• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR BİTTİĞİMİN RESMİDİR Bİ BAKIN

Başkası bulsa sorun olmazdı belki ama annesi bide çok dindar bi kadın. Kızın günahına girdin falan demiş çocuğada :/
Kapanma konusuna gelince ben zaten istiyorum ama henüz hakkını veremem korkusuyla bi adım atamıyorum. Sadece namazım var. Alkolü falanda okuyunca kadın bumu kapancak demiş :/
ya keske sevgiliniz size annesinin dediklerini bu kadar detayli anlatmayip kendi cozmeye calissaydi, sonucta o annesi en fazla kizar ona ama siz ister istemez cekinirsiniz, dediklerini bilmiyo olsaydiniz daha iyiydi sanirim.. bilemedim ne diyeyim talihsizlik olmus :/

Bunu şimdi anladım ama ben onu deftere takmıştım kendisi sökmüş sonrada düşürmüş işte :/ Zaten ailesiyle değildi gidicekti ondan vermiştim bende. kadınında bulacağı tutmuş. Olan olduda ben napılabilir onun aklını almak istiorum.
Bilmiyormuş gibi davranacaksın. Bi de ne alkolü? Kapanmak istediğinizi söylemişsiniz ama alkol mü alıyorsunuz?
Kadın güvenmeyebilir size. Ve hep ön yargıyla bakabilir.. Bu işi sevgiliniz çözebilir ancak..

Ya hani evlenince yaşanılcak bişi. Kısaca bahsetmiştim öyle detaylı ayıp sayıp şekilde değil ama kadın anlamış :/
Ben kapanmayı istiorum. O sorun değil zatende. O anladığı konuyla ilgili napılabilir ?
Kapanmayi dusunen bir insana gore rahat bir davranis gerceklestirdiyseniz tabii kadinda kizmistir dua edin sizin aileniz okumamis

Evlenince yaşanacak bişey derken???Gerdek gecesinden felan mı yazdin?Yoksa bir birliktelik oldumu???Mektup ada onu mu yazdın? ??Anlamadım daha detaylı yazarsan anliyacagim.
Birliktelik oldu işte :/ mektuptada kısaca yazmıştım mal gibi

Bir insan neden çocuğunun odasında ki bir şeyi okur ki? Ne kadar ayıp
Hiç sevmiyorum böyle insanları, bu arada bir şey söyleyeceğim kusura bakmazsanız
Sizden kapanmanızı mı istediler?
Kabul eden böyle etsin bence
kimse için kapanmayın içinden gel

Bilmiyormuş gibi davranacaksın. Bi de ne alkolü? Kapanmak istediğinizi söylemişsiniz ama alkol mü alıyorsunuz?
Kadın güvenmeyebilir size. Ve hep ön yargıyla bakabilir.. Bu işi sevgiliniz çözebilir ancak..
Aylar önce son kez içilmişti çok abartmadan. Kapanmakda ondan sonra yerleşti aklıma. O nasıl çözebilirki ? Şuan oda tam oturtamıyo kafasında :/

Siz okumazsiniz cocugunuzun gizli sakli mektuplarini sonra burnu b..ka girince temizlersiniz

Evet zaten annenin yapması gereken budur.

Gizli saklı hiçbir şeyi okumamak ama çocuğunun başı belaya girince yardımcı olmak.

Ya siz ne sanmıştınız?

Olan olmuş.Tövbe denen bir şey yok mu dinde ya,bununla yumuşat bence.

ya keske sevgiliniz size annesinin dediklerini bu kadar detayli anlatmayip kendi cozmeye calissaydi, sonucta o annesi en fazla kizar ona ama siz ister istemez cekinirsiniz, dediklerini bilmiyo olsaydiniz daha iyiydi sanirim.. bilemedim ne diyeyim talihsizlik olmus :/
Sen arama dedi sadece. Biraz zaman geçsin ben tam anlamıyla konuşurum şimdide ufaktan söylerim ben zaten ciddiyim die dedi. Ama ne kadar doğru olur bilemiyorum :(

canim artik yapcak bisey yok..kadin ogrenmis.yalan soyleyip filan cocuk oyuncagina cevirmeyin isi.
erkek arkadasin alacak annesini karsina,ben bu kizi seviyorum gunahina filan girmedim,ikimizde birbirimizi seviyoruz bu isin sonu evlilik diyecek bu kadar..
senin yapabilecegin hicbisey yok suan.
is sozlunde bitiyor.
okullar bittigi gibi nisani dugunu de arka arkaya yapin madem.
gozunu seveyim bidaha da oyle ozel seyleri yazip oraya buraya sIkistirma..

Aylar önce son kez içilmişti çok abartmadan. Kapanmakda ondan sonra yerleşti aklıma. O nasıl çözebilirki ? Şuan oda tam oturtamıyo kafasında :/
Bunu bilemiyeceğim. Siz duymamış gibi davranacaksınız.. Ama eğer oğlu normalde içki içmiyor da siz başlatmışsanız bence hiç evliliği düşünmeyin o kadın sizi istemeyebilir..

Kiz pardon da naptin herseyi döktünmü,alkölü iliskiyi,canim ya hangi cagdayiz mektup falan ?
Romantik olmus ama :-)
Olan olmus, git görüs,cahillik ettik de,iste vs vs anasi degilmi ona kiyamaz,sende önceden eski bir mektup bu de...siyrilmaya bak

Sen arama dedi sadece. Biraz zaman geçsin ben tam anlamıyla konuşurum şimdide ufaktan söylerim ben zaten ciddiyim die dedi. Ama ne kadar doğru olur bilemiyorum :KK43:

hayir sen sakin konusma..sakin sakin..
sen sozlunle yattin diye bunun hesabini annesine mi vereceksin daha neler..
SAKIN SAKIN..
sozlun adam gibi seni savunacak,evlilik dusunuyorsaniz bu sureci hizlandiracaksiniz..
bunun baska bi yolu yok.

canim artik yapcak bisey yok..kadin ogrenmis.yalan soyleyip filan cocuk oyuncagina cevirmeyin isi.
erkek arkadasin alacak annesini karsina,ben bu kizi seviyorum gunahina filan girmedim,ikimizde birbirimizi seviyoruz bu isin sonu evlilik diyecek bu kadar..
senin yapabilecegin hicbisey yok suan.
is sozlunde bitiyor.
okullar bittigi gibi nisani dugunu de arka arkaya yapin madem.
gozunu seveyim bidaha da oyle ozel seyleri yazip oraya buraya sIkistirma..
Ben sıkıştırmadım ya allah allah. O nasıl laf öyle. Ben gidicek die deftere tutturup verdim. Erkek arkadaşımda sökmüş defterin arasına koymuş. Onca kağıdın arasında onun düşeceği tutmuş. Bi ton yazmıştım o düşmüş. Benmi attım evlerine sanki. O kağıdın düşmesi en çok beni rezil etti !!

Back
X