Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar bir sorum var! (resimli)

parfumkokusu

hola!
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2013
2.923
2.819
373
Selam kızlar,
saçlarım şuan alttaki renk. Saç rengimi hem açmak hemde küllüye döndürmek istiyorum. Görüldüğü gibi karamelin açık bir tonu. Garnier 111 'i araştırdım. Saçı açar ve doreliği alır diye duydum. Sizce boyasam nasıl olur. Tuhaf bir renge dönmesinden korkuyorum.

Son düzenleme:
canım küllü renklerin yeşile döndüğünü duydum düşünmeden önce çok iyi araştır derim yoksa bence tuhaf olmaz bazı kuaförler ayrıntılı bilmiyorum ama boyamadan önce temizleme işlemi yapıyorlar saçtaki boyalar gidiyo ve renk tam tutuyo :)

anladım canım yani bildiğim bir kuaför yok burda da ondan. pek güvenemedim de genelde saçı açıcam diye çok yıpratıyorlar. saç rengim zaten koyu değil o yüzden kendim yapabilirmişim gibi geldi. yeşerme konusunu biliyorum o hep risk zaten. ama o turunculukları doreleride küllüler kapıyor diyorlar. kararsız kaldım açıkçası

Selam kızlar,
saçlarım şuan alttaki renk. Saç rengimi hem açmak hemde küllüye döndürmek istiyorum. Görüldüğü gibi karamelin açık bir tonu. Garnier 111 'i araştırdım. Saçı açar ve doreliği alır diye duydum. Sizce boyasam nasıl olur. Tuhaf bir renge dönmesinden korkuyorum.Eki Görüntüle 895969

canım merhaba garnier 111 ile şuan ki saçını boyadığında istediğin tonu yakalayamazsın açılmış saçlarda etkisi oluyor daha çok

Bence 9.1 ve 8.1 karıştırıp boya aldıgın boya çok açık bi renk şuanki saç rengine bi fayda etmez benceeee :) bide saçının heryerinde dorelik var galiba o kadar dorelik kızıllık olan saç yeşermez sanmıyorum aama aralarda sarıların varsa sarı olan yerler yeşillenir grileşir garip bi renk alır :)

Selam kızlar,
saçlarım şuan alttaki renk. Saç rengimi hem açmak hemde küllüye döndürmek istiyorum. Görüldüğü gibi karamelin açık bir tonu. Garnier 111 'i araştırdım. Saçı açar ve doreliği alır diye duydum. Sizce boyasam nasıl olur. Tuhaf bir renge dönmesinden korkuyorum.Eki Görüntüle 895969

bence saçlarının biraz daha akmasını bekle madem kararsızsın o arada düşünürsün emin olduktan sonra boya kendin, yada düşük volumlu açıcıyla açıcaksın saçlarını bu da çok uzun sürüyor ama değiyor vaktine ben kuaförde öyle açtırdım saçım hiç yıpranmadı, %20 lik volumla.

gözümü karartıp 111 garnier ile boyadım saçlarımı.. boyamaz olaydım keşke diyemem o kadar kötü bi sonuç çıkmadı ama doreliği hiç kapamadığı gibi saç renginide açınca dorelik iyice belirdi. başıma bela oldu resmen ya ne cila ne başka bişi etki etmiyo. koyultmakta istemiyorum napıcam bilemedim valla. aslında saçın açıklığı güzel oldu çok fazla açılmadı tatlı bi kıvamda hoşuma gitti. sadece dorelik kötü işte parlıyo baya.. yıkaya yıkaya düzelir belki biraz 3 hafta sonra tekrar boyucam, dorelik gitsin diye.
aklınızda olsun saç renginiz üstteki benim rengim gibiyse sakın doreliği kırmadan açmayın yoksa benim gibi altın altın gezersiniz. mücvher gibi oldum maşallah... ağlanacak halime gülüyorummm :27::27::27:

111 sonrası sonuç bu.. aslında burda ışıktan daha koyu duruyor. bundan 1 ton daha açık halii... şimdi sorum?? bu saç üzerine 9.1 nasıl etki eder? tutar mı?? yoksa 8.1 mi boyamak lazım.. koyulsun istemiyorumEki Görüntüle 926624

Saçlarımız hemen hemen aynı bemde yıpratmadan küllü platin istiyorum hatta bahsettiğin boyayı bende aldım ama daha boyamamıştım şimdi sonucu görünce böyle beklemiyordum açıkcası yaa boyamayım ona bari.. takipteyim bende, çözüm bulursam söylerim (:

hımm güzelll yapabılıorsa ne mutlu kuafore gıdıp bı ton para verıoruz ıstedıgımız gıbı olmasıda sansa kalmıs oluyor :))) bırde kuaforu degıstırdıgımde hep basıma gelen ayyy canım kıme boyattın sen bunları :))))

hahah o klasiktir zaten hiçbiri birbirini beğenmez (:

Back
X