Kizlar bosandim fakat eşim ariyor

Senin gibi safını daha bulamam demek istiyo heralde. Yoksa neden arasın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayvanlar bile ayni tuzaga ikinci kez dusmezler canim hakkinda hayirlisi her sey insanoglu icin ama o koca duzelmez

canım sen daha geçen ay boşanmışsın. Bu kadar kısa sürede madde kullanan içen ve seni döven bir adamın değişebileceğine inanıyormusun. Sakın kanma bunlara ne zorluklarla bu kararı alıp boşanmışken geriye aynı şeylere dönme. Bak geri dönersen eğer 1 ay sana iyi davranır daha sonra yine aynı sorunları yaşamaya başlarsın.

Eski konularına göz atayım dedim de hepsi birbirinden felaket canım.. Belki seni bunaltan ve zoruna giden şey baba evine yeniden alışmaya çalışmaktır.. Sonuçta yeni bir sayfa açıyorsun ve aklında binlerce düşünce dolaşması normal. Evlilik hayatını unutmalısın, orada mutlu değildin, sağlıklı değildi orası.
Sadece yeni hayatına alışmak ve de sanırım kardeşlerden pek destek görememek seni böyle düşündürüyor. Eski evine alışmışlığın ve rahatlığın özlediğin şey.. O adam sevilmeye değer birisi değil. Senin sağladığın onca imkan ve ince fikirliliğine karşı seni el üstünde tutması gerekirdi.. Mesleğin varsa bi dönem babanlardan ayrı çalışmak iyi gelir belki? Ya da aynı onların apt.da 2+1 ev tutmayı teklif et.. Belki psikoloğa gidebilrsin.. Ama eski eşi unut derim.

Uzak dur..

Sanırım canına susadın..

O adamı ayrılık degilde böyle bir safı birdaha nereden bulurum telaşı ağlatmış..

Şuan bocalıyor senin gibi çünkü elleri kaşındığında dövecegi bir hatunu yok..Sıcak yemeği yok..Sırtını sıvazlayan dövsemde karımdı dediği biri yok..Ütü yapanı,evi çekip çevireni yok kısaca..

O ağlamasında ben mi ağliyim allasen ?

Arayıp ağladığında ''atı alan üsküdar'ı geçti'' de kapat.

Back
X