• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR BİTTİĞİMİN RESMİDİR Bİ BAKIN

Ayrılmadık. Annesi öğrendi. Ne alaka ?

Eski konuları okudum geldim, bence de ne alaka. Ayrılmamak için nasıl olsa hiç bir çabadan kaçınmıyormuşssunuz zaten, annesinin öğrenmesi falan bittiğinizin resmi değil, merak etmeyin bir iki saatlik yalvarmaya falan bakar sorunun çözülmesi, mutluluklar. Başka derdiniz olmasın, kendinize iyi bakın.

Umarım almışsındır akılı...
Bak yukarda yazdım, bu yetişme tarzıyla alakalı. Benim ailem benim özelime saygı duyardı, duyuyor. Ben de ileride çocuğumun özeline saygı duyarım. Yalan değil yani. Sana göre çok ütopik olabilir ama inan böyle aileler, böyle anneler var.
Ayrıcaaa erkek annesi diye sürekli belirtmen çok çirkin. Anneliğin erkeği kızı olmaz. Anne annedir. Önce bunu o güzel kafan sok.
Ben annemle çok iyi anlaşırım. Herşeyimi anlatırım usülünce. Ama benim annem bi günlük olur bi kağıt olur genede okur. Sadece sorar diretmez. Bende anlatırım susar.
Ee benim annemde böyle. Ozaman benim annem bildiği halde okuduğu için saygısızmı ? Benim özelime saygı duymayıp bana güvenmiyormu ?
Erkek arkadaşımın annesi okuduysa okudu gidiyim kadınımı taşlayım özelimi okudun die. Evet anne annedir ama her anne aynı değildir.

Eski konuları okudum geldim, bence de ne alaka. Ayrılmamak için nasıl olsa hiç bir çabadan kaçınmıyormuşssunuz zaten, annesinin öğrenmesi falan bittiğinizin resmi değil, merak etmeyin bir iki saatlik yalvarmaya falan bakar sorunun çözülmesi, mutluluklar. Başka derdiniz olmasın, kendinize iyi bakın.
Amin. Sende.

Sevgilinizin annesi ayıp etmiş ama şu an konu bu değil sonuçta siz gidip "ne hakla benim ona yazdığım mektubu okursun?" diyebilcek bir durumda değilsiniz. Dolayısıyla kadın sizin özelinizi öğrendi. Bu öyle bir olay ki dindar kadın için " bayağı, hafif , dinine uzak, bundan aile kadını olmaz" fikirlerine sebep olabilir. İş sevgilinize düşüyor. Alacak ailesini karşısına alacak ve aşkına sahip çıkacak. Ciddi adım atmadığı hergün sizn aleyhinize. Annesinin gözünde günden güne düşersiniz. Çünkü " kendiyle evlenme niyeti olmayan oğlumu 'kafalamak' için beraber olmuş " imajında olursunuz. Size saygı duymaz. Umarım sevgilinizin evlilik niyeti vardır?
Var var. Gerçekden çok güzel yorumlamışsın kafam taş düşmüş gibi oldum. Saolasın valla ya

Ben annemle çok iyi anlaşırım. Herşeyimi anlatırım usülünce. Ama benim annem bi günlük olur bi kağıt olur genede okur. Sadece sorar diretmez. Bende anlatırım susar.
Ee benim annemde böyle. Ozaman benim annem bildiği halde okuduğu için saygısızmı ? Benim özelime saygı duymayıp bana güvenmiyormu ?
Erkek arkadaşımın annesi okuduysa okudu gidiyim kadınımı taşlayım özelimi okudun die. Evet anne annedir ama her anne aynı değildir.
Evet eğer sana özel bir şeyi okuyorsa ne sana güveniyor ne de saygı duyuyor.
Her anne bir değildir ama erkek annesi kız annesi diye ayrılmaz. Anlayışlı anne ve anlayışlı olmayan anne, saygılı anne saygılı olmayan anne vb. şekillerde ayrıştırabiliriz. Ama erkek annesi, kız annesi ı ıh olmaz, çok yanlış.

Evet eğer sana özel bir şeyi okuyorsa ne sana güveniyor ne de saygı duyuyor.
Her anne bir değildir ama erkek annesi kız annesi diye ayrılmaz. Anlayışlı anne ve anlayışlı olmayan anne, saygılı anne saygılı olmayan anne vb. şekillerde ayrıştırabiliriz. Ama erkek annesi, kız annesi ı ıh olmaz, çok yanlış.
Bak işte annem hakkındaki açıklamama yapılan yoruma ben çıkışırım.
Okuyo evet. Sakız fallarımıda okuyo. Ama benim gece eve geç gelmeme, sigarama, içkime, erkek arkadaşım olmasınada asla kötü yorum yapmadı. Bende bi hadsizlik yapmadım zaten ona karşı. Klasik ebeveyn sözüdür ama " biz sana güveniyoruzda ortam kötü " dediler hep. Evet haklılardıda.
Hadi kız erkek annesi diye ayırmayım. Kadın anlayışsız şu yaşımızda 50 yaşındaki kadına ders vercek halimiz yok. İş erkek arkadaşımda. Savuncak evlenicez dicek bitcek. Konu neydi ne oldu Allah aşkına ya.

Bak işte annem hakkındaki açıklamama yapılan yoruma ben çıkışırım.
Okuyo evet. Sakız fallarımıda okuyo. Ama benim gece eve geç gelmeme, sigarama, içkime, erkek arkadaşım olmasınada asla kötü yorum yapmadı. Bende bi hadsizlik yapmadım zaten ona karşı. Klasik ebeveyn sözüdür ama " biz sana güveniyoruzda ortam kötü " dediler hep. Evet haklılardıda.
Hadi kız erkek annesi diye ayırmayım. Kadın anlayışsız şu yaşımızda 50 yaşındaki kadına ders vercek halimiz yok. İş erkek arkadaşımda. Savuncak evlenicez dicek bitcek. Konu neydi ne oldu Allah aşkına ya.
E madem bu kadar basit çözümü neden öldüm bittim diye konu açıyorsun?
Annene hakaret etmedim bir gerçeği dile getirdim sadece, kaldıtüramayacaksan konu açmayacaksın, bu kadar net.
Aman ben ne lafanlatmaya çalışıyorum. Hadi sana iyi geceler.

E madem bu kadar basit çözümü neden öldüm bittim diye konu açıyorsun?
Annene hakaret etmedim bir gerçeği dile getirdim sadece, kaldıtüramayacaksan konu açmayacaksın, bu kadar net.
Aman ben ne lafanlatmaya çalışıyorum. Hadi sana iyi geceler.
Saflık işte denize düşen sizin gibilere işte :) iyi gecelerrr

Oğlunu nasıl affediyosa seni de öyle affeder saygılı ol annesine karşı yeterli bence sonuçta sexi bi tek sen değil oğlu da yaptı

Sephoraa nin yazdığı şeylerde hiçbi hakaret kötü söz yok gayet mantıklı bişey yazmış bu söylediğiniz gerçekten saygısızlık. Bişey yazmiycaktim ama kadının gözünde suan hem evlenmek için birlikte oldu hem evlenmek için kapanicak oldun öyle kalacaksın bunu duzeltemezsin. Konu değil ama kapanicam son kez içtim son kez şunu yaptıM bunu yaptım gibi şeyler bana çok yanlış geliyor niyeti olan insan böyle yapmıyor benim görüşüm.

Ilk izlenimin tekrari yoktur. Hadi gecmis olsun.
Ne cesaret ailesiyle birlikte yasayan insana acik acik seyler, sadece iki kisiyi ilgilendiren ozel anlar yazdiniz, hayret ettim. O annenin eline gecmez de kardesin eline gecer, evde calisan temizlikcinin eline gecer... Adamin evde kilitli kasasi var da, orada mi saklayacak? Yaptiginiz sey sacma, birinin okuma olasiligi yuksekmis zaten, bunu goze almis olmaniz lazim yazarken. He kimse kimsenin kagidini, mektubunu okumasin falan filan. Bunlari ben de bilirim. Ama herkes oyle saygi kurallarindaki gibi davranmiyor iste. Baskasinin mektubu boyle acinip okunuyor...
Yapmissiniz bir sey. Arkasinda durun artik. "Ben degildim, baskasi yazmis" yalanlarini kimse yemez. Inkar etmeyin, savunmalara da gecmeyin. Unutun gitsin.
Bu konuyu hic acmazsiniz, sakiz gibi uzatmazsiniz. O kadinin size isinip sizi sevmesini pek beklemeyin. Bundan oturu sizden uzun bir sure icin sogumus olabilir.

usenmedim tum ama tum yorumlari okudum.
23 yasindaki bir ergen gibi davraniyorsun once davranislarini duzelt..bu nedir ya :KK14: isine gelen yorumlara hayhay isine gelmeyenlere ates puskur..ozaman konu acmayacaksin..actiysa gelen elestirilere insan gibi cvp vereceksin.:KK59:
bukadar insan gorus bildirmis.
ayrica bu is olmaz..sen bu isin ustune soguk bi bardak su ic..
aynisi cok yakinimin basina geldi,ki kv adayi dindar filanda degildi.

Rezillik tam rezillik
Erkek arkadaşımın annesi aramızda geçen şeyi öğrendi. Aylar önce mektup tarzında bişi yazmıştım. İçindede onlardan bahsetmiştim. Safımda okula gitmeden önce bunu yatağın altına düşürmüş. Anneside bugün bulmuş o kağıdı. Aramış bizimkine saymış sövmüş.
Daha kadınla tanışmıyorum sadece bi kez tlfnda knuşmuştum. Artk yüzüne bakamam zaten. Nasıl gönlünü alırız nasıl anlatırız.

Bide çok dindar bi kadın. Alkol falanda yazıyodu kağıtta. Benden için hani kapanıcaktı demiş. Sizce ne yapmalı nasıl davranmalı ya ?? :KK43:
Bence ayrıl kurtul hem utanç duymaktan hem de zoraki kapatılmaktan hem de hem de baskıcı bir aileden :KK55:

Ben anlamıyorum bu ne cesaret bir suru nişan atan insan var nasıl böyle bişey yapılır başkasıyla evlensen nasıl yuzune bakacaksın hemde haram bir şey bu. Ben o annenin yerinde olsam ne oğluma ne sana bir daha guvenemem affedemem sürekli yuzunuze vururum. Dua et ailene soylemesin.

Birliktelik oldu işte :/ mektuptada kısaca yazmıştım mal gibi

İnsan birlikteliğini mektuba neden yazar ki.
Gerçi yine de annesinin okumasını haklı çıkarmaz, ayıp etmiş annesi.

Nişanlının da her detayıyla bunu sana iletmesi hoş değil.
Şimdi anne de sen de birbirinize ön yargılı olacaksınız.

Ya hani evlenince yaşanılcak bişi. Kısaca bahsetmiştim öyle detaylı ayıp sayıp şekilde değil ama kadın anlamış :/
Ben kapanmayı istiorum. O sorun değil zatende. O anladığı konuyla ilgili napılabilir ?

hiçbir şey yapılamaz. başkasının öğrenmesini istemediğin birşeyi niye kağıtlara yazıyorsun. annesi görmese başkası görebilirdi. yere düşebilirdi senin tanıdıkların okuyabilirdi. nasıl böyle bir risk alabilirsin. annesi de anlayacağını anlamış bu saatten sonra kvııramazsınız.

Başkası bulsa sorun olmazdı belki ama annesi bide çok dindar bi kadın. Kızın günahına girdin falan demiş çocuğada :/
Kapanma konusuna gelince ben zaten istiyorum ama henüz hakkını veremem korkusuyla bi adım atamıyorum. Sadece namazım var. Alkolü falanda okuyunca kadın bumu kapancak demiş :/
hem namaz kılıyorsun hem de başka şeyler yaşıyorsun
kafanda çelişkiler yok mu? sadecemerak ettiğimden
kınayamam hakkım değil de
cidden bu çelişki yorar yaw o_O

Back
X