Kızlar bir uğrayın lütfen!!

evde olan biteni anlatması hoş değil..

ama araması bence cok normal..demekki akrabaları ona deger verıyor seviyor oda aynı şekilde karsılık veriyor ne var bunda?

keske benım eşimde öyle olsaydı...

benimki kimseyi takmaz mesela:) bende ondan rahatsız olurum:D

insan psikolojisi herkes bişeylerden rahatsız olur amann bosver gitsin hahahaha

canım bişeden örnek vereyim mesela geçen hafta çok güzel hareketlere gittik anadolu kültür merkezine.bundan herkesin ama herkesin haberi oldu.yani ne gereği var herkes her yaptığımızı bilmek zorundamı yaw.ya normalmi yoksa benm:bbo:i anormalim çözemedimki ya

canım bişeden örnek vereyim mesela geçen hafta çok güzel hareketlere gittik anadolu kültür merkezine.bundan herkesin ama herkesin haberi oldu.yani ne gereği var herkes her yaptığımızı bilmek zorundamı yaw.ya normalmi yoksa benm:bbo:i anormalim çözemedimki ya

yapılan güzel sosyal faliyetlerrin söylenmesinde bişey yokk öenmli olan ailevi sorunlarını anlatmasınn yeter....

yapılan güzel sosyal faliyetlerrin söylenmesinde bişey yokk öenmli olan ailevi sorunlarını anlatmasınn yeter....

canım belkide kendim öyle olmadığımdandır.yani ben içe dönük yaşamayı seviyorum o dışa dönük fark burda.ne bileyim işte bulurum kendime bir dert her zaman.yapı işte.akannehir

canım eşin eğer ailevi size özel olan konuları ailesine anlatmıyorsa boşver konuşsun
bunu sorun etme bence
ama hergün dayı teyze amca arayanıda ilk defa duyuyorum o nu da söyleyim.ben kendi annemi bile hergün aramam
yani kendime göre işim gücüm koşturmacam var bunların arasında hergün aramak aklıma bile gelmez kibilmiyorumkismile
ama herkesin huyu farklı sende sorun etme bunua.s

haftada bir arasa neyse.hergün hergün olurmu ya.karşısındaki insanlarada gına gelir.şahsen benim eşim arasa hergün rahatsız olurum

bende çoooooook konuşurum benide eşim anlamaz
stres atıyorum tel konuşarak napıyım bende böyle rahatlıyorum

niye herkese normal gibi gözüken bu durum bana anormal geliyor acaba.peki her yaptığını gittiğini annesine kız kardeşine söylemesi normalmi.?

haftada bir arasa neyse.hergün hergün olurmu ya.karşısındaki insanlarada gına gelir.şahsen benim eşim arasa hergün rahatsız olurum

valla bana da hiç normal gelmedi. her gün eşimin teyzesini araması beni de rahatsız ederdi.

benim aklıma şöyle bişey geldi o telefonla konuşacakken çaktırmadan bişiler yapın. yani mesela dışarı çıkalım deyin falan meşgul olsun alıkoyun belki zamanla azalır.

canlarım teşekkürler yorumlarınız için.eşim aynı annesi sanki onun huyu aynen ona geçmiş.kız kardeşi benzemez annesine eşim kadar.hayretler içerisindeyim.tanıdıkça daha çok ortak nokta görüyorum ikisinde.ama anneside arattırıyor.oğlum ara şunu aradınmı bunu aradınmı.yani aramak veya ziyaretlerine gitmek sanki farz gibi onlar için.akrabaları geçtim annesinin komşularını bile arıyor.ya abartılı normal değil.normal olsa ben niye eleştireyimki.sonuçta bende akrabalarımla görüşüyorum.dert değil belki ama benim için rahatsız edici bir durumdu paylaşmak istedim.

canım senin durumun apaayrı bişey.allah kolaylık versin.görüyorsun işte onlarda abarttmış.eşinde bi tuhaf gözü görmüyormu olanları.yada sen çok taviz verdin.bak mesela kendimden örnek vereyim.hep yorgun olurum eşim eve misafir getircekse gelcekse benden izin alır.bana cadı diyosun ama bazen cadılık işe yarıyor.yani tabiki gelip gitcekler ama öle bıktırmak niye.aynı şehirde yatılı kalmakta neyin nesi.oldu ayda senede haftada olurmu hiç.sende susma az biraz tepkini göster.nasıl başlarsa öyle gidermiş.acaba senin tarafından birileri gelse sık sık kalsa eşininin tepkisi ne olurdu sölermisin?

canım senin durumun apaayrı bişey.allah kolaylık versin.görüyorsun işte onlarda abarttmış.eşinde bi tuhaf gözü görmüyormu olanları.yada sen çok taviz verdin.bak mesela kendimden örnek vereyim.hep yorgun olurum eşim eve misafir getircekse gelcekse benden izin alır.bana cadı diyosun ama bazen cadılık işe yarıyor.yani tabiki gelip gitcekler ama öle bıktırmak niye.aynı şehirde yatılı kalmakta neyin nesi.oldu ayda senede haftada olurmu hiç.sende susma az biraz tepkini göster.nasıl başlarsa öyle gidermiş.acaba senin tarafından birileri gelse sık sık kalsa eşininin tepkisi ne olurdu sölermisin?
eşim annemlere çok düşkünn yalvarır gelin bizde kalın diyee ama onlarr aslaa gelmezz bende derim zaten anne baba ben çalışıyorum evde tek başınıza ne yapcaksınız diyee...
taviz değill ben hep mesafeli davrandımm canımm hiçbir meseleye karışmadımm ama bu tavizle felan alakalı değill yapı meselesii..

Boşver konuşsun yaaa..elin tanımadık kadınlarıyla konuşmadıktan sonra zararı yok..
Her güzelin bi kusuru vardır..seninkinin de kusuru bu olsun..
Fazla irdeleme..rahat olmaya bak..

Bedava diye konuşuyordur...

Hani bedava varya,boşa gitmesin değerlendirelim hesabı... sempatiksalakcinni

meraba arkadaşlar.bişeyi çok merak ediyorum sizlere sorayım dedim aklımdaki soru belki cvp bulur.benim eşim hemen her akşam tüm akrabalarını arıyor.teyze anane yenge vs...telinde bedava kontr kampanyası var.gerçi olmasada arar.bense sadece annemi babamı ararım.sizce bu normal bişemi.bir erkeğin bu derece akrabalarına düşkün olmasına bi türlü anlam veremiyorum.ha arkadaşlarıylada görüşür.yani 1 saatini telde konuşmaya ayırır diyebilirm.tıpkı annesi gibi.oda aynı.tel hiç susmaz.o arar bu arar o birileirini arar bana gınal gelir.bilmiyorum ama eşimin bu davranışları bana batıyor.birde her yaptığını annesine mutlaka haber veriyor.deliricem silerdede varmı yoksa tek bendemi bu model.bi cvp verin canlar hadi..a.s.

bi erkegin her aksam akrabalarini arayip muhabbet etmesi cok garip geldi bana valla :))
cok komik yaaa :roflol:
bu dedilerini her aksam yapiyorsa bence bi doktora gitmesini tavsiye et..hic normal bi durum degil bu

canlarım teşekkürler yorumlarınız için.eşim aynı annesi sanki onun huyu aynen ona geçmiş.kız kardeşi benzemez annesine eşim kadar.hayretler içerisindeyim.tanıdıkça daha çok ortak nokta görüyorum ikisinde.ama anneside arattırıyor.oğlum ara şunu aradınmı bunu aradınmı.yani aramak veya ziyaretlerine gitmek sanki farz gibi onlar için.akrabaları geçtim annesinin komşularını bile arıyor.ya abartılı normal değil.normal olsa ben niye eleştireyimki.sonuçta bende akrabalarımla görüşüyorum.dert değil belki ama benim için rahatsız edici bir durumdu paylaşmak istedim.

yokkkk artik saka mi bu..
ayy benim komsumun oglu arasa manyakmi bu derim yani
sizin esiniz iyice abartmis olayi
bence guzel bir dille uyarin esinizi kendini komik duruma dusurmesin

aslında çok da tuhaf değil, mesela ben de nerdeyse saat başı konuşurm ailemle, olmadı netten yazışırım. eşime ilk başlarda tuhaf geliyordu ama alıştı kanımca kaydirigubbakcemile3 ya da kabullendi bilmiyorum guclubacismile bence aileye aşırı düşkünlükten kaynaklanan bir durum :delphin:

hergün hergün ne bukluyor konusmaya...
sana batiyorsa esini al karsina konus onunla...
benim bildigim bayanlar cok konusur ama erkeklerde konusurmus bu kadar uzun..

kişilik meselesi,ben sevgilimle bile telefonda konuşmaya katlanamıyorum,başıma ağrılar giriyor bunalıyorum,o da tam tersi seviyormuş.olabilir bence canı sıkılıyordur merak ediyodur

Back
X