Kızlar Bişey Sorcam Ama Gülmeyin :}

Paradise

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2007
1.436
3
116
İzmir
çeyizimde herşeyi aldım sayılır ama ama ama baharatlık????

evet gülüyorsunuz şuan biliyorum ama dert oldu bana :}

porselenler var çiçekli böcekli öyle istemiyorum camlı mıknatıslı falan var ama onlarda da baharatın isimleri yazmıyor ki bu da yemek yaparken falan bi anlık dalgınlıkla yanlış baharat kullanmaya neden olabiliyor baharatların kokusu da birbirine karışabiliyor o yüzden HEM ŞIK HEM DE ÜZERİNDE NANE, KEKİK VS YAZAN BAHARAT TAKIMI ARIYORUM,öneriniz var mı istanbuldayım gözünüze çarpan bi baharatlık var mı benim istediğim gibi?

esse mağazalarında da güzel şeyler var..

teşekkürler kızlar yazın bakmıştım bulamamıştım ama tekrar bakıyım ben belki yeni şeyler gelmiştir.. mucks ;}

bernardoda standlı baharatlıklar gormustum
malzemesı cammıydı emın deılım ama seffaf bırseydı,boylece karıstırma olasılıgı azalıyor
ama daha cok tezgahında yerı musaıt olanlar ıcın hem şık hem de kullanıslı olur:)
ben mınık cam kavanozlar alıp telrafa koymayı dusunuyorum:)

aslında kendim de yapmak istiyorum ama çeyiz falan dizilcek ya evde hazır bişey almak en iyisi dedi annem.. sırf gösteriş biliyorum ama işime de yarıycak bişey olsun diyorum :}

cam aldım ben
bi de üstünde yazı istemem neden dersen
büyüklüklerini kendilerine göre ayarlıolar sevmiorum öle
bi de onun dediği baharatı belki ben kullanmıorum
cam aldım tipinden tanırım artık

Aynı dertten ben de muzdaripim :)) Ikea'da da var cam baharatlıklar, küçük oldukları için hem az yer kaplıyorlar.

gülmicem çünkü aybı dert bendede vardı o kadar çeyizime şey aldım hiç birini bu kadar dert etmedik bakmadıgımız yer kalmadı büyük kavanozlar aldık 3tane çay şeker un için onlar iide ee kaldı baharatlık aman dedim porselen istemem nereye koyucam eski mutfak dolaplarında yer oluodu oraya konuluyordu şimdikilerde yok herşeyim alındı klozet takımıyla baharatlık kalmıştı bugün öle pazarın içinden geçiodum amca bagırıo 3,5 ne alırsan 3,5 die anaa dedim bakım neler war kaydirigubbakcemile3neyse bi baktım ki 5li cam baharatlık üst kapagı dönüo bi 3-4 delikli oluo bi tek büyük delikli döndürüosun baktım çok pratigime geldi kaptım hemen hemde 3,5 kaydirigubbakcemile3 dert etttgine deymio canım kaydirigubbakcemile3

üstünde yazanlardan alma canım ya eskide kaldı onlar ,bence esse mağazalrında hem indirim var hemde çok şık modeller var ,ayrıca mudo concept ve boyner mağazalarına da bak derim..

canım kütahya porselenin var ben alacağım inşallah tavsiye ederim..

benim de kirmizi almam lazim baharatligim kirmizi miknatisli, ekmekligm de oyle..sositososito

mıknatıslı çok hoş bi akım gördüm mısır çarşısı mahmutpaşa çıkışında büyük bi züccaciye mağazası var ya adını unuttum şimdi orda çok şık mıknatılılar var canım ama metal kırmızı hiç görmedim kırmızı mutfağa metal de çok yakışır ;}

:)) Tek değilsin cnm aynı şekilde ben de nerdeyse iki aydır tuzluk-biberlik-baharatlık arıyorum ama yokkk çünkü pembe ve mor tonları (kahvaltı takımımın renkleri) olsun diye tutturdum, başıma iş açtım:)) Ankarada girmediğim züccaciye kalmadı :)) Nette de bakıyorum ama pek bi çeşit yok, varsa da kahvaltı takımlarının içinde, ayrı olarak satılmıyor (
Acaba sizler hiç rastladınız mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…