• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR BİTTİĞİMİN RESMİDİR Bİ BAKIN

Yaşadığınız özel seyleri mektupla mı anlattınız? Bu devirde? Whatsapp dururken :)

alt sokağımdaki birine mektup yazmadım. doğudayken günlük tarzı bişi yazdım. defterim yanımda olmadığındada kağıtlara yazıp deftere taktım.
gitmesine 1-2 gün kalada kendisine verdim. oda taktığım yerden sökmüş ve en önemli olanı düşürmüş. açık seçik anlatılmış bişi değildi ama anlaşılcak tarzdaydı işte.

valla 2015 senesinde yerde mektup bulsam okurum bu devirde hangi antika yazmış diye :KK53: o yüzden annesini suçlayamam.. bir de sözlünüz mü sevgiliniz mi anlamadım, bir öyle demişsiniz bir böyle..

her ne olursa olsun daha tanışmadan annesinin hakkınızda bu kadar detayı bilmesi iyi olmamış.. artık size ön yargıyla yaklaşacaktır..

evet kötü oldu bunu bende biliorum zaten.

yani kadının zaten sadece size kızması saçma olur sonuçta oğlu da aynı naneleri yedi ama o kendi oğlu olduğu için hata ve kusurlarını zaman içinde affedip üstünü örtecek ama siz evlenseniz bile ki o kadın asla gelin diye almaz sanıyorum ,başına kakıp duracak bu yaşadıklarınızı tablo bu yani arkadaşın da dediği gibi biraz zor evlenirsiniz:KK14:
Kuzum daha iyi olmus rezil oldum dedigine bakma anasi ogrendi artik beni birakmazlar modunda

Kuzum daha iyi olmus rezil oldum dedigine bakma anasi ogrendi artik beni birakmazlar modunda
asıl öğrendiyse bırakırlar da olayın o boyutunu ben anlatamadım hani diyor ya kızın günahını aldık evlenmelerine karşı mı çıkayım diyecek sanıyor da o öyle olmaz ortada bırakıverirler valla o_O

asıl öğrendiyse bırakırlar da olayın o boyutunu ben anlatamadım hani diyor ya kızın günahını aldık evlenmelerine karşı mı çıkayım diyecek sanıyor da o öyle olmaz ortada bırakıverirler valla o_O
Vallaha da birakiverirler nerden bilelim ilk biz oldugumuzu derler sana actiysa baskasina da acti derler derler de derler

Yahu anne bu fıtratında var çocuğuna ait özel şeyleri okumak, yada karıştırmak..Anneye kızmam ben asıl sen öyle özel şeyleri mektupta belirtmemeliydin...Sevdiğini sözye özlediğini söyle onları niye yazıyorsun...Biraz işin zor olacak gerçeklen rezil olmuşsun

Vallaha da birakiverirler nerden bilelim ilk biz oldugumuzu derler sana actiysa baskasina da acti derler derler de derler

işte karşı tarafın tutumuna bağlı diken üstü bi durum şu anda

KİMSEYE KENDİMİ YAMAMAYA ÇALIŞMIYORUM !!

YETER ARTIK HADDİNİZİ BİLİN !

SİZ KİMSİNİZDE BÖYLE KONUŞUYORSUNUZ YAA. ALLAH BAŞINIZA VERİR İNŞALLAH. OLAYI ALDINIZ NEREYE GETİRDİNİZ.

YOK FANTAZİYMİŞ, YOK BİLİYOLAR RAHATMIŞIM, YOK EVLENEMEZMİŞSİNİZ.

MÜNECCİM B*KUMU YEDİNİZ LAN SİZ !!

İNSAN GİBİ NAPILABİLİR DİYE AKIL İSTEDİM. KALKMIŞ LAF DİYE KONUŞUYOSUNUZ.

Bu durumun bu kadar büyütülecek ve konu haline getirilecek bir yanı olduğunu düşünmüyorum. Şu sözde ''ayıp'' diye bahsettiğiniz şeyler dünyanın en doğal kanunudur. Kadın ve erkek, iki cins olarak bunlar için yaratılmıştır. Ortada ayıplanacak bir şey var ise, o da erkek arkadaşınızın annesinin sizin mektubunuzu alıp okumasıdır.

Yerden bulmuşsa bile, ona ait olmadığını bildiği bir şeyi açıp merak etmesi yanlıştır. Açıkçası bence herkes ilk kendine baksın. Sizin yüzünüze de bu gibi bir olaydan bakmaz ise, o yine onun çocukluğudur. Sizin aranızdaki ilişkiye saygı göstermesi gerekmektedir. Alkol olmuş, öpüşme olsun ya da ilerisi olmuş ne olmuş?

Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz, size baskı ile bir şey yaptırmasına da izin vermeyin. Özür falan da dilemeyin, ayrıca.

yazdıklarınızdan anladığım kadarı ile annesi duymuş diye hiç üzülmüş falan gibi değilsiniz, çok rahat geldiniz bana .

çok utanç verici 3. bir kişinin bu şekilde özel hayatı öğrenmesi kaldı ki o kişi erkek arkadaşınızın annesi yarın öbür gün belki gelini olacaksınız , insanlık hali neyin ne olacağı belli olmaz belki ailenizle bir sorunları olacak ya da sizinle, o zaman ailenize ya da sizin yüzünüze vurmaz kadın umarım bu durumları , ya da annenize anlatmaz böyle bir olayı.

KİMSEYE KENDİMİ YAMAMAYA ÇALIŞMIYORUM !!

YETER ARTIK HADDİNİZİ BİLİN !

SİZ KİMSİNİZDE BÖYLE KONUŞUYORSUNUZ YAA. ALLAH BAŞINIZA VERİR İNŞALLAH. OLAYI ALDINIZ NEREYE GETİRDİNİZ.

YOK FANTAZİYMİŞ, YOK BİLİYOLAR RAHATMIŞIM, YOK EVLENEMEZMİŞSİNİZ.

MÜNECCİM B*KUMU YEDİNİZ LAN SİZ !!

İNSAN GİBİ NAPILABİLİR DİYE AKIL İSTEDİM. KALKMIŞ LAF DİYE KONUŞUYOSUNUZ.
önce bi ağzımızı toplayalım fazla yaymayalım . adam akıllı aklı verdim zaten gayet düzgünce konuştum seninle sana kendini yamamaya çalışıyorsun demedim eğer düzgünce okursan demek istediğim şu ; karşı taraf aman kızın günahını aldım düye düşünmeyebilir aksine oğlunun da yaptığını göz ardı edip senin üstüne gelebilir gelin diye istemem diyebilir bunu anlatmaya çalıştım o kadar ağzını topla forum da olduğunu da unutma

Back
X