kızlar birsey sorup gidicem bi bakiverin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Niye onun için merak içindesin ki ?
Hala aynı evde yaşıyorsun ayrıca bosanmadin diye biliyorum niye ex diye bahsediyorsun ?
Ayrıca hüküm giyerse görevden uzaklaştırma alır evet.

Ayrıca aynı evde değilim.

Evet malesef kahvecim sana ve cocuguna dokunacak zararı Allah başka yerden versin cezasını senin rızkın kesilmesin inşallah geri göreve alırlar evrak işleri falan

Akibeti ne olacak bende bilmiyorum. Göz göre göre yaktı kendini aptal. Adam olmak çok mu zordu. Bana da cektiriyor kendine de

Günaydın kızlar. .

Şimdi size bir sorum var özellikle polis polis eşi avukat olanlara. .

Benim eski es malum biliyorsunuz. Geçen gün bi polis ekibiyle tartışma yaşamış. Detayini tabiki bilmiyorum. Çok sevdiğim aile dostumuz arayıp bana söyledi. Tutanağı bi şekilde gördüm. Tutanakta görev başındaki memura mukavemet tehdit hakaret kasten adam yaralama yazıyordu. Ifadeyi veren de benim exin adı soyadı.

Bu sabah o çok sevdiğim abim aradı. X i açığa alacaklarmis dedi. Oh olsun dedim valla dedim.

Şimdi size sorum şu kızlar karşı taraf şikayetçi muhtemel bu işten gerçekten açığa alınma gibi birsey cikarmi ? Ya da süreç nasıl ilerler.

Bu arada o abim silah kullanilmadi dedi. Silah çekmiş sadece dedi. Bu arada benim ex de polis.

Anlayan bilen varsa bi zahmet anlatsin. Sizi seviyoree
açığa alınsa bile belli bir süre için olur soruşturma tamamlanıncaya kadar mesela, birşey çıkmaz bence

Enistem avukat ona sordum;
Esinizn gorev yeri degistirilir bu sure zarfinda sorusturmasi devam eder sonuc olarak muhtemelen kinama cezasi alirmis.

Beter olsun inşallah meslekten atıldığını da okuruz burada kahve? Canım aldattığını anlattığın konu da ilahi adaletin işlemediğini düşündüğünü yazmıştın isliyormuymuş ? :KK66: umarım mugisimi uzenlerde ettiklerini çekerler

2 tarafta polis anladığım kadarıyla. Çok bişey olacağını sanmam tabi belli de olmaz. Ay bu arada aldatan erkeklerden nefret ederim ama aldatan polis se 2 kat nefret ediyorum. Karşı cinse karısına ihanet edecek kadar zaafı olan bi adama nasıl canını namusunu emanet edebilirsin. Umarım bu cümle seni üzmez kahve kokulucum ama inşallah ihaneti mesleki anlamda başına bela olur.

Konularınızı en başından beri takip ettim, ancak yeni üye oldum, bu konu da fikrim yok sadece duruşunuz ve düşünceleriniz için tebrik etmek istedim.

Ona en büyük cezayı sen verebilecekken niye halen bekliyorsun hiççç anlamadım...davanı açıp dava sonuçlanmadan da nafaka alabilirsin çocuğun için...ama sen halen onu takiptesin...senin boşanacağını düşünmüyorum...sen sadece eşin pişman olsun,acı çeksin istiyorsun o kadar...

Günaydın kızlar. .

Şimdi size bir sorum var özellikle polis polis eşi avukat olanlara. .

Benim eski es malum biliyorsunuz. Geçen gün bi polis ekibiyle tartışma yaşamış. Detayini tabiki bilmiyorum. Çok sevdiğim aile dostumuz arayıp bana söyledi. Tutanağı bi şekilde gördüm. Tutanakta görev başındaki memura mukavemet tehdit hakaret kasten adam yaralama yazıyordu. Ifadeyi veren de benim exin adı soyadı.

Bu sabah o çok sevdiğim abim aradı. X i açığa alacaklarmis dedi. Oh olsun dedim valla dedim.

Şimdi size sorum şu kızlar karşı taraf şikayetçi muhtemel bu işten gerçekten açığa alınma gibi birsey cikarmi ? Ya da süreç nasıl ilerler.

Bu arada o abim silah kullanilmadi dedi. Silah çekmiş sadece dedi. Bu arada benim ex de polis.

Anlayan bilen varsa bi zahmet anlatsin. Sizi seviyoree
Eğer askeriye ile aynı usülse geçici olarak görevden alınacaktır kuzum

Beter olsun inşallah meslekten atıldığını da okuruz burada kahve? Canım aldattığını anlattığın konu da ilahi adaletin işlemediğini düşündüğünü yazmıştın isliyormuymuş ? :KK66: umarım mugisimi uzenlerde ettiklerini çekerler
Ben de o satırları okumayı heyecanla bekliyorum

Valla şu dönem herşey çok sert halka yansımıyor ama cidden çok sert. İçeri bile tıkabilirler tabi arkası sağlamsa yırtar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X