kızlar diğer konumu biliyosunuz eşime güvenim sıfırlanmıştı düngece gezdik tozduk annesi kızımı aldı ablasında kaldı çocuk yoktu yani ama onun yanında hiç mutlu hissetmedim kendimi bana hergün yeni yalanı çıkıyor soğudum eşimden ama ayrılmayı düşünmüyorum en azından kendimi sağlama alana kadar ama yarın cumartesi beraber sinemaya gezmeye gidicektik ama hiç içimden gelmiyor,ben yapmacık olamıyorum,dün bide arkadaşlarında görmüş beşiktaş montu ondan istiyor yeni çıkan galaksi telefondan istiyor telefonunu geçen sene aldı bide bizim durumumuz hiç iyi değil çok değişti dedim ya onu seviyormuyum sevmiyormuyum beni çok sastı
acaba ona senden soğudum seninle bişey yapmak istemiyorum desem çocuğumu alıp görümcemle gezmeye gitsem eşimin yaptıkları beni çok kırdı sizce yarın onunlamı onsuzmu gezmeliyim oda gitsin kimle istiyosa gezsin
lütfen şimdi 6 da iş çıkışı acil yazın lütfen
acaba ona senden soğudum seninle bişey yapmak istemiyorum desem çocuğumu alıp görümcemle gezmeye gitsem eşimin yaptıkları beni çok kırdı sizce yarın onunlamı onsuzmu gezmeliyim oda gitsin kimle istiyosa gezsin
lütfen şimdi 6 da iş çıkışı acil yazın lütfen