Günaydın kızlar. .
Şimdi size bir sorum var özellikle polis polis eşi avukat olanlara. .
Benim eski es malum biliyorsunuz. Geçen gün bi polis ekibiyle tartışma yaşamış. Detayini tabiki bilmiyorum. Çok sevdiğim aile dostumuz arayıp bana söyledi. Tutanağı bi şekilde gördüm. Tutanakta görev başındaki memura mukavemet tehdit hakaret kasten adam yaralama yazıyordu. Ifadeyi veren de benim exin adı soyadı.
Bu sabah o çok sevdiğim abim aradı. X i açığa alacaklarmis dedi. Oh olsun dedim valla dedim.
Şimdi size sorum şu kızlar karşı taraf şikayetçi muhtemel bu işten gerçekten açığa alınma gibi birsey cikarmi ? Ya da süreç nasıl ilerler.
Bu arada o abim silah kullanilmadi dedi. Silah çekmiş sadece dedi. Bu arada benim ex de polis.
Anlayan bilen varsa bi zahmet anlatsin. Sizi seviyoree
Görevi kötü kullanmak ibaresi ile olur mu olur kahve ... Bu eşinin ya da karşı tarafın teşkilattaki arkasına bağlı biraz da .
Polislerin kendi arasındaki meseleler genelde kapanırdı ama iş şikayet dilekçesine vardı ise müdür amir duymayan kalmamıştır zaten. Ben de atılabileceğini düşünüyorum avukat değilim sadece polis eşiyimGünaydın kızlar. .
Şimdi size bir sorum var özellikle polis polis eşi avukat olanlara. .
Benim eski es malum biliyorsunuz. Geçen gün bi polis ekibiyle tartışma yaşamış. Detayini tabiki bilmiyorum. Çok sevdiğim aile dostumuz arayıp bana söyledi. Tutanağı bi şekilde gördüm. Tutanakta görev başındaki memura mukavemet tehdit hakaret kasten adam yaralama yazıyordu. Ifadeyi veren de benim exin adı soyadı.
Bu sabah o çok sevdiğim abim aradı. X i açığa alacaklarmis dedi. Oh olsun dedim valla dedim.
Şimdi size sorum şu kızlar karşı taraf şikayetçi muhtemel bu işten gerçekten açığa alınma gibi birsey cikarmi ? Ya da süreç nasıl ilerler.
Bu arada o abim silah kullanilmadi dedi. Silah çekmiş sadece dedi. Bu arada benim ex de polis.
Anlayan bilen varsa bi zahmet anlatsin. Sizi seviyoree
konu dışı ama Kahve hala aynı evdemisiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?