kızlar bır yorum ne olur.

canım ınan bılmıyorum. istersen ayrı bır mesaj ac. bılen arkadaslar ordan daha rahat gorur yazdıklarını. kan testı gercek sonucu verır. bırde progesteronu kesmeden adet olamıyorsun bıldığım kadarıyla. aallah yardımcın olsun canım. umarım rabbım gonlunde olanı alnına yazar.

canım sonucları dr yorumladı bı umut olsaydı soylerdı ama halen adet olmadıgım ıcın acabamı dıyorum bıten umutlarımda kucucuk bı umut arıyorum hala ne bıleyım okadar alıstırmıstımkı busefer tuttuguna esımde bende yıkıldık tutmadıgını duyunca tarıfsız bı acı bu sende hamılesın galıba hayırlı olsun

patricia kuzusuu inanamadım ayh okurken..sewindirik oldum ne biçim... duamdasın..bekliyorum güzel hbrlerini..

canım sonucları dr yorumladı bı umut olsaydı soylerdı ama halen adet olmadıgım ıcın acabamı dıyorum bıten umutlarımda kucucuk bı umut arıyorum hala ne bıleyım okadar alıstırmıstımkı busefer tuttuguna esımde bende yıkıldık tutmadıgını duyunca tarıfsız bı acı bu sende hamılesın galıba hayırlı olsun

ah canım bilmezmiyın o duyguyu,inan bizi bizden baskası anlayamaz. rabbim hepimizin yardımcısı olsun dualarımızı duysun ınsallah.

patricia kuzusuu inanamadım ayh okurken..sewindirik oldum ne biçim... duamdasın..bekliyorum güzel hbrlerini..
:)))))))))))))) insallah canım insallah vericem guzel haberleri.

Patricia bebeğin seninle 9 ay dolu dolu yaşayıp kucağına düşüversin.İNŞALLAH!

amin canım aminn hepimiz o dönemi dolu dolu yasayalım ınsallah canım. bekliyorum dualarınızı.

inanamıyorum. çok ama çok mutluyum partişcim. Allah tamamına erdirsin inşallah. mucizelere inanmayanlara ibret bir hikaye. inan çok mutluyum :nazar:

inanamıyorum. çok ama çok mutluyum partişcim. Allah tamamına erdirsin inşallah. mucizelere inanmayanlara ibret bir hikaye. inan çok mutluyum :nazar:

:)) bende hala ınanamıyorum canım. işe bak allahın işine sorgu sual olmaz dedıklerı bu olsa gerek. bırde kalp atıslarını duysam dr sağlıklı dese dunyalar benım olacak. hepınız anlarsınız duygularımı:)eyvahedigeldismile

Back
X