• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR BİTTİĞİMİN RESMİDİR Bİ BAKIN

sizin gibiler derken sen neyi kastediyorsun terbiyesiz..sen burda kimseyi tanimaz etmezsin..
kimsede olmuyor senin konuna yorum yapmaya ergen hanim..
derdin gucun millete laf koymak,sen o kadinin bi gelini ol bakalim nasil laflari patir patir yutuyorsun.
bi omur basina kakicin hayirli olsun..
hadi selametle..
eee ozaman nie yorum attın ölüp ölmediğini görmek içinmi ?
kimseyi tanımam evet ama çıkıosunuz arada 3-5 tane. onlarada cvp vermek hoşuma gidiyo :))
hadi canım benim işine gücünee

Evlilik öncesi ilişkilerin sonu genelde evlilikle bitmediği açıktır.
Zaten ulaşılmış bir durum var erkek için. erkekler genelde ulaşılmış durumlara zamanla uzaklaşmalar ya da çeşitli bahaneler vb. sonucunda çekip gidiyorlar. Zaten evlilik için bir neden de kalmamış oluyor saygı bir süre sonra bitiyor sevgide ona keza....

demek istediğim kayınvalideden önce sevgilinizle nasıl evlilik işini bir an önce yapmanın yolunu bulun...
Sevişmek için mi evleniyoruz bu nasıl bir düz mantık yahu?

Yorumların hepsini okuyamadım ilk sayfaya falan baktım belki sorulmuştur ama görmedim. Senin aileni mi aradı seni mi aradı anlamadım ben. Birde sevgilin ne diyo bu duruma onun tepkisi ne olmuş

Biraz zor evlenirsiniz artik gecmis ola

Ayrica kapanmayi mustakbel kv niz istiyor diye yapmayin kendiniz istiyorsaniz yapin sanirim yasiniz da kucuk bu olay dizden baskasini ilgilendirmez
kimse istiyor diye adım atmam ben.
ama evliliğe gelirsek ne alaka zor evlenmekle ?
kadın hem kızın günahını aldın dicek hemde hayır evlenemezsinizmi dicek ? :)

Yorumların hepsini okuyamadım ilk sayfaya falan baktım belki sorulmuştur ama görmedim. Senin aileni mi aradı seni mi aradı anlamadım ben. Birde sevgilin ne diyo bu duruma onun tepkisi ne olmuş

annesi beni falan aramadı. Erkek arkadaşımı aramış sadece kızmış. erkek arkadaşımda sen beni bilmiyomusun ben zaten o kızla evlenicem vs. falan demiş.

kimse istiyor diye adım atmam ben.
ama evliliğe gelirsek ne alaka zor evlenmekle ?
kadın hem kızın günahını aldın dicek hemde hayır evlenemezsinizmi dicek ? :)
yani kadının zaten sadece size kızması saçma olur sonuçta oğlu da aynı naneleri yedi ama o kendi oğlu olduğu için hata ve kusurlarını zaman içinde affedip üstünü örtecek ama siz evlenseniz bile ki o kadın asla gelin diye almaz sanıyorum ,başına kakıp duracak bu yaşadıklarınızı tablo bu yani arkadaşın da dediği gibi biraz zor evlenirsiniz:KK14:

Erkek arkadaşın birşeyler uydurabilirdi bence sonuçta zor durumda kalan sen oluyorsun ben olsam kıyameti kopartırdım bu ne rahatlık diye. O sonuçta oğlu erkektir bilmem nedir derler bu işi tek başına yapmışsın gibi herşey sana kalır. En ufak şeyde sana sen bunu yaptın da oğlum seninle evlenmek zorunda kaldı gibi saçma sapan şeyler söylycektir kesin

yani kadının zaten sadece size kızması saçma olur sonuçta oğlu da aynı naneleri yedi ama o kendi oğlu olduğu için hata ve kusurlarını zaman içinde affedip üstünü örtecek ama siz evlenseniz bile ki o kadın asla gelin diye almaz sanıyorum ,başına kakıp duracak bu yaşadıklarınızı tablo bu yani arkadaşın da dediği gibi biraz zor evlenirsiniz:KK14:
Aynı dakikada hemen hemen aynı yorumu yapmışız haha :KK60:

Erkek arkadaşın birşeyler uydurabilirdi bence sonuçta zor durumda kalan sen oluyorsun ben olsam kıyameti kopartırdım bu ne rahatlık diye. O sonuçta oğlu erkektir bilmem nedir derler bu işi tek başına yapmışsın gibi herşey sana kalır. En ufak şeyde sana sen bunu yaptın da oğlum seninle evlenmek zorunda kaldı gibi saçma sapan şeyler söylycektir kesin
yani ne der nasıl yaklaşır artık ona kalmış bişi
ha ben susarmıyım ? susmam. ama bana o şekilde geniş geniş konuşabilmesi için ardından gelen bi oğlunu bi kızını hesaba katmalı.
yukardaki yorumlardada söylenilmişti. ne kadar büyük konuşursa o kadarını yaşar. ama ben gene iyi düşünücemki iyi olsun. sanmıorum sen şusun busun diceğini.

yani ne der nasıl yaklaşır artık ona kalmış bişi
ha ben susarmıyım ? susmam. ama bana o şekilde geniş geniş konuşabilmesi için ardından gelen bi oğlunu bi kızını hesaba katmalı.
yukardaki yorumlardada söylenilmişti. ne kadar büyük konuşursa o kadarını yaşar. ama ben gene iyi düşünücemki iyi olsun. sanmıorum sen şusun busun diceğini.
Der canım en iyisi bile der bence sen evliliği tekrar bir düşün derim cidden çok zor olur

Der canım en iyisi bile der bence sen evliliği tekrar bir düşün derim cidden çok zor olur
ama daha olay çok taze :)
nasıl evliliği gözden geçiririmki şimdi ben
ha dermi der ona lafım yok. da daha ne oldu ne bitti bilmioruz tam. kadın dün sadece söylenmiş. erkek arkadaşımda bugün konuşcak işte.

ama daha olay çok taze :)
nasıl evliliği gözden geçiririmki şimdi ben
ha dermi der ona lafım yok. da daha ne oldu ne bitti bilmioruz tam. kadın dün sadece söylenmiş. erkek arkadaşımda bugün konuşcak işte.
olay taze de olsa yenilir yutulur birşey değil canım evliliği gözden geçirmek lazım tabiki de sen susmam diyorsun iyi güzel hoş da karşındaki insanın sana söyleyecekleri hiç hoş olmayacak dünyanın en umursamaz insanı da olsan çok ama çok üzülürsün

Back
X