Bunun tek çaresi meme estetiği maalesef. Eşlerini fiziksel olarak eleştiren insanlara çok kızıyorum sanki kendileri mükemmelKızlar göğüs için tavsiyeleriniz varmı çok küçük eşim hiç beğenmiyor sanki balon olur ya iğne batırırsınız soner aynı öyle hiç etki yok adet olduğumda bile ne ağrı ne şişme ölmüşler gibi bi tavsiyeniz varmı.. Ama bu kac gündür ağrıyor kasiklarim gogsum ama belim ama hiç etki felan yok
Aynen valla işte ne yapacanBunun tek çaresi meme estetiği maalesef. Eşlerini fiziksel olarak eleştiren insanlara çok kızıyorum sanki kendileri mükemmel
Doğru söylüyorsun kendini çok beğeniyor benimki beni hep küçük düşürüyo bana bak kendine bak der gibiBende senden zevk alamıyorum küçük geliyor caresinde yok. Ben ilk daralttirsam mi acaba sonra meme estetiği olurum de. Ozguveni dussun onunda. Ne sanıyor kendini
Eşinizin baklavaları yoksa siz de bi gün karın kası çok hoşuma gidiyo falan diyinAynen valla işte ne yapacan
Ozguvenli insan karsilastirma yapmazki. Aklınca birilerini ezip ozguven kazanacakDoğru söylüyorsun kendini çok beğeniyor benimki beni hep küçük düşürüyo bana bak kendine bak der gibi
Bu akşam diyicemEşinizin baklavaları yoksa siz de bi gün karın kası çok hoşuma gidiyo falan diyin
Evet evet sözleri çok kırıcı demiyor karşıdaki kiriliyormu üzülüyor mu yokOzguvenli insan karsilastirma yapmazki. Aklınca birilerini ezip ozguven kazanacak
Ben böyle şeyleri çok rencide edici buluyorumKızlar göğüs için tavsiyeleriniz varmı çok küçük eşim hiç beğenmiyor sanki balon olur ya iğne batırırsınız soner aynı öyle hiç etki yok adet olduğumda bile ne ağrı ne şişme ölmüşler gibi bi tavsiyeniz varmı.. Ama bu kac gündür ağrıyor kasiklarim gogsum ama belim ama hiç etki felan yok
Nokta atışı. Kocam Kıvanç Tatlıtuğa uyuz oluyo sırf bu yüzdenkıvanç erkekse bizim bu evdekiler ne allahım diye söylen
Ben böyle şeyleri çok rencide edici buluyorum
Eşime zaman zaman seni çok beğeniyorum
Burnun çok güzel
Parmakların ne kadar hoş kulakların ne kadarda kibar tarzı söylemlerde bulunurum ki buna ruhun ihtiyacı var
Bacağın niye öyle gorunuyo yada kilomu aldın /çok mu zayifladin sen tarzı söylemler bile benim için yakisiksiz rencide edici kime söylenirse söylensin.
Eşiniz nasıl böyle konuşabiliyor erkek olarak yet sende .yani parasını ver çaresine bakalim demiyormusunuz ?
Konusun anlamazsa dedigim gibi sizde ona yapin nasil oluyormus görsünEvet evet sözleri çok kırıcı demiyor karşıdaki kiriliyormu üzülüyor mu yok
Kız işte anlamadım kendilerini okadar bisey saniyorlar sanki onlara muhtaç gibiyiz ondan böyle yapiyorlarkıvanç erkekse bizim bu evdekiler ne allahım diye söylen
Neler söylüyorum ama işte niye böyle yapıyor bilmiyorum herkesin yanında sn çok yapıyor o zoruma giyor bende bozuyorum bu defa kavga çıkıyor baayaOna kendimi kadın gibi hissettirmiyorsun
Boşalıyorsun ama benim zevk noktalarıma tam anlamıyla deginmiyosun sana verdiğim zevki orgazmı senden göremiyorum diyebilirsin.
Kavgada bile söylenmez ama damarıma basılınca hergun yüzüne dahi vururum ben olsam
Öyle yapıyorum zaten kendisine bakmıyor işte ayna yi nasıl görüyorsa artıkKonusun anlamazsa dedigim gibi sizde ona yapin nasil oluyormus görsün
Ben böyle şeyleri çok rencide edici buluyorum
Eşime zaman zaman seni çok beğeniyorum
Burnun çok güzel
Parmakların ne kadar hoş kulakların ne kadarda kibar tarzı söylemlerde bulunurum ki buna ruhun ihtiyacı var
Bacağın niye öyle gorunuyo yada kilomu aldın /çok mu zayifladin sen tarzı söylemler bile benim için yakisiksiz rencide edici kime söylenirse söylensin.
Eşiniz nasıl böyle konuşabiliyor erkek olarak yet sende .yani parasını ver çaresine bakalim demiyormusunuz ?
Ben kocasının yaptığını rencide ediyorum dedim.tersinden kalktiysan benim sorunum değil .bizde durduk yere söylesin demiyoruz zaten ,
madem o kadını rencide ediyor ozaman oda etsin kısasa kısas ,
ben meselaa biraz tombak erkek severim çok kaslı erkek sevmem , kocama bu lafı söylesemde ciddiye almaz çünkü zevkimi bilyior ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?