- 12 Ekim 2008
- 2.210
- 748
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında çok da tuhaf değil, mesela ben de nerdeyse saat başı konuşurm ailemle, olmadı netten yazışırım. eşime ilk başlarda tuhaf geliyordu ama alıştı kanımca kaydirigubbakcemile3 ya da kabullendi bilmiyorum guclubacismile bence aileye aşırı düşkünlükten kaynaklanan bir durum![]()
Bedava diye konuşuyordur...
Hani bedava varya,boşa gitmesin değerlendirelim hesabı... sempatiksalakcinni
:) ayy senin kocan cok komik bi adam canim ya batar valla haklisin
insansiz duramiyor demek ki konusmadan falan
allah sabir versin canimm
kızlar birde daha öncede konu açmıştım.ben çalışıyorum.eşimde vardiyalı.evde olduğu zamanlar erkek arkadaşlarından her keresnde farklı birini eve çağırıyor.buda bana tuhaf geliyor.ya niye bu adamnın her yaptığı batıyor bana
Bazı şeyleri ,size ters gelen şeyleri eşinizle açık açık konuşmuyorsanız, bu sorunlara çözüm bulamazsınız. Sadece kendi yiyip bitirirsiniz o kadar. Eşinizde zaten size verdiği değerden dolayı ve artık ortak bir hayatınızın olmasından dolayı bazı şeylere dikkat edecektir ve saygı duyacaktır heralde. Eğer yapmıyorsa , ortak bir noktada anlaşılamıyorsa bir sıkıntı var ortada. Mesela; bu arkadaş mevzunu konuşup müdahele edebilirsiniz, siz yokken hergün evinizde bir arkadaşı olması rahatsızlık verici.
canım teşk yorumun için.hergün değil yani her evde kaldığında fırsat buldukça arkadaşlarından birini.yada olmadı üst kat komşuyu çağırıyor eve.yani bana ters ona göre normal.bu konuyu hiç konuşmadım nedenide şöyle.yarın bir gün bende bir arkadaşımı çağırsam o sorun etse hoşuma gitmezdi.sorun etse diyorum çünkü ben edersem oda eder biliyorum.bana göre bayanlar evde toplanır arkadaşlarıyla.erkeğinki ters geliyor.dışarda görüşebilir.sanırım bekarlıktan kalma bir alışkanlık.bekarken çok arkadaşı gelrimiş yanına.hala devam ettiriyor.rahatsızmıyım evet.bişe söylesemmi sölemesemmi çok kararsızm.sonunda kavgaya dönüşür gibime geliyor.o yüzden pek açmıyorum konuyu.:1no2:
hergun aranırmı ya ufacık cocuk gibi belli bir zaman snra hakikatten insanı sinir eder ya arasın ne var demis baska arkadaslarda kimsede aman bosver demes hergun hergun olurmu ya
meraba arkadaşlar.bişeyi çok merak ediyorum sizlere sorayım dedim aklımdaki soru belki cvp bulur.benim eşim hemen her akşam tüm akrabalarını arıyor.teyze anane yenge vs...telinde bedava kontr kampanyası var.gerçi olmasada arar.bense sadece annemi babamı ararım.sizce bu normal bişemi.bir erkeğin bu derece akrabalarına düşkün olmasına bi türlü anlam veremiyorum.ha arkadaşlarıylada görüşür.yani 1 saatini telde konuşmaya ayırır diyebilirm.tıpkı annesi gibi.oda aynı.tel hiç susmaz.o arar bu arar o birileirini arar bana gınal gelir.bilmiyorum ama eşimin bu davranışları bana batıyor.birde her yaptığını annesine mutlaka haber veriyor.deliricem silerdede varmı yoksa tek bendemi bu model.bi cvp verin canlar hadi..a.s.