kızlar bişey söyleyin 6 da işten çıkıcam

MELOS8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2013
261
1
26
İstanbul
kızlar diğer konumu biliyosunuz eşime güvenim sıfırlanmıştı düngece gezdik tozduk annesi kızımı aldı ablasında kaldı çocuk yoktu yani ama onun yanında hiç mutlu hissetmedim kendimi bana hergün yeni yalanı çıkıyor soğudum eşimden ama ayrılmayı düşünmüyorum en azından kendimi sağlama alana kadar ama yarın cumartesi beraber sinemaya gezmeye gidicektik ama hiç içimden gelmiyor,ben yapmacık olamıyorum,dün bide arkadaşlarında görmüş beşiktaş montu ondan istiyor yeni çıkan galaksi telefondan istiyor telefonunu geçen sene aldı bide bizim durumumuz hiç iyi değil çok değişti dedim ya onu seviyormuyum sevmiyormuyum beni çok sastı

acaba ona senden soğudum seninle bişey yapmak istemiyorum desem çocuğumu alıp görümcemle gezmeye gitsem eşimin yaptıkları beni çok kırdı sizce yarın onunlamı onsuzmu gezmeliyim oda gitsin kimle istiyosa gezsin

lütfen şimdi 6 da iş çıkışı acil yazın lütfen

Hiç sevmem ayranı yok içmeye tahtırevanla gider s..ya tipi insanları.
Telefonunla montunu düşünedursun, sen al çocuğunu git gezmeye.

İçinden gelmeyen hiç bir şey yapmak zorunda değilsin.
Ayrıca devamlı yalan söyleyen biriyle zaman geçirme de zaten.

sağol arkadaşım işten çıkayım ağlamak istiyorum şuan bile gözleirm dolu içimde bi sıkıntı var olmuyor işte bi kere bana biri yanlış yaptımı dahada o insan benim için doğru olmuyor ki eşim hergün yeni bişeyle geliyor dün eğlendik gezdik ben eğlenmedim tabi morelim bozuktu rol yaptım kredi kartından aldık herşeyi ne kadar harcama yaptık onu bile sormuyor akşam gidicem saçımı boyatıcam c.teside görümcemi alıp gezeyim dimi

bu kadar kolay olmamalı boşanmak...eski konularınızı bilmiyorum ama son zamanlarda ufacık bişeyde boşanma kelimesi dillere dolanıyor...
evlilik biraz sabır ve emek işi....kolay yoldan geçinmek kolay tabi....kafa dengin birini bulup yaşamayı kim istemez....ama her insan farklı karektere sahip..işte evliliklerde bu yüzden kutsal çünkü iki farklı insan bir oluyor....
bence çaba göstermelisiniz hemen boşanmayı aklınıza getirmeyin...bilmiyorum belki çok çabalamış da olablirsiniz ama yuva kolay kurulmuyor...çocuğunuzda varmış....soğukluk girdi diye hemen yapmayın allah aşkına...evliliklerde zaman zaman değişkenlik olabiliyor...bugün aşık olduğun adama yarın nefretle bakar oluyorsun...veya hiç sevmeyerek evlenip zamanla aşık oluyorsun resmen...duygular zamanla değişkenlik gösterir...bence sabretmeli azmetmelisiniz...çaba gösterin biraz zorlayın kendinizi...sinemaya da gidin....ne olursa olsun sabredenler feraha erenlerdir unutmayın...allaha dua edin...dua her kapıyı açar....unutmayın bunu sakın...

Allah ım ben sana ne yaptım 16 yaşından beri çektiğim nedir 2,5 yılmıydı bana verdiğin mutluluk ölmek istiyorum çocuğumu emin ellere verip

sonuna kadar katılıyorum arkadaşım

canım belki eşin bişeyleri düzeltmek için uğrasıyor ve bu fırsat olabilir.gitmediğinde adamdaki bütün hevesi öldürür ilişki boyutu daha kötüye gider iyiye gitmez gitmelisin eşinede yuvana da sahip çıkmak adına git...

Allah ım ben sana ne yaptım 16 yaşından beri çektiğim nedir 2,5 yılmıydı bana verdiğin mutluluk ölmek istiyorum çocuğumu emin ellere verip

neden bu kadar karamsarsın Allah büyüktür sen elinden geleni yap eğer yine olmuyorsa bırak.çocuğun için yap kendin için yapmıyorsan ölmek gibi sacma sapan seylerde düşünme.

16 yaşından beri sabrediyorum ve sabrımın dualarımın sonu dedim eşimle tanıştım evlendim bu yeni işe gireli eşimin bitmez bilmek istekleri var beni geçtim çocuğuda düşünmüyor iş yerinden kimden ne gördüyse istiyor ayrıca hem tatile çıkmak istiyor yazın para biriktirmemiz lazım birikimi boşveridm ama ağustosa çıkıcam işten kredi kartına borç yapıyoruz yarın onunla gitmeyeceğim içimden nasıl geliyorsa öyle yaşayacağım boşanmak istemiyorum zaten ama 16 yaşından beri neyin çabasıdır bu anlayışsız karısını döven söven bi aileden geldim babam bebkliğimizden beri ağlıyoruz diye ayaklarımızdan tutar başımızı betona çarparmış neyin çabasını vereyim arkadaşım başka kızlarla konuşimasını çabasınımı

zaten baba evinde gülmeyen koca evindede gülmüyor malesef eğer işin içinde ihanet varsa ve bu sürekli tekrarlanıyorsa çok çok haklısın..rabbim bizlere yasatmasın.belki be senin kadarda sabırlı olamazdım

Güven ruh gibidir, çıktığı bedene tekrar dönmez.
Devamlı yalan söyleyen bir adamla beraber geçirebilir misin ömrünü?

Güven yoksa saygı yok saygı yoksa sevgi yok sevgi yoksa hiçbirşey yok. Boşanın...

günaydın kızlar cumartesi günü görümcemle anlaştım çocuğuda yanıma alıcaktım eşimede para al sende istediğin yere git dedim ben akşam arkadaşımla çıkarım dedi annesi geldi bi ara bakmaya sonra gitti o gittikten sonra benim içimdeki sıkıntı patlayı verdi nasıl biinsansın sen çabalamada yok bazı şeylere dedim sonra birbirimize girdik çocukta korktu sonra onu evden kovdum kesin kararlıydım ben düzenimi bozamam çocuğumla dedim ç-şimdi gidemem hazır değilim dedi ben hazırım dedim valziine yardımcı oldum bir ağladı bir ağladı ben seni aldatmadım dedi sonra çocuğuna sarıldı ağladı bende bi otur dedim kanepeye bi soluklan dedim çocuğun yanında ağlama dedim biraz sakinleşti sonra çocuğu kucağına aldı geldi bana sarıldı çocukla beraber bebeğimizin bize ihtiyacı var dedi ve onun ağlamasına dayanamadım sonra bende gelebilirmiyim sizle isterseniz sonra ayrılırım dedi bende gel ayrılmana gerek yok yanımzdan dedim sonra görümcem ben bebeğim eşim beraber carfeura gittik görümcem 5 gibi ayrıldı yanımızdan sonra erkek arkadaşı geldi yanımıza 9 a kadarda onla takıldık şuan Allah a şükürler olsunki iyiyiz bol bol dua edicem Allah ım bi daha o günleri yaşatmasın eskisi gibi olalım

Valla MELOS gücenme de, ben anlayamıyorum seni.. Çok fevri davranışların var, biraz daha sakin olmalısın. Eşini evden kovdun, hüngür hüngür ağlattın, sonra hiçbir şey olmamış gibi gezmeye çıktınız ve şükürler olsun çok iyiyiz diyorsun ? Bir telefon görüşmesi ile ihanete uğradığın kanısına vardın, ortalığı ayağa kaldırdın, herkesi haberdar ettin, çok hızlı kararlar alıyorsun, kafanda ne kurarsan ona inanıyorsun. Düşünce tarzın biraz değişmeli, böyle ani bir yaşam en çok sana zarar verir..

O küçücük yavruya acıyorum yaa. Hic mi üzülmüyorsunuz? Anne babasının bu devinimlerine sahit olup nasıl sağlıklı yetişecek?

Ben diğer konunda da yazmıştım. Fevri olduğunu kabul etmiyorsun
ama öylesin. Birine ya güvenirsin ya güvenmezsin. Ya bitti, git
dersin ya da kal. Sen hem eşini istemediğini söylüyorsun, ona
da istemediğini belli ediyorsun hem de gitmesin istiyorsun, kal
diyorsun. Eşine güvenin kalmadığını söylüyorsun, boşanmak istemiyorsun.
Boşanmak istediğini belirten konu açıyorsun ama adam ağlayınca
mutlu oluyorsun...

Gel-git seni yorar ama karşındakini de yorar...

fevri davranışlarımı kabul ediyorum ama hiç bişeyde 4 4 lük değil bundan sonra sadece dua edeceğim eşim değiştiyse vardır bi sebebi bu durumları yaşıyorsamda vardır bi sebebi Allah ım hiç kimsenin yuvasını yıkmasın Allah herkese huzur versin ben eşimi çok seviyorum ama yapmış olduğu davranışlar beni çileden çıkarıyor istiyorumki gelsin yalvarsın önceden öyleydi en ufak üzülmeme biton dil dökerdi şimdiyse umrunda değilmişim gibi davranıyor ve kızla konuşması hiç hoş değil aldattı veya aldatmadı açıklamasını yapsın o zaman hanım diye neden yazmış 1. neden yaşlı başlı çocuğu çoluğu var dedi 2. tepki verirsin diye demeyin diğer iş yerindeki kızlarla sürekli yazışıyor konuşuyor yanımda bişey dediğim yok açıklaması yok tavırlarından yüz ifadesinden bi haltlar karıştırdığını biliyorum

çok sinirli bi insanım ben ama oda en az benim kadar öyle bebeğime kimsenin acımasına gerek yok ayrıca bebeğimi en iyi şekilde düşünüyorum el bebek gül bebek büyüyor siz tartışırken bebeği yanlız bi odayamı koyuyosunuz insanın gözü o an bişey görmüyor

Biz sana ancak senin anlattıkların kadar yorum yapabiliriz, ne seni tanırız ne de eşini. Bize anlattığın kadar haklı ya da haksızsındır bizim gözümüzde. Sen böyle bir o ucundan bir bu ucundan tutup ortaya karışık yaparsan haliyle kimse anlamaz seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…