E Esesoo Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2023 46 17 3 27 14 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Esesoo #1 Kızlar ne kadar zaman sonra doğal yolla hamile kaldınız
Barta kulesi Çok cahilsin, keşke ölsen Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Aralık 2022 4.814 21.412 238 14 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Esesoo #2 Herkesin değişir bu süreci.. biraz kendinizden bahsetseniz? Ne zamandır deniyorsunuz, bir sorun var mı?
Herkesin değişir bu süreci.. biraz kendinizden bahsetseniz? Ne zamandır deniyorsunuz, bir sorun var mı?
E Esesoo Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Temmuz 2023 46 17 3 27 14 Temmuz 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Esesoo #3 Seher Domestos Tatlim .!.: Herkesin değişir bu süreci.. biraz kendinizden bahsetseniz? Ne zamandır deniyorsunuz, bir sorun var mı? Genişletmek için tıkla... 2 yıldır deniyorum. Lh hormonum düşüktü 3 ay progestan fitil kullandım 2 ay önce. Maalesef olmuyor. Psikolojik olarak baya kötü durumdayım bu ay kendimi toparladım iyi şeyler duymaya ihtiyacım var
Seher Domestos Tatlim .!.: Herkesin değişir bu süreci.. biraz kendinizden bahsetseniz? Ne zamandır deniyorsunuz, bir sorun var mı? Genişletmek için tıkla... 2 yıldır deniyorum. Lh hormonum düşüktü 3 ay progestan fitil kullandım 2 ay önce. Maalesef olmuyor. Psikolojik olarak baya kötü durumdayım bu ay kendimi toparladım iyi şeyler duymaya ihtiyacım var