Merhaba kızlar benım bır kız arkadasım var eişyle hep sorun yasıyordu bunlar bosanıcaklardı fakat adam kız arkadasıma tazmınat ve nafaka ısteme vermem dıyordu neyse sonra bunlar barıstı adam buna bız anlasmalı bosanalım yenıden evlenelım demıs kızda ınanmıs kabul etmıs bosanmıslar 2 gun sonra kıza ananın evıne gıt demıs kovmus kızsımdı kız arkadasım bosandılar 2 gun oluyor tazmınat vb bır dava acabılırmı kandırıldı cunku bılgınız varmı
tam anlamam ama mahkemeyi kandırmaktan ceza alırsa bide. Tazminat alayım derken tazminat ödemesin bunlar :)) gülüyorum kusura bakma ama sinir bastı :))
bana borçları olduğunu söyledi,''eğer boşanırsak sadece bana kalan mallara icra gelir daha sonra evleniriz'' diye tehtid etti,meğer amacı bana tazminat ödemeden boşamakmış bu adamı hem dolandırıcılıktan hemde maddi-manevi bana zarar verdiği için,hem tehtid ettiği için şikayet ediyorum desin
bana borçları olduğunu söyledi,''eğer boşanırsak sadece bana kalan mallara icra gelir daha sonra evleniriz'' diye tehtid etti,meğer amacı bana tazminat ödemeden boşamakmış bu adamı hem dolandırıcılıktan hemde maddi-manevi bana zarar verdiği için,hem tehtid ettiği için şikayet ediyorum desin
Boşanalım sonra yeniden evleniriz bu ne yahu .. hadi onu geçtim bu lafla boşanmak nedir. ne amaçla ne mantıkla bi insan böyle birşey yaparki. söyleceke laf bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?