kizlar bir yol gosterin neolur

pembesu33

bayan pozitif :)
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
2.635
2.289
kizlar merhaba. benim bir yildir cocugum olumuyor. doktora gttim sag yumurtamda 31mm kist oldgnu soyledi progestan verdi adet olunca gel dedi.. bgun gttim ve kist duruyor dedi dogumkontrol hapi verdi baska care yok yada kebdiliginden hamile kalmayi bekle dedi... ben napim sizce icime sinmedi yarin ozel hastanyee gdicem cok uzuluyorum cevremde dha bir ay once evlenen hamile kalan arkadaslarim var. ben her ay umutlanip uzulmekten cok yoruldum

Merhaba canim. Hormon tahliliin nasil? Doktor sende hangi problemin oldugunu söyledi?

Bazi durumlarda dogum kontrol hapi kullanip bir sonraki adet doneminde kontrolde kistin eridigi kayboldugu durumlar oluyor.bi tanidigimda da hic ilac kullanmadan adetten sonra kontrole gittiginde eridigi söylemiş dr inanmamistim ilac ya da baska birsey kullanmadan nasil kist kaybolur diye dusundum vücut bir şekilde atiyor demekki stres yapma

kizlar hormonlarim normal sadece kist var bgun ozel hastnue gttim dogum kontrol hapo verdi kist gecince klomene baslican bu dog.kontrol hapi yumurtaliklaarma fayda edermi birakinca hamile kalirmiyim

X