Kızlar biraz içimi rahatlatabilir misiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bilge_nmbs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
764
289
103
İyi geceler herkese. Benim kan pıhtılaşmam var önceki sağlıksız gebeliğimde kan sulandırıcı iğne kullanıyordum daha sonra gebelik sonlandı. Bugün yine hamile olduğumu öğrendim doktor randevum ayın 14ünde. O zamana kadar beklemektense iğneye başlayım diyorum. Ama benim panik atağım var ve o zaman 4 ay kullandığım iğneden bugün korkasım tuttu. Bir zararı olur mu diye düşünüp duruyorum. Bu iğneden herhangi bir zarar gören var mı acaba

Canım hayırlı olsun benimde kan pıhtılaşmam var ilk gebeliğim 3.tup bebek denemesinde oldu transfer olduğu gün oksopar başladık 8+2 de kalbi durdu malesef kaybettim doktor kürtajdan sonra korunmana bile gerek yok hamile kalamazsin zaten dedi 6 ay sonra kendiliğinden kaldım ve çok rahat oldum çok şükür 6+2 de doktora gittim ve o gün oksopar başladık hemen 10+3 haftalık olduk çok şükür o kadar çok oksopar vuruldum ki bu güne kadar transfer süreçleri iki gebelikte ama inan en ufak bir sorun olmadı karnında bebeğin olduğunu onun sağlığı için bu iğneyi vurulduğunu düşündükçe bir süre sonra iğne acitmiyor bile elinde varsa oksopar başla bence kan pıhtılaşması çok önemli çünkü

Çok teşekkür ederim Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…