzük değersizleşti ve eskisi gibi önem vermediğimden kaybettim diyorum.ya kim haklı sizce,