• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bişey danışcam

kardeem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
1.165
383
118
İstanbul
Herkese günaydın. Sizlere bisey danışıcam. Dün gece beni patronum aramış gece 1 e 25 kala arka arkaya 4 kere. Bugün işe gireli ikinci günüm yeniyimde yani. O saatte 4 kere niye ararki bi patron. Bende uyuyodum görmedim. Şimdi gördüm napsam arasam mı sizce şimdi? Çekiniyorumda uyuyodur diye kendisi biraz sinirli bir insan.

Tepki vermeden direkt işe git bence, gittiğinde görür görmez sorarsın kibarca. O saatte arasa da tepki alamayacağını öğrensin, alışmasın o saatte aramaya.

Bencede tuhaf o saatte araması nasıl bir karakter kaç yaşlarında, belkide akıllı telefonu yalnışlıkla arıyor olabilir ama entrasan .

Mesain kaçta başlıyor? Sizinle aynı saatlerde geliyorsa uyumuyordur.
Arayabilirsin. Aramayıp iş yerinde sorsanda sorun olacağını sanmıyorum, aynı açıklamayı onada yaparsın.

Bencede tuhaf o saatte araması nasıl bir karakter kaç yaşlarında, belkide akıllı telefonu yalnışlıkla arıyor olabilir ama entrasan .
Arka arkaya 4 kere mi yanlişlik? 43 yaşında erkekmiş ama biraz çapkınmış. Ama bana 3 gündür ters hareketi olmadı hatta 2 gündür gunaydın dışinda sohbetimiz geçmedi.

Bu seferde görmüşte geri aramamış der diye huylanıyorum
O huylanmadan açıklamanda geçirirsin bi cümle sen önceden. "x bey pardon, gece aramışsınız fakat o saatte görmedim. Sabah gördüm, uyuyor olabilirsiniz diye de sabah aramadım, bi sorun mu vardı?" demen yeterli bence.
Uyuyordum deme ama gece için, görmedim de özellikle. Daha ilk günden o saatte aramak falan hoş değil, o saatte uyusan da uyumasan da tepki vermeyeceğini bilsin.

Herkese günaydın. Sizlere bisey danışıcam. Dün gece beni patronum aramış gece 1 e 25 kala arka arkaya 4 kere. Bugün işe gireli ikinci günüm yeniyimde yani. O saatte 4 kere niye ararki bi patron. Bende uyuyodum görmedim. Şimdi gördüm napsam arasam mı sizce şimdi? Çekiniyorumda uyuyodur diye kendisi biraz sinirli bir insan.

hayır arama.... geldiğinde günaydın efendim gece aramışsınız bir sorun mu vardı diye sor? hadsiz adam o saatte hemde yeni bir peronel neden aranır ki gunahını almayalımda hoş değil ya

O huylanmadan açıklamanda geçirirsin bi cümle sen önceden. "x bey pardon, gece aramışsınız fakat o saatte görmedim. Sabah gördüm, uyuyor olabilirsiniz diye de sabah aramadım, bi sorun mu vardı?" demen yeterli bence.
Uyuyordum deme ama gece için, görmedim de özellikle. Daha ilk günden o saatte aramak falan hoş değil, o saatte uyusan da uyumasan da tepki vermeyeceğini bilsin.

evet böğütlenkusu hanımın dediği çok mantıklı...

Bazen benim telefonumun taklıyor , en son aradığım listede kim arıyor.Neyse inşallah kötü birşeyle karşılaşmazsınız.

Çok gec bi vakıt niye ararki bi patron ı saatlerde ararsa hiç acmayın bundan sonrada alısırsa hep arar.işte patromda evdede patronun degıl yani.
Uygun dille sorarsın.niye aramış bende merak ettim :)

hayır arama.... geldiğinde günaydın efendim gece aramışsınız bir sorun mu vardı diye sor? hadsiz adam o saatte hemde yeni bir peronel neden aranır ki gunahını almayalımda hoş değil ya

Çok gec bi vakıt niye ararki bi patron ı saatlerde ararsa hiç acmayın bundan sonrada alısırsa hep arar.işte patromda evdede patronun degıl yani.
Uygun dille sorarsın.niye aramış bende merak ettim :)
Kizlar dayanamadım aradım ama uyuyo heralde açmadi. En azından görür aradığımı ofise gelincede sorarım. Sonra size bildiririm.

o saatte ısrarla aramasının amacı bana pek masum gelmedi. siz yine de hem dikkatli hem mesafeli olun. aklına her estiği zaman ulaşacağını düşünmesin.

O saatte o seni arayabiliyorsa sen de bu saatte arayabilirsin ama bence arama.
Resmi bir şekilde karşılaşınca sorarsın neden aradığını.

Gece aramasanız daha iyiydi ama neyse. Sabah sorardınız kibarca. Firmayı yönetenlerin kafasında bir ton konu oluyor,muhtemelen önemli bişey diyecekti saatin de çok farkında değildi. Sapıksa o kısmı bilemem tabi.

yeni girdiğim iş yeri için kıllanırdım doğrusu

bakalım ne diyecek o saatte aramasına sebep

benim patronum işyerinde ismimle hitap eder ama

mesai saatleri dışında mail ve msjlarını hep hanım ekleyerek atar

usulsüz saatlerde aramaz acil bi durum olsa bile mesaj atar

Ne oldu sorabildin mi patronuna o saatte niye aramis

yeni girdiğim iş yeri için kıllanırdım doğrusu

bakalım ne diyecek o saatte aramasına sebep

benim patronum işyerinde ismimle hitap eder ama

mesai saatleri dışında mail ve msjlarını hep hanım ekleyerek atar

usulsüz saatlerde aramaz acil bi durum olsa bile mesaj atar
Patron daha gelmedi şöförü de arıyor açmıyormuş. Gece 3 gibide şöförünü aramış adam duymuş açmış efendim abi hayırdır demiş patron bişeyler söylemiş dedikleri anlaşılmıyomuş. Sonra şöförü abi nerdesin gelip alayım seni demiş sonra patron yine he he bişeyler demiş anlamamış. Şoförde bunun kafa uçmuş heralde dedim kapattım telefonu demiş. İçen biriymiş patron sanırım burda çalışan abla dedi.

Gece aramasanız daha iyiydi ama neyse. Sabah sorardınız kibarca. Firmayı yönetenlerin kafasında bir ton konu oluyor,muhtemelen önemli bişey diyecekti saatin de çok farkında değildi. Sapıksa o kısmı bilemem tabi.
Gece aramadım sabah görünce aradım zaten. Sanırım sarhoşmuş

patrona karşı dikkatli olun, sağlam bir izlenim oluşturmadı bende.
baksanıza hala ayılamamış.

Back
X