Kızlar boşanma ile ilgili acil yardım

sweet1912

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
199
0
0
İstanbul
Merhaba kızlar benım bır kız arkadasım var eişyle hep sorun yasıyordu bunlar bosanıcaklardı fakat adam kız arkadasıma tazmınat ve nafaka ısteme vermem dıyordu neyse sonra bunlar barıstı adam buna bız anlasmalı bosanalım yenıden evlenelım demıs kızda ınanmıs kabul etmıs bosanmıslar 2 gun sonra kıza ananın evıne gıt demıs kovmus kız :( sımdı kız arkadasım bosandılar 2 gun oluyor tazmınat vb bır dava acabılırmı kandırıldı cunku bılgınız varmı

Merhaba kızlar benım bır kız arkadasım var eişyle hep sorun yasıyordu bunlar bosanıcaklardı fakat adam kız arkadasıma tazmınat ve nafaka ısteme vermem dıyordu neyse sonra bunlar barıstı adam buna bız anlasmalı bosanalım yenıden evlenelım demıs kızda ınanmıs kabul etmıs bosanmıslar 2 gun sonra kıza ananın evıne gıt demıs kovmus kız :( sımdı kız arkadasım bosandılar 2 gun oluyor tazmınat vb bır dava acabılırmı kandırıldı cunku bılgınız varmı

bukadar saf insanlar varmi diye hayretle soracaktim vazgectim evet varmis:27::37::24:

E madem barıştılar, neden boşandılar? Arkadaşınız eşine sormamış mı bunu? Barışan insan boşanma teklifine tuhaf bakmaz mı, işkillenmez mi ya hu?:44:

mahkemeye nasıl kandırıldığını açıklaması lazım. iddiası bu olduğuna göre "niye boşanıp tekrar evlenmeyi kabul ettin, amacınız neydi" diye soracak hakim.

Tam anlamam ama mahkemeyi kandırmaktan ceza alırsa bide. tazminat alayım derken tazminat ödemesin bunlar :)) gülüyorum kusura bakma ama sinir bastı :))

tam anlamam ama mahkemeyi kandırmaktan ceza alırsa bide. Tazminat alayım derken tazminat ödemesin bunlar :)) gülüyorum kusura bakma ama sinir bastı :))

kız arkadasım baroyu aramıs sormus hıcbır hak talep edemezmıs altınlarıda gıttı :( off bu denlı kotu ınsanlar varmı yaaaa:20:

bana borçları olduğunu söyledi,''eğer boşanırsak sadece bana kalan mallara icra gelir daha sonra evleniriz'' diye tehtid etti,meğer amacı bana tazminat ödemeden boşamakmış bu adamı hem dolandırıcılıktan hemde maddi-manevi bana zarar verdiği için,hem tehtid ettiği için şikayet ediyorum desin

bana borçları olduğunu söyledi,''eğer boşanırsak sadece bana kalan mallara icra gelir daha sonra evleniriz'' diye tehtid etti,meğer amacı bana tazminat ödemeden boşamakmış bu adamı hem dolandırıcılıktan hemde maddi-manevi bana zarar verdiği için,hem tehtid ettiği için şikayet ediyorum desin

evet gercektende borc vardı ıcralıklardı evet bu ıyı fıkır dur bakalım avukatla kesın gorusmesı lazım

Hadi boşanalım sonra gene evleniriz lafına inanacak kadar saf insanlar varsa, bu denli kötü insanlar da olabilir neden olmasın???

Arkadaşın gerçek hayata hoşgeldi...
Artık kimseye güvenmemesi gerektiğini acı bişekilde öğrendi...

aynen arkadaşın yazdığı yoruma katılıyorum.sadece ek olarak,iyi ve dişli bir avukatta tutarsa bence tazminatınıda alır nafakasınıda....

Boşanalım sonra yeniden evleniriz bu ne yahu .. hadi onu geçtim bu lafla boşanmak nedir. ne amaçla ne mantıkla bi insan böyle birşey yaparki. söyleceke laf bulamıyorum

Boşanalım sonra yeniden evleniriz bu ne yahu .. hadi onu geçtim bu lafla boşanmak nedir. ne amaçla ne mantıkla bi insan böyle birşey yaparki. söyleceke laf bulamıyorum

adamın derdi tazminat ve nafaka ödememek anlaşmalı boşanarakta bunu elde etmiş.Derdi zaten paradan kurtulmak ve bunu da yapmış

Baroya sormasın bi avukatla görüşsün bence danışma parası öder ya da sitede hukuk köşesinde avukatlar var yardım ediyorlar oraya yazın birde

sanırsam anlaşmalı boşanmalarda feragat belgesi var sonrasında hiç bir sey talep edilmemesi için imzalatılır. arakadaşın eğer boyle bi feragat belgesi imzalamadıysa boşanmakla yoksulluğa düştüğü evliliğin sağladığı faydalardan yoksun kaldığı gerekçesi ile dava açabilir bu arada my decemberin fikride guzel

Back
X