Kızlar bir sorum var hamilelikte hıçkırıkla ilgili :)

qulsah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
67
1
98
40
Ya kızlar aynı durumu yaşayan var mı merak ediyorum. Ben de arasıra olan bir durum bu. Bazen gün içinde bir ya da iki kez hıçkırıyorum ve geçiyor. Yani bir kez hıçkırıyorum ve duruyor. Daha önce hiç yaşamadığım için acayip geldi. Sizde böyle bir durumla karşılaşan var mı? Ve sebebini biliyor musunuz? Cevap verirseniz sevinirim :)

Aynı durumu yaşayan hiç kimse yok sanırım. Neyse teşekkürler kızlar..

Aynı durumu yaşayan hiç kimse yok sanırım. Neyse teşekkürler kızlar..

bendede arasıra olmadık yerde hiç beklemediğim yerde oluveriyo sanki ağızdan gaz çıkarır gibi gelyo bana biri görecekde gaz çıkarıyo sanacak diye utanıyorum ama hiç sorun olabileceği aklımdam geçmedi normaldir bence ona gelene kadar daha ne sorunlarım var benim

Cevap verdiğin için sağol canım. Ya hamilelikte başladığı için merak ettim neden olabilir diye , aynısını yaşayan var mı diye :) Tek derdimiz bu olsun dimi..

Cevap verdiğin için sağol canım. Ya hamilelikte başladığı için merak ettim neden olabilir diye , aynısını yaşayan var mı diye :) Tek derdimiz bu olsun dimi..

önemli değil canım. aynen tek derdimiz bu olsa keşke sen daha yolun başındasın benim en iyi geçirdiğim dönemdesin bugünlerin tadını çıkar sağlıkla kucağına alırsdın inşallah.

önemli değil canım. aynen tek derdimiz bu olsa keşke sen daha yolun başındasın benim en iyi geçirdiğim dönemdesin bugünlerin tadını çıkar sağlıkla kucağına alırsdın inşallah.

Hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucaklarımıza alırız inşallah canım...

Ay bu bende de oluyor :)

Hepimiz sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucaklarımıza alırız inşallah canım...

ben de hapşırıyorum bi başladı mı 4-5 kez sürüyor

Ben ne zaman yemek yesem üzerinden 10 dakika geçinde 2-3 defa hıçkırıyorum. Hamileliğimin başından beri bu böyle bebekten diye düşünüyorum.hatta hıçkırmazsam tuhaf geliyor :)

beeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

gün içinde ara ara oluyor gebelikten önce çok olurdu geçmezdi korkardım hamilelikte nasıl olur diye ama hamilelikte 2-3 en fazla 5 i geçmedi bu güne kadar sadece ilk üç ayda olmadı o da yemediğim dönemdi zaten . sanırım yenilen yemekle alakalı bişey gaz gibi çıkıyor ..bazen hıçkırınca herkes bana bakıyor boyum uzuyor ayol diyorum gülüyorlar boyum 1,57 de D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…