• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR BİTTİĞİMİN RESMİDİR Bİ BAKIN

Sözlüyüz ama bu ggenede bilmemesi gereken bişeydi :/

hani annesi ile 1 defa telde konuşmuştun? nsaıl sözlü oluyorsunu o zaman anlamadım. bilmemesi gereken birşeyse yazmayacaktın o zaman şimdi mecbur sırrını paylaşmış oldun kendi elinle.

çok saygısızsınız
işte bu durum "saygı" kavramının size yaşatılmamış, öğretilmemiş olmasından kaynaklanıyor.

Sephoraa nin yazdığı şeylerde hiçbi hakaret kötü söz yok gayet mantıklı bişey yazmış bu söylediğiniz gerçekten saygısızlık. Bişey yazmiycaktim ama kadının gözünde suan hem evlenmek için birlikte oldu hem evlenmek için kapanicak oldun öyle kalacaksın bunu duzeltemezsin. Konu değil ama kapanicam son kez içtim son kez şunu yaptıM bunu yaptım gibi şeyler bana çok yanlış geliyor niyeti olan insan böyle yapmıyor benim görüşüm.

usenmedim tum ama tum yorumlari okudum.
23 yasindaki bir ergen gibi davraniyorsun once davranislarini duzelt..bu nedir ya :KK14: isine gelen yorumlara hayhay isine gelmeyenlere ates puskur..ozaman konu acmayacaksin..actiysa gelen elestirilere insan gibi cvp vereceksin.:KK59:
bukadar insan gorus bildirmis.
ayrica bu is olmaz..sen bu isin ustune soguk bi bardak su ic..
aynisi cok yakinimin basina geldi,ki kv adayi dindar filanda degildi.

ben sizden şahsım adıma eleştri almak için konu açmadım. ölüyü diriyi öptünüz saygıyamı geldi konu ?
soracağımı sordum gereken insanlar eleştiride bulunarak yorumda yaptılar yolda gösterdiler. ama sizin gibilerin bu sitede olduğunu bildiğim için gardımıda alırım. lütfen yorum falan yazmayın. kendinize saklayın.

hani annesi ile 1 defa telde konuşmuştun? nsaıl sözlü oluyorsunu o zaman anlamadım. bilmemesi gereken birşeyse yazmayacaktın o zaman şimdi mecbur sırrını paylaşmış oldun kendi elinle.
her yorumu okuduysanız o sözün kendi aramızda olduğunu ve ailelerin bildiğinide atlamamışsınızdır umarım.

Ayni sehirdesiniz.telefon var en kotu
Mektup nedir hadi yazdin diyelim..en ozelsirlari necedaret yazipeline verdiniz.
1. aynı şehirde değiliz.
2. ben açık açık yazmadım
3. o kağıtta deftere takılıydı.
hayret bişisiniz ya valla. olan olmuş bana daha kalmış nie yazdın nie verdin diosunuz. bumu sizin yorum anlayışınız.
PESSSSS !!!

hem namaz kılıyorsun hem de başka şeyler yaşıyorsun
kafanda çelişkiler yok mu? sadecemerak ettiğimden
kınayamam hakkım değil de
cidden bu çelişki yorar yaw o_O
şimdide dinemi bağlıyoruz ?
günahta benim sevapta canım benim. al çelişkine cevap :)

Kapanmayı dinin adına mı yok ise erkek arkadaşın adına mı istiyorsun?

Annesi görmüş bu ne demiş okumuş ve dindar ki aşırı dindarsa vay haline oğlumu kandırıyorlara gitmiştir durum.

Konuyu asla açmayın ısıtmayın size laf geleceğini direk muhattap olacağını sanmam. Olmamış gibi davranın ha laf ederse tek değildim oğlunda vardı o okudukların da de gitsin benim yapım bu seni bilmem susarmısın

her yorumu okuduysanız o sözün kendi aramızda olduğunu ve ailelerin bildiğinide atlamamışsınızdır umarım.
Daha sonraki yorumları okudum ama nasıl sözlü olunup da ailelerin tanışmasını bırak sen onun ailesi ile, o senin ailenle tanışmamış anlamadım. Ciddiyetsiz heves uğruna yürüyen bir ilişki. Olay resmiyete falan dökülmemiş siz kendi çapınızda takılıyorsunuz. Mektubun bulunması da buna tuz biber olmuş. Bence zor bir durum sevgilin ancak bu durumdan seni kurtarıp suçu üstüne alabilir. Bir de kapanmayı düşünüyorum yazmışsınız, başkası için değil kendiniz için bu ibadeti gerçekleştirin, gerçekten örtünmeyi kafasına koyan evlenmeyi falan beklemez zaten başka türlü yaşamaya karşı koyamadığı için o inanca eriştiği zaman zaten örtünür. Kayınvalide adayı da hani kapanacaktı bu kız dememeli. Herkesin kendi yaşamıdır, bu konuda sizden beklentisi bile olmamalı.

kimse mükemmel değil. kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok.
ve kimsenin böyle bişi yaşamıcağı gibi bi durumda yok.
yargılamadığımı özellikle belirttim en ilkinde ama anlaşılamamış
sadece yorum istemiştim
konuyu kapatabilir miyiz artık?
tavrınızdan rahatsızım

Canım benim sen hiç bilmiyormuş gibi yapacaksın, erkek arkadaşın da annesini yumuşatacak. Çok ciddiyiz, ölürüm onsuz evleneceğiz, şöyle mükemmel böyle harika biri bendegilim v.b cümlelerle annenin bilinçaltına işleyecek. Bir şey olmaz ama nasıl olmaz. birlikte olduğun erkek arkanda durabilirse olmaz. Annesinin tepkisinin çok kötü olacağını düşünmüyorum açıkçası :) Hani evlenmeden böyle bir şey yaşadılar, bu kızdan gelin olmaz diye düşünürse işte o düşünceyi oğlu değiştirebilir sen değil. Panik yapma, herkesin başına gelebilir böyle şeyler.

Kapanmayı dinin adına mı yok ise erkek arkadaşın adına mı istiyorsun?

Annesi görmüş bu ne demiş okumuş ve dindar ki aşırı dindarsa vay haline oğlumu kandırıyorlara gitmiştir durum.

Konuyu asla açmayın ısıtmayın size laf geleceğini direk muhattap olacağını sanmam. Olmamış gibi davranın ha laf ederse tek değildim oğlunda vardı o okudukların da de gitsin benim yapım bu seni bilmem susarmısın

kapanmayı kendi adıma istiyorum. bi başkası için değil.
ama bende ben bişi bilmiomuş gibi yapıcam. bana laf söylersede susmam zaten.

Siz sanırım yeni ergen birisiniz. Erkek arkadaşınız da okula gittiğine göre filan. Konuşmalarınız cevaplarınız bunu gösteriyor. Farklı şehirlerdesiniz, annesiyle bir kere ancak tel de görüştünüz ama sözlüsünüz ya aranızda laf için sözlüyüz dediniz diye sözlüyüz demeyin lütfen söz dediğiniz şey aileler tanışır resmiyet olur yüzükler takılır o zaman söz olur. Ayrıca bir kere telde konuştuğun kişi hakkında mektupta neden birşeyler yazma gereği duydun tanımadığın insanlar hakkında yorum yaptın bir de alkol filan mektupta ne alaka ayrıca artık mektup mu kaldı yahu orası da ayrı saçma mail, mesajlaşma, cep telefonu ne güne duruyor? mantık dışı..

Daha sonraki yorumları okudum ama nasıl sözlü olunup da ailelerin tanışmasını bırak sen onun ailesi ile, o senin ailenle tanışmamış anlamadım. Ciddiyetsiz heves uğruna yürüyen bir ilişki. Olay resmiyete falan dökülmemiş siz kendi çapınızda takılıyorsunuz. Mektubun bulunması da buna tuz biber olmuş. Bence zor bir durum sevgilin ancak bu durumdan seni kurtarıp suçu üstüne alabilir. Bir de kapanmayı düşünüyorum yazmışsınız, başkası için değil kendiniz için bu ibadeti gerçekleştirin, gerçekten örtünmeyi kafasına koyan evlenmeyi falan beklemez zaten başka türlü yaşamaya karşı koyamadığı için o inanca eriştiği zaman zaten örtünür. Kayınvalide adayı da hani kapanacaktı bu kız dememeli. Herkesin kendi yaşamıdır, bu konuda sizden beklentisi bile olmamalı.
benim ailem tanıyo bunu nerden çıkarttınız ?
ben ailesiyle tanışmadım sadece bu yaza saklamıştık..
kapanma konusunda aklım basıyo merak etmeyin. kimsenin aklıyla yoluyla iş yapmam bu konuda

kapanmayı kendi adıma istiyorum. bi başkası için değil.
ama bende ben bişi bilmiomuş gibi yapıcam. bana laf söylersede susmam zaten.

Kendi adına kapanmayı isteyen kişi alkol ve alkol ortamından uzak durur çünki dinen yasaktır bence pek niyetin yok

Sözlüyseniz sık görüşmeniz gerekir annesi ile ama bir defa görüşmüşsünüz

Siz sanırım yeni ergen birisiniz. Erkek arkadaşınız da okula gittiğine göre filan. Konuşmalarınız cevaplarınız bunu gösteriyor. Farklı şehirlerdesiniz, annesiyle bir kere ancak tel de görüştünüz ama sözlüsünüz ya aranızda laf için sözlüyüz dediniz diye sözlüyüz demeyin lütfen söz dediğiniz şey aileler tanışır resmiyet olur yüzükler takılır o zaman söz olur. Ayrıca bir kere telde konuştuğun kişi hakkında mektupta neden birşeyler yazma gereği duydun tanımadığın insanlar hakkında yorum yaptın bir de alkol filan mektupta ne alaka ayrıca artık mektup mu kaldı yahu orası da ayrı saçma mail, mesajlaşma, cep telefonu ne güne duruyor? mantık dışı..
:D :D saat daha 9 hangi ara bunlara akıl yordun sen. kıyamammm :D
bırak git allah aşkına yaaa

benim ailem tanıyo bunu nerden çıkarttınız ?
ben ailesiyle tanışmadım sadece bu yaza saklamıştık..
kapanma konusunda aklım basıyo merak etmeyin. kimsenin aklıyla yoluyla iş yapmam bu konuda

birşey merak etmiyorum burada açılan konuya yorum yapıyorum. beğenmediğin yorumu görünce hemen tırnaklarını çıkarmışsın yine önceki sayfalarda olduğu gibi.

ha bu arada önceki sayfalarda ilk izlenimin tekrarı olmaz yazmış birisi. çok doğru bir söz ben kayınvalide adayımın 2 sene önce bana ilk yaptığı davranışı unutmuyorum ve sonrasında ne kadar iyi davransa da asıl karakterini biliyorum. senin de daha görmediği ve oğlunun altına yatan kız izlenimini silmen imkansız gibi birşey. böyle şeyleri mektupla yazman aptallıktan başka bir şey değil. bu hareketin bile ne kadar çocuksu ve olgun bir ilişkiye hazır olmadığını gösteriyor.

bu kafayla devam et iyi günler

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi bir duruma bakalım...
Sevgilin polis okulunda okuyor yaşı muhtemelen 21-22.
Sen de o civarlardasın.
Ailenizin haberi olmadan isteme vs, sözleniyorsunuz.
Kendi aranızda?
Annesi seni görmemiş ama kapanmak istediğini filan biliyor.
Neden biliyor orası da muamma?
Oğlu sözlenecek kadar yetişkin(?) ama annesinin kız arkadaşının mektubunu okuyacak ve bundan dolayı karşısında süklüm püklüm olacak kadar da çocuk.
:KK69:
Ne zaman evleniyorsunuz sahi?

çocuklarımın odasını ben toparlar temizlerim.haliyle kağıt falan varsa açar bakarım işe yarar bir şeyse düzenlerim,işe yaramazsa çöpe atarım.yani her kağıda göz atarım.:KK53:
ayrıca mektup bulup da okumayacak anne tanımıyorum,haaa kimi bu konudaki gibi belli eder,kimi de görmemiş bilmemiş gibi davranır:KK66:

Back
X