• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar bir yazı buldum çok güzel...

meral_83

Guru
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
328
3
296
Diğer
Bu kitap, misler gibi kokmuyor...

Ama zaten hiçbir şey annen kadar güzel kokamaz...

Bu kitabın kolları yok, seni kucaklayamaz...

Ama zaten kimse seni annen gibi saramaz...

Bu kitaptan hemen her kitapçıda var...

Ama annenin eşi benzeri bulunmaz...

Bu kitap, istesen sana canını veremez...

Ama annenin yüreği senin için çarpıyor...

Bu kitabın karşılığı etiketinde yazılı...

Ama annen ne yaparsa karşılıksız yapıyor...

Bu kitap gerçekten çok güzel, fakat annen kadar değil... Ama zaten hiçbir kitap annen kadar severek okunamaz...

Hakiki sevginin ne demek olduğu bilenlere... Uzaklarda olup, annesi gözünde tütenlere... Annesini, yanındayken bile özleyenlere... Ya da onu hiç görmemiş olanlara... Evlat sevgisini tadıp da annesini anlayanlara... O kanatsız meleği sevmeye doyamayanlara... Dünyanın bütün annelerine... Ve dünyanın bütün evlatlarına...

evet çok guzel gozlerım doldu anne olmak bambaşka bır duygu ben daha tadamadım özlemle beklıyorum olmasını mucızemın

canım çok duygulandım anne özlemini sevgisini negüzel anlatmış dile getirmişlerya ben henüz anne olamadım ama anneme olan sevgimi çok iyi biliyorum yüreğine sağlık

canım ellerine sağlık çok duygulandırdı beni annemi çok hemde çok özledim annemi kaybedli 3 yıl oldu ve hala anne olamadım hem annemi özledim hem anne olmak için can atıyorum ama hala gelmedi bebişim inş hayırlısıyla en kısa zamanda annelik duygusunu tadmak nasip olur

annemi çoooooooooookkkkkkkkkkkk özlediiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm..bu yazı çok güzellll..nasıl ödenir onların haklarıııı...

çok uğraştım bişey hissetmek için ama malesef ....:1no2: keşke benim annemde yemeklerini özliyceğim,şimdi yanımda olsa da sarılıp ağlasam,omzuna yaslansam diyebiliceğim,ah annem ahhh diyebileceğim biri olsaydı..:emir_bebek:olsun napalım..benimkide başka bir tür işte..ama ben tıpkı bu yazıdaki gibi bi anne olucam:asigim: emeğine sağlık arkadaşıma.s.

gerçekten de öyle ana gibi yar olmaz ...
hiç bişi hiç kimse onun yerini dolduramaz ..
1 ocakta tam 20yıl olcak anneciğim sensiz geçen zamanım ama hala ağlıyorum sensizliğe ben alışmadım alışamıyacağımda :((

Back
X