Kızlar merhaba dün adetim bitti ama değişik bi adet geçirdim 3 gün ağrı çektim ilk gün fazla kanama oldu ama diğer zamanlarda o kadar yoğun olmadı bugünde bembeyaz akıntı çoktu geldi adetim bitti ama kaşık ağrılarım var hamile ihtimali varmı mide bulantısı oldu
Su iğrenç şeyi kaldır buraya böyle görüntüler atılmaz gebe olanlar var . Midesi hassas olanlar var utanmıyor musun senden gelen akıntıyı desen yeter biz görmek zorunda mıyız ?
Biliyorum amacın destek almak ama bu böyle olmaz herkes kaldıramaz bu tür görselleri. Tarif etseydin de zaten biz anlardık. Ayrıca yasak böyle görselleri paylaşmak.
Konuya gelirsek, hamile olabilirsin bir tuhaf adet geçirdim dedin belki üstüne görme kanaması filandi. Böyle akıntılar da oluyor gebelikte ama enfeksiyon da olabilir. Bence en kısa zamanda kadın doğuma görün.
Kusura bakmayın korktuğum için atmıştım ama yani tarif etsem anşılırmıydı bilemedim bu kadar tepkiye gerek yoktu adet olduğumdan beri ağrılarım var korktuğum için yani abartmaya gerek yok düzgün bi şekilde diyebilinirdi
Kusura bakmayın korktuğum için atmıştım ama yani tarif etsem anşılırmıydı bilemedim bu kadar tepkiye gerek yoktu adet olduğumdan beri ağrılarım var korktuğum için yani abartmaya gerek yok düzgün bi şekilde diyebilinirdi