Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar bir sorum var! (resimli)

Saçlarımız hemen hemen aynı bemde yıpratmadan küllü platin istiyorum hatta bahsettiğin boyayı bende aldım ama daha boyamamıştım şimdi sonucu görünce böyle beklemiyordum açıkcası yaa boyamayım ona bari.. takipteyim bende, çözüm bulursam söylerim (:

ya yok fazlasıyla dore oluyor ben hiç beğenmedim. orda dore o kadar belirgin çıkmamış ama hakikaten kötü. saç yıpranmasın diye hemen boyamadım geziyorum bu şekilde =) cila falan da fayda etmedi. o kadar doreliği hiçbir cila silemez zaten=) 9.1 boyucam 1-2 hafta sonra bundan kötü olmaz herhalde. bir de loreal deniycem onun küllüleri daha iyi diyorlar.. canım bir çözüm bulabilirsen bana da haber ver =))

hımm güzelll yapabılıorsa ne mutlu kuafore gıdıp bı ton para verıoruz ıstedıgımız gıbı olmasıda sansa kalmıs oluyor :))) bırde kuaforu degıstırdıgımde hep basıma gelen ayyy canım kıme boyattın sen bunları :))))

valla 2 yıldır kendim boyuyorum önceden hep kuaföre giderdim. ilk köpük boya ile başladım sonra elim alıştı. 2 tane ayna al birbirine paralel as canım.. arkasını çok rahat görebiliyorsun o zaman =)
ayyy evet yaaa ( ölümüne ) eleştiriorlar :)))) söyle olmus böyle olmus diee haniii barizzzz belli ediorlarrr karaladıklarını :)))

gülermisin aglarmısın :)))

evet ya kaç kuaför saçımı yaktı öyle benim. fazla bekletip rengi koyultan mı istersin.. dip boyucam diyip de tüm rengi değiştiren mi oofff... en iyisi böyle kendin boyamak istediğin rengi tutturduktan sonra gerisi kolay canımm

henüz yeniden boyamadım saçlarımı. silver şampuan diye bir şey var saçtaki turunculuğu alıyor. sipariş verdim bugün. 2-3 güne gelir sanırım. deneyip sonucu paylaşıcam kızlar. gerçi 3-5 yıkamada sonuç veriyor diyorlar ama...youtube da baktım baya etki ediyor bakalım görücez=)

yarın kargodan bir gecikme olmassa silver şampuanım gelecekkk =))) benimle aynı durumda olanlar, kullanıp kullanmaz sonucu yazıcam. :52::52:

saçıma silver şampuanı uyguladım doreliği biraz aldı sanki. daha ilk kullanımda çok net belli olmaz diyorlar ama 1 hafta 2günde bir kullanıcam sonucu söylerim.

Loreal Majiblond serisini dene acıcı nüanslrdan küllü ton denemelisin açınca da dore cila yap yeşerme felan hayatta olmaz. Gayet adını feriha koydum daki ceyda ateş gibi olur. Palette 110 deneyebilirsin oda ton kırar . Palette yoğun açıcı alıp üstüne küllü sarı da boyayabilirsin. Alternatif çok
:-) :-)

Loreal Majiblond serisini dene acıcı nüanslrdan küllü ton denemelisin açınca da dore cila yap yeşerme felan hayatta olmaz. Gayet adını feriha koydum daki ceyda ateş gibi olur. Palette 110 deneyebilirsin oda ton kırar . Palette yoğun açıcı alıp üstüne küllü sarı da boyayabilirsin. Alternatif çok
:-) :-)

şu silver şampuanı biraz kullanayım canım şimdi boyarsam çok yıpranacak gibi geldi açıcı yaptım da zaten.. dinlenme sürecinde şampuanın etkisine biraz bakayım... boyama vakti gelince önerini kesinlikle dikkate alıcam =))

nasıl oldu canım silver şampuan denemelerin merak ediyorum bende şuan aynı durumda sayılırım eskiden doreliği olmayan herkesin hayranlıkla baktığı sarı saçlarım varken içimdeki şeytanın beni kandırmasına izin verdim ve gidip bakır yaptım saçımı üstelik bakır saçlarımı çok daha fazla yıprattı süreklide akıyordu dayanamadım önce küllü kumralla boyadım tabi içine mavi,gümüş,turuncu azaltıcı ne varsa ekledim ama dipler süper olduysada diğer alt kısımlar bikaç yıkamada bakırı resmen kusuyor,bugün koleston 12.0 a yine mavi ve turuncu azaltıcı koyup boyadım açıldı baya bi ama o kısımlar yine dore offf sinir oldum turuncu turuncu yansımalardan boyamaz olaydım bakıra eskiden kızıldan kurtulana kadar bi hal omuştum yemin etmiştim bi daha bu renklere boyamayacağıma ama büyük konuşmuşum umarım bidaha böyle bi hata yapmam:((:43:

nasıl oldu canım silver şampuan denemelerin merak ediyorum bende şuan aynı durumda sayılırım eskiden doreliği olmayan herkesin hayranlıkla baktığı sarı saçlarım varken içimdeki şeytanın beni kandırmasına izin verdim ve gidip bakır yaptım saçımı üstelik bakır saçlarımı çok daha fazla yıprattı süreklide akıyordu dayanamadım önce küllü kumralla boyadım tabi içine mavi,gümüş,turuncu azaltıcı ne varsa ekledim ama dipler süper olduysada diğer alt kısımlar bikaç yıkamada bakırı resmen kusuyor,bugün koleston 12.0 a yine mavi ve turuncu azaltıcı koyup boyadım açıldı baya bi ama o kısımlar yine dore offf sinir oldum turuncu turuncu yansımalardan boyamaz olaydım bakıra eskiden kızıldan kurtulana kadar bi hal omuştum yemin etmiştim bi daha bu renklere boyamayacağıma ama büyük konuşmuşum umarım bidaha böyle bi hata yapmam:((:43:

silver şampuandan memnun kaldım baya turunculuğu aldı. dorelikler için aynısını söyleyemiycem belki daha uzun kullanmam lazımdı bilemiyorum. ama saç rengim çok açıldı onu kullandıktan sonra. öyle bir iddası yok ama yansımaları açtığı için benim gözümede öyle gelmiş olabilir. kısacası memnundum. tabi şimdi saçımı koyulttuğum için kullanmıyorum..not: kusura bakma yanıt geç oldu alıntısız olunca bugün kontrol edebildim konuyu... =(

silver şampuandan memnun kaldım baya turunculuğu aldı. dorelikler için aynısını söyleyemiycem belki daha uzun kullanmam lazımdı bilemiyorum. ama saç rengim çok açıldı onu kullandıktan sonra. öyle bir iddası yok ama yansımaları açtığı için benim gözümede öyle gelmiş olabilir. kısacası memnundum. tabi şimdi saçımı koyulttuğum için kullanmıyorum..not: kusura bakma yanıt geç oldu alıntısız olunca bugün kontrol edebildim konuyu... =(

Önemli değil canım zaten bende aldım silver şampuandan BC.ninkini aldım ara ara kullandım bazı kısımlar mavimsi olmuştu hatta ama doreleri kapatmadı bende açıcıyla açtım saçımı ve çiğliğini almak için kullandım daha iyi oldu o zaman bence silwer şampuan açılmış saçlarda daha çok işe yarıyor:34:

Önemli değil canım zaten bende aldım silver şampuandan BC.ninkini aldım ara ara kullandım bazı kısımlar mavimsi olmuştu hatta ama doreleri kapatmadı bende açıcıyla açtım saçımı ve çiğliğini almak için kullandım daha iyi oldu o zaman bence silwer şampuan açılmış saçlarda daha çok işe yarıyor:34:

evet bencede açılmış saçlarda boya kusurlarını düzeliyor=) ama fazlası mavileştiriyor diye biliyorum bende =)

Back
X