Kimle gezeceginizi birakinda mahkemeye gidin.
Hiç sevmem ayranı yok içmeye tahtırevanla gider s..ya tipi insanları.
Telefonunla montunu düşünedursun, sen al çocuğunu git gezmeye.
İçinden gelmeyen hiç bir şey yapmak zorunda değilsin.
Ayrıca devamlı yalan söyleyen biriyle zaman geçirme de zaten.
bu kadar kolay olmamalı boşanmak...eski konularınızı bilmiyorum ama son zamanlarda ufacık bişeyde boşanma kelimesi dillere dolanıyor...
evlilik biraz sabır ve emek işi....kolay yoldan geçinmek kolay tabi....kafa dengin birini bulup yaşamayı kim istemez....ama her insan farklı karektere sahip..işte evliliklerde bu yüzden kutsal çünkü iki farklı insan bir oluyor....
bence çaba göstermelisiniz hemen boşanmayı aklınıza getirmeyin...bilmiyorum belki çok çabalamış da olablirsiniz ama yuva kolay kurulmuyor...çocuğunuzda varmış....soğukluk girdi diye hemen yapmayın allah aşkına...evliliklerde zaman zaman değişkenlik olabiliyor...bugün aşık olduğun adama yarın nefretle bakar oluyorsun...veya hiç sevmeyerek evlenip zamanla aşık oluyorsun resmen...duygular zamanla değişkenlik gösterir...bence sabretmeli azmetmelisiniz...çaba gösterin biraz zorlayın kendinizi...sinemaya da gidin....ne olursa olsun sabredenler feraha erenlerdir unutmayın...allaha dua edin...dua her kapıyı açar....unutmayın bunu sakın...
Allah ım ben sana ne yaptım 16 yaşından beri çektiğim nedir 2,5 yılmıydı bana verdiğin mutluluk ölmek istiyorum çocuğumu emin ellere verip
bu kadar kolay olmamalı boşanmak...eski konularınızı bilmiyorum ama son zamanlarda ufacık bişeyde boşanma kelimesi dillere dolanıyor...
evlilik biraz sabır ve emek işi....kolay yoldan geçinmek kolay tabi....kafa dengin birini bulup yaşamayı kim istemez....ama her insan farklı karektere sahip..işte evliliklerde bu yüzden kutsal çünkü iki farklı insan bir oluyor....
bence çaba göstermelisiniz hemen boşanmayı aklınıza getirmeyin...bilmiyorum belki çok çabalamış da olablirsiniz ama yuva kolay kurulmuyor...çocuğunuzda varmış....soğukluk girdi diye hemen yapmayın allah aşkına...evliliklerde zaman zaman değişkenlik olabiliyor...bugün aşık olduğun adama yarın nefretle bakar oluyorsun...veya hiç sevmeyerek evlenip zamanla aşık oluyorsun resmen...duygular zamanla değişkenlik gösterir...bence sabretmeli azmetmelisiniz...çaba gösterin biraz zorlayın kendinizi...sinemaya da gidin....ne olursa olsun sabredenler feraha erenlerdir unutmayın...allaha dua edin...dua her kapıyı açar....unutmayın bunu sakın...
16 yaşından beri sabrediyorum ve sabrımın dualarımın sonu dedim eşimle tanıştım evlendim bu yeni işe gireli eşimin bitmez bilmek istekleri var beni geçtim çocuğuda düşünmüyor iş yerinden kimden ne gördüyse istiyor ayrıca hem tatile çıkmak istiyor yazın para biriktirmemiz lazım birikimi boşveridm ama ağustosa çıkıcam işten kredi kartına borç yapıyoruz yarın onunla gitmeyeceğim içimden nasıl geliyorsa öyle yaşayacağım boşanmak istemiyorum zaten ama 16 yaşından beri neyin çabasıdır bu anlayışsız karısını döven söven bi aileden geldim babam bebkliğimizden beri ağlıyoruz diye ayaklarımızdan tutar başımızı betona çarparmış neyin çabasını vereyim arkadaşım başka kızlarla konuşimasını çabasınımı
günaydın kızlar cumartesi günü görümcemle anlaştım çocuğuda yanıma alıcaktım eşimede para al sende istediğin yere git dedim ben akşam arkadaşımla çıkarım dedi annesi geldi bi ara bakmaya sonra gitti o gittikten sonra benim içimdeki sıkıntı patlayı verdi nasıl biinsansın sen çabalamada yok bazı şeylere dedim sonra birbirimize girdik çocukta korktu sonra onu evden kovdum kesin kararlıydım ben düzenimi bozamam çocuğumla dedim ç-şimdi gidemem hazır değilim dedi ben hazırım dedim valziine yardımcı oldum bir ağladı bir ağladı ben seni aldatmadım dedi sonra çocuğuna sarıldı ağladı bende bi otur dedim kanepeye bi soluklan dedim çocuğun yanında ağlama dedim biraz sakinleşti sonra çocuğu kucağına aldı geldi bana sarıldı çocukla beraber bebeğimizin bize ihtiyacı var dedi ve onun ağlamasına dayanamadım sonra bende gelebilirmiyim sizle isterseniz sonra ayrılırım dedi bende gel ayrılmana gerek yok yanımzdan dedim sonra görümcem ben bebeğim eşim beraber carfeura gittik görümcem 5 gibi ayrıldı yanımızdan sonra erkek arkadaşı geldi yanımıza 9 a kadarda onla takıldık şuan Allah a şükürler olsunki iyiyiz bol bol dua edicem Allah ım bi daha o günleri yaşatmasın eskisi gibi olalım
günaydın kızlar cumartesi günü görümcemle anlaştım çocuğuda yanıma alıcaktım eşimede para al sende istediğin yere git dedim ben akşam arkadaşımla çıkarım dedi annesi geldi bi ara bakmaya sonra gitti o gittikten sonra benim içimdeki sıkıntı patlayı verdi nasıl biinsansın sen çabalamada yok bazı şeylere dedim sonra birbirimize girdik çocukta korktu sonra onu evden kovdum kesin kararlıydım ben düzenimi bozamam çocuğumla dedim ç-şimdi gidemem hazır değilim dedi ben hazırım dedim valziine yardımcı oldum bir ağladı bir ağladı ben seni aldatmadım dedi sonra çocuğuna sarıldı ağladı bende bi otur dedim kanepeye bi soluklan dedim çocuğun yanında ağlama dedim biraz sakinleşti sonra çocuğu kucağına aldı geldi bana sarıldı çocukla beraber bebeğimizin bize ihtiyacı var dedi ve onun ağlamasına dayanamadım sonra bende gelebilirmiyim sizle isterseniz sonra ayrılırım dedi bende gel ayrılmana gerek yok yanımzdan dedim sonra görümcem ben bebeğim eşim beraber carfeura gittik görümcem 5 gibi ayrıldı yanımızdan sonra erkek arkadaşı geldi yanımıza 9 a kadarda onla takıldık şuan Allah a şükürler olsunki iyiyiz bol bol dua edicem Allah ım bi daha o günleri yaşatmasın eskisi gibi olalım
fevri davranışlarımı kabul ediyorum ama hiç bişeyde 4 4 lük değil bundan sonra sadece dua edeceğim eşim değiştiyse vardır bi sebebi bu durumları yaşıyorsamda vardır bi sebebi Allah ım hiç kimsenin yuvasını yıkmasın Allah herkese huzur versin ben eşimi çok seviyorum ama yapmış olduğu davranışlar beni çileden çıkarıyor istiyorumki gelsin yalvarsın önceden öyleydi en ufak üzülmeme biton dil dökerdi şimdiyse umrunda değilmişim gibi davranıyor ve kızla konuşması hiç hoş değil aldattı veya aldatmadı açıklamasını yapsın o zaman hanım diye neden yazmış 1. neden yaşlı başlı çocuğu çoluğu var dedi 2. tepki verirsin diye demeyin diğer iş yerindeki kızlarla sürekli yazışıyor konuşuyor yanımda bişey dediğim yok açıklaması yok tavırlarından yüz ifadesinden bi haltlar karıştırdığını biliyorum
çok sinirli bi insanım ben ama oda en az benim kadar öyle bebeğime kimsenin acımasına gerek yok ayrıca bebeğimi en iyi şekilde düşünüyorum el bebek gül bebek büyüyor siz tartışırken bebeği yanlız bi odayamı koyuyosunuz insanın gözü o an bişey görmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?