Kizlar bir yardım be :(

meraklime

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2023
191
48
18
28
Kızlar selam . 9 aylık evliyim hiç bir şekilde doktora görünmedim fakat gebelik de oluşmadı. 1 yıl dolmasını bekliyorum . Suan adet tarihine 4 gün kadar var . Days doctor isimli gebelik testini az evvel yaptım yani geç saatlerde . Çok silik gözle anca görülür bir çizgi var fakat kamerada çıkmayacak kadar silik. Bu teste de çok güvenmedim. Sizce güvenebilir miyim . Bu arada bata yaklaşık zaten kasık ağrım olur ama bir gün falan önce olurdu bu günlerde kasikta ağrım var her ikisinde de girip çıkıyor ara ara.

Ama days doctor hakkında burada birkaç kişiyi yanilttigini gördüm. İnşallah vardır umutlanmak istemiyorum

Öncelikle hakkinızda hayırlısını diliyorum. Biliyorum sabretmesi çok zor gelecek ama size en doğru bilgiyi kan verdikten sonra sonuçlar verecektir. Ayrıda bebek planlıyorsanız kesinlikle gebelik öncesi muayene olun derim. Benim ilk gebeliğimde plansız olmuştu bebeğimi öğrendiğimde myomlarımın olduğunu da öğrenmiştim ama bebek olduğu için bişey yapamadılar. Ve bebeğimi erken doğuma itti myomlarım. Öncesinde muayene okul çaresine bakmış olsaydım bebeğimi kaybetmezdim belki... bu sadece bir örnek folic asit kullanımına 3 ay önce başlatıyor doktorlar değerlerinizi de görmek isteyecektir doktora o yüzden eğer gebelik istiyorsanız muayene olmanız her anlamda sizin için iyi olur.

Çok teşekkür ederim yorumun için. Evet muayene düşünüyorum ama şuan 1 seneden önce detaylı bir inceleme yapmıyorlar folik verip gönderiyorlar diye bekliyorum zaten iki buçuk ay sonra bir seneyi doldurmuş olcaz detaylı baktırırm diye düşündüm. Üzülüyorum da çünkü

Rica ederim, Siz yine de ön muayene olun yaşınız kaç acaba?

Rica ederim, Siz yine de ön muayene olun yaşınız kaç acaba?
Aktif olarak korunmasız 1 yılı geçkin süredir birliktelik yaşıyorum deyin bence vakit kazanmak için. Geç olduğundan değil sakın korkutmayın kendinizi bende 31 yaşında hamile kaldım. Sadece tedavilik bir durumunuz varsa zaman kaybetmeyin diye söylüyorum

Tamam cok teşekkür ederim tavsiyeniz için. Allah herkese hayırlı vakitte nasip etsin isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallah

Canım merhaba, madem 1 yılı bekliyorsun bence bu süreçte yapacağın en mantıklı şey yumurtlama dönemlerini belirleyip onları iyi değerlendirmek çünkü yumurta geliştirici ilsc bile alsan kiste donusme ihtimali var kendi kendine bir de soğan kürünu tavsiye ederim hiç değilse tahmini temizlemiş olursun eşin de bol bol ceviz fındık fıstık tüketmeli ötesine geçmek sizi yanlışa götürür bence

Ben şuan ekstra herhangi bir şey yapmıyorum çünkü değerlerimizi bilmiyorum cahilce bilinçsizce hareket etmek istemiyorum hiç bir küre de inanmıyorum. Ama yumurtlama günlerini biliyorum hem ovulasyonda pik görüyorum hemde akinti ve ağrıdan zaten anlıyorum. Henüz nasip olmadı bakalım 2 3 ay sonra zaten baktırmak zorunda kalcam

İnşallah gerek kalmadan güzel haberlerin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…