Kızlar biraz dertleşelim ..

İnşaallah bir an önce kendi ewinize geçer ve bu sıkıntılardan kurtulursunuz . İnsanlar çok bencil artık .
Hele ki bu bencillikleri yapan aile üyeleri arasında olunca , çok daha yıpranıyor insan .

Odanızın karıştırılması konusunda haklısınız. Ama torun gelip orada kalıyor diye söylenmeye hakkınız yok. Ev kayınvalidenizin evi torun onun torunu, kendisi şikayetçi olmadığı müddetçe istediği kadar çocuk orada kalır sizinde buna tepki göstermeye hakkınız yok.
O eve gelin geldiniz diye evin sahibinin düzenine isteklerine karışamazsınız. Bu malesef aynı evde kalmanın zorluklarındandır.
Eğer kafanızı dinlemek istiyorsanız kendi evinize gidecek ve kendi kurallarınızı işleteceksiniz.

Ben kimsenin düzenine karışmıyorum ki.. Eğer benden önce olan seyler devam etse tamam derim bende zaten.. Yani eltim ben evlenmeden önce de bıraksa oğlunu ve ben evlekdıkten sonra da devam etse birşey demem. Ama ben evlendıkten sonra oluyorsa bunun adına düzenlerini bozmak diyemezsiniz. Neticede 6 senelik evliler onlar .. çalışmadı çalışmadı da ben evlendıkten sonra mı çalışmaya basladı .. Ben sadece insanların düşüncesızlık ve bencıllıklerine kızıyorum.

Ben kimsenin düzenine karışmıyorum ki.. Eğer benden önce olan seyler devam etse tamam derim bende zaten.. Yani eltim ben evlenmeden önce de bıraksa oğlunu ve ben evlekdıkten sonra da devam etse birşey demem. Ama ben evlendıkten sonra oluyorsa bunun adına düzenlerini bozmak diyemezsiniz. Neticede 6 senelik evliler onlar .. çalışmadı çalışmadı da ben evlendıkten sonra mı çalışmaya basladı .. Ben sadece insanların düşüncesızlık ve bencıllıklerine kızıyorum.

Valla güzelim ister sen evlendikten sonra bıraksın ister önceden, sonuçta ev kayınvalidenin evi olduktan sonra bu tür kararlara karışma hakkın olmuyor malesef. Sen şimdi tutup bu çocuk burada kalmayacak desen kayınvaliden sana ne oluyor demez mi, ev benim torun benim bakan benim ister kalır ister kalmaz sen neden karışıyorsun demez mi?
Aynı evde oturmanın dezevantajları bunlar, bunlara göğüs gereceksin eğer bunu yapamayacaksan ayrılacaksın o evden. Sana yazdıklarım acımasız gelebilir ama gerçek budur. Kayınvaliden sen istemiyorsun diye torununa bakmamazlık yapacağını sanmıyorum, sonuçta tüm idare onun elinde.

Hayır ben kesıklıkle öyle bir şey söylemem zaten.. Söylenmez de.. benim tepkim düşüncesizliklere ...

Başka kızdığım bir nokta da insan çocuğunu hiç mi özlemez .. geçenlerde oğulları vucudunda küçük kırmızı noktalar cıkarmıştı ve kaşınıyordu, bende suçiçeği olabileceğini söyledim. k.pederim oğlunu aradı, hiç umursamadılar bile hiç gelipte doktora bile götürmediler üstüne üstlük abisi eşimi arayıp bilg.işi olduğunu bilgisayarı istediğini söyledi.. k.pederim bi kaç kere aradı ve ancak ertesi günü akşamına götürdüler .. hayır uzak bi yer olsa anlarım. Ama eşim abisine bilgisayarı verse koşa koşa geleceğinden hiç kuşkum yok.

Back
X