Kızlar birşey sorcam düşük yapanlar ...

Geçmiş olsun canım bende geçen ay kese gözükmeden düşük yaptım kimyasal gebelik oluyormuş Dr korunma dedi daha regl olmadan yine hamile kaldım

Geçmiş olsun canım bende geçen ay kese gözükmeden düşük yaptım kimyasal gebelik oluyormuş Dr korunma dedi daha regl olmadan yine hamile kaldım
Evet seninle bir paylaşımda konuşmuştum:)) yazmıştın orda yazışmalarınıza bakmıştım:)) sağlıkla gelsin insalah

Test yaptım da yarım saat önce falan birşey çıkmadı ama burda bir arkadaşın yaptığını yaptım testi hemen atma demişti benim hayalet çizgi çıkmıştı gece yarısı baktığımda demişti şimdi bende bakıyorum da belirginlesen bir çizgi var yavaş yavaş çok heyecanlandım :)) Ama bilmiyorum işte tam bakalım saatler ilerleyince giderek biraz daha belirginlescekmi:))

Canım test ilk 5 dk içerisinde belli olan sonuç doğru olanmış sonra hayalat çizgi çuka biliyomuş o geçersizmiş geçen internette araştırmıştım en güvenlisi kanda baktırman

Canım test ilk 5 dk içerisinde belli olan sonuç doğru olanmış sonra hayalat çizgi çuka biliyomuş o geçersizmiş geçen internette araştırmıştım en güvenlisi kanda baktırman
Şimdi bilemedim valla bende şuan bir arkadaş öyle testi saklayıp sonra baktığında belirginlesen çizgiyi görüp kan testi yapmış ve çıkmış:)) öyle umitlendim ben de günüm geçti diye baktım

Ama öyle silik çizgi görüp sonradan hamile olanda çok var.benimde gittiğim doktor öyle dedi.iki çizgi kopkoyu olması lazım diye.hatta ben regl gününden sonra yaptığım testle gittim.bana regl olduysan olmaz zaten diyip güldü.Ama kanda baktı hamileymisim olabiliyor yani. Ama benim kese oluşmadı kimyasal oldu

Anladım canım hayırlısı ya şuan bende günüm gecikti ve belirtiler kaşıklarda ağrı bel ağrısı ve akıntı var şuan bende ayy allahım inşallah hamisim dır çalışmasa yapmadım onun içn ama şansa tutmuş sa bilmiyorum

Zatin en güzeli plansız olması canım sitres falan olmayınca gebe kalmak kolaylaşıyo hakkında hayırlısı olsun inş hamilesindir öyleysede bize bol bol dua et inş

Zatin en güzeli plansız olması canım sitres falan olmayınca gebe kalmak kolaylaşıyo hakkında hayırlısı olsun inş hamilesindir öyleysede bize bol bol dua et inş
İnşallah canım valla inann ki buda kaç tane bayan bekliyorsa hepsi için her zaman dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…