• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR BİTTİĞİMİN RESMİDİR Bİ BAKIN

olay taze de olsa yenilir yutulur birşey değil canım evliliği gözden geçirmek lazım tabiki de sen susmam diyorsun iyi güzel hoş da karşındaki insanın sana söyleyecekleri hiç hoş olmayacak dünyanın en umursamaz insanı da olsan çok ama çok üzülürsün
sırf o kadının bana söylüceği bi iki laf için ben sevdiğim insanımı bırakıyım yani :/
kendi mantığımla konuşuyorum sadece; ayda yılda bi kaç kez görüceğim bi insan olucak. ve ben olsam içimde allah kitap korkusu olduğu için ve 2 tanede evladım olduğu için el çocuğunun yüzüne vurmam. bi konuşurum ondada yol gösteririm. yediniz bi halt derim. ama kadını tanımıyorumki emin konuşuyum :(

hadi bir şeyler yaşadınız niye yazıya dökme ihtiyacı hissetiniz ki, hele ki şu devirde. olmamış. annesinin okumasına kızanlar, anne refleksiyle okumuştur kadın, belki atacaktır önemli mi değil mi diye göz ucuyla baktıktan sonra zaten devamı da gelmiştir. size tavsiyem kv. nizin durumdan haberi olduğunu bildiğinizi belli etmeyin, erkek ark. ya da sözlünüz her ne ise durumu o toparlasın. bir de samimiyetiniz gösterin, aklınızdakilei icraata dökün ama adam akıllı dökün, tövbe edin ve tesettürünüzü adam gibi yaşayın.

olan olmuş demeli, güven konusu ona düşmez oğlu guvenmiş karşılıklı olmuş her şey.madem dindar kul hakkı nedir bilir.kadınsa kadının halinden anlar.
kesinlikle haklısınız. konu çok saptı ama benim derdim bunu ona nasıl anlatıcağımızdı :/

sırf o kadının bana söylüceği bi iki laf için ben sevdiğim insanımı bırakıyım yani :/
kendi mantığımla konuşuyorum sadece; ayda yılda bi kaç kez görüceğim bi insan olucak. ve ben olsam içimde allah kitap korkusu olduğu için ve 2 tanede evladım olduğu için el çocuğunun yüzüne vurmam. bi konuşurum ondada yol gösteririm. yediniz bi halt derim. ama kadını tanımıyorumki emin konuşuyum :KK43:
canım ayda bir iki görmüyorsun işte sizin işler daha tam ciddileşmemiş bir ciddileşsin arkadaşından daha çok muhattap oluyorsun ailesiyle tecrübelerimden söylüyorum kafadan atmıyorum sende dikkate al bence tatlım olmuş birşey sen olsan belki dediğin gibi kıza karşı iyi davranırsın ama o hem anne hem kv hemde nasıl biri olduğunu da bilmiyorsun inşallah iyi biridir sorun etmez de evlenirsiniz gönül tabiki bunu ister .hakkınızda hayırlısı olsun

canım ayda bir iki görmüyorsun işte sizin işler daha tam ciddileşmemiş bir ciddileşsin arkadaşından daha çok muhattap oluyorsun ailesiyle tecrübelerimden söylüyorum kafadan atmıyorum sende dikkate al bence tatlım olmuş birşey sen olsan belki dediğin gibi kıza karşı iyi davranırsın ama o hem anne hem kv hemde nasıl biri olduğunu da bilmiyorsun inşallah iyi biridir sorun etmez de evlenirsiniz gönül tabiki bunu ister .hakkınızda hayırlısı olsun
orası öyledir öylede olucaktır zatende bakalım bi kaç gün sonrasını beklicem. ben karışmıcam tek bildiğim o. herşey için teşekkür ederim hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

orası öyledir öylede olucaktır zatende bakalım bi kaç gün sonrasını beklicem. ben karışmıcam tek bildiğim o. herşey için teşekkür ederim hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
bence de şu an için karışmamak en güzeli amin canım

deseniz ki "koruma icgüdüsüyle boyle düşündüm fakat aslında okumama da gerek yok, ben ilgili bir anneyim ve zaten anlarım, özel olan seylerin ayrıntısını bilmeme de gerek yok, bunu en basta dusunemedim" bu kadar alıntı yapılmaz.
oysa size bu konu hakkında bilgi sahibi birinin yorumunu da alıntıladım.
özlestiri insanı geliştirir, bize yazmasanız dahi denemenizi tavsiye ederim.
diyecek olsam zaten derim...

özelestırımıde eleştırımıde düzgünce yapan insanım...

ben ne dıyorum sız ne anlıyorsunuz...

habıre konuyu farklı yere kaydırma cabası ıcındesınız..

ben zaten özeline okuduğuna onay vermıyorumkı...

kadının yerınde kım olsa(ıstısnalar harıc)yerde görülen mektup açılıp okunulur..ki

konu sahıbıde buna onay vermısken artık banada başka bır yorum yapmak düşmez..

Benim sözlüm kendisine inandırcak güvendircek bi insan. Adam akıllı dobra dobra konuşurda. Bahaneye falan sığınmaz. Ben dedim acaba üçkağıtmı yapsak diyede olan oldu çocukmuyuz zaten evlenicez bekleyelim yumuşamasını dedi.

Sözlüm sözlüm diyorsun annesiyle istemede tanışırım diyorsun.sen yanlış anlamışsın istemeden sonra söz olur.kendi kendine gelin güvey olmuşsun sen :D

Rezillik tam rezillik
Erkek arkadaşımın annesi aramızda geçen şeyi öğrendi. Aylar önce mektup tarzında bişi yazmıştım. İçindede onlardan bahsetmiştim. Safımda okula gitmeden önce bunu yatağın altına düşürmüş. Anneside bugün bulmuş o kağıdı. Aramış bizimkine saymış sövmüş.
Daha kadınla tanışmıyorum sadece bi kez tlfnda knuşmuştum. Artk yüzüne bakamam zaten. Nasıl gönlünü alırız nasıl anlatırız.

Bide çok dindar bi kadın. Alkol falanda yazıyodu kağıtta. Benden için hani kapanıcaktı demiş. Sizce ne yapmalı nasıl davranmalı ya ?? :KK43:
Yaşadığınız özel seyleri mektupla mı anlattınız? Bu devirde? Whatsapp dururken :)

valla 2015 senesinde yerde mektup bulsam okurum bu devirde hangi antika yazmış diye :27: o yüzden annesini suçlayamam.. bir de sözlünüz mü sevgiliniz mi anlamadım, bir öyle demişsiniz bir böyle..

her ne olursa olsun daha tanışmadan annesinin hakkınızda bu kadar detayı bilmesi iyi olmamış.. artık size ön yargıyla yaklaşacaktır..

Ya hani evlenince yaşanılcak bişi. Kısaca bahsetmiştim öyle detaylı ayıp sayıp şekilde değil ama kadın anlamış :/
Ben kapanmayı istiorum. O sorun değil zatende. O anladığı konuyla ilgili napılabilir ?

Hm anladim.
Galiba hic bisy yapilamaz.
Zamanla onu kendine alistirip sirf o konulardan ibaret olmadigini inandirabilirsin ancak.

Siz okumazsiniz cocugunuzun gizli sakli mektuplarini sonra burnu b..ka girince temizlersiniz

Iyi de bir ilişki yaşandığına göre evladi yetişkin bir birey olmuş demektir. Annelik ömür boyu özel hayata müdahale hakkı vermiyor. Utanacak biri varsa yetişkin evladının özel mektubunu okuyan annedir.

Sözlüm sözlüm diyorsun annesiyle istemede tanışırım diyorsun.sen yanlış anlamışsın istemeden sonra söz olur.kendi kendine gelin güvey olmuşsun sen :KK70:
nerde gülüyoruz ?
sözlüm kelimesini bi arkadaş sözlün diye bahsedince kullandım. ve farkındaysan kendi aramızda sadece ailelerin haberi var dedim. olayın bilincindeyim yani sen gülüncek başka şeyler ara.

Yahu mektup bu. Şifre koysan koyulmaz, dosyayı gizle desen gizlenmez. Mektupla fantezi yapmak nedir arkadaş ya.

kimse istiyor diye adım atmam ben.
ama evliliğe gelirsek ne alaka zor evlenmekle ?
kadın hem kızın günahını aldın dicek hemde hayır evlenemezsinizmi dicek ? :)
Kadinla alakasi yok bunun mustakbel kocan bakalim siz evlenene kadar sana sadik kalip kalmamasiyla alakasi var yoksa annesi ogrendi artik beni birakamaz gibi bi garanti aldigini mi saniyorsun umarim oyle olmustur

Back
X