Kızlar böyle olan yardımcı olabilir mi?

Naz8684

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2018
320
197
103
Hayırlı bayramlar kızlar. Benim size sorum olacak. Ben 8 nisan 3.gün embriyosu transferi oldum. 10. Günümde kan testi verdim. 2 çıktı. Doktor gününde tekrar test ver dedi. Ben vermedim. Böyle olup kan değeri yükselen varmı? İlaçlarımı felan hep bıraktım. Şuanda regl ağrısı gibi ayrilar yaşıyorum. İlaçları bıraktığım için adet mi olacagim anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Belki biriniz umut olur bana.

Canım ilaçları kendi kafana göre niye bıraktın ki ? Şu an ilaçları bıraktığın için adet olacaksın zaten. Keşke ilaçlarına devam etseydin. 3. Gün embriyosu diyorsun bazen geç sonuç veriyor. Senin 10. Gün dediğin aslında 8. Gün gibi sayılıyor

Hemşire bırak dedi canim. O kadar çok sevinmiştim ki 10. günümde idrar testi yapmistim. İkinci Çızgı silik gözüküyordu. Hemşireye attım. Hemen kan ver dedi. 2 çıkınca hemşireye tekrar kan sonucu attım ilaçları bırak dedi sadece fitil kullan dedi. Dün ve bugün kullanmadım. Normalde test günüm dündü. Kanda vermek istemedim.Moralim çok bozuldu.

Hemşire ilaçları bırak dedi doktor test gününde mi test yap tekrar dedi

Hemşire ilaçları bırak dedi doktor test gününde mi test yap tekrar dedi
Evet canım hemşire sadece fitile devam et dedi. Estrofem duphaston ve kan sulandırıcı kullanıyordum bunları bırak dedi. Acaba yükselmiş olabilir mi? Hemşire öyle diyip doktorda tekrar kan ver diyince kafam karıştı. Neye göre dediler anlamadım. Bu şekilde olan yok galiba. Yinede içimde bir umut olmuştu. Sanırım boşa

Canım ilaçların hepsine devam etsen evet haklısın da bu şekilde yükseleceğini sanmıyorum keşke doktorunu dinleseydin. İlaçları bence kesmemeliydin hemşire niye kes demiş anlamadım. Yaşayan varsa illa yazacaktır hayırlısı olsun hakkında

Amin teşekkür ederim.

Tup bebek konusunda hic bilgim yok ama ben de reglimden gbir hafta 10 gun once test yaptirmistim. Negatif cikmisti. Cok uzulmustum. Sonra reglim gecikti ve hamile oldugumu ogrendim. Testleri erken yapinca dogru sonuc almayip uzuluyoruz. Umarim sizin de hikayeniz mutlu sonuclanir.

Teşekkür ederim. Hayırlı olsun canim. Sağlıcakla kucağına almak nasip olmuştur insaAllah.

Aynı durumu bende yaşadım bu gün 10.günüm negatif çıktı bende kimseye sormadım doktorla da görüşmedim ama ilaçları içmemeyi düşünüyorum, hatta akşam içeceğim ilacı içmedim benim de 2 çıktı normalde test günüm pazardı yani 12.gün. 5.gün embriyosu nedense yükseleceğini ben düşünmüyorum kendi adıma

Bende 10.gun akşamı bıraktım canım. Sadece fitil kullandım. Onu da dünden beri kullanmıyorum. Yarın tekrar kan vereceğim. Tabi adet olmazsam şuanda adet ağrım çok var. Basım çatliyor. Keşke doktorunla gorusseydin. Ben dün aradım. Yinede kan ver dedi. Benimde umudum yokAma Allah'tan da ümidimi kesemiyorum. Normal hamile kalanlar sonuçta ilaçla hamile kalmıyor. Haberleri olmadan neler yapıyorlar. Allah'tan hayırlısı.

Bende aynı fikirdeyim canım zaten uzun zamandır ilaç kullandık eğer gebelik varsa bile dediğin gibi normal hamile kalanlar hiç ilaç kullanmıyor. Olacağı varsa olur diye düşünüyorum ben, bende tekrar kan vereceğim pazartesi değerimiz çok düşük. Yine tabi insan kabullenemiyor az da olsa umut oluyor

Hakkımızda hayırlısı olsun canım. İnsaAllah güzel sonuclarimiz olur da bizim gibi olanlara umut oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…