- 10 Mayıs 2012
- 464
- 17
- 298
- Konu Sahibi battaniyemkareli
-
merhabalar.. önceden açtığım konuları okumuşunuzdur. en son sevgilimin benden bişey sakladığını öğrenmiş ve sorunumu sizinle paylaşmıştım.. aradan fazla zaman geçmedi ve yine sakladığı şeyleri öğrendim..
tamam belki büyük şeyler değil ama.. güvenemiyorum artık.. gerçekten.. özür diliyor ve ben cevap veremiyorum.. duygularım karma karışık.. yardım edin lütfen..
Ne olursa olsun, küçük veya büyük..Sevgili bir şey saklıyorsa, bunda bir bit yeniği ararım ben...Güven çok önemlidir..Güven yitirilince, ortaya yapış yapış bir şey çıkıyor..
Sağlıksız bir ilişkin var şu anda..Yapman gereken şey ayrılmak..Bunu yapmak, söylemek kadar kolay değil tabi..
merhabalar.. önceden açtığım konuları okumuşunuzdur. en son sevgilimin benden bişey sakladığını öğrenmiş ve sorunumu sizinle paylaşmıştım.. aradan fazla zaman geçmedi ve yine sakladığı şeyleri öğrendim..
tamam belki büyük şeyler değil ama.. güvenemiyorum artık.. gerçekten.. özür diliyor ve ben cevap veremiyorum.. duygularım karma karışık.. yardım edin lütfen..
sık boğaz etmiyorum..kız arkadaşının ailesiyle tanışmış.. ben ameliyat oldum bi geçmiş olsuna gelmedi.. babamdan çekiniyomuş..
Önceki konularına bir göz gezdirdim de, Allah aşkına kendinize bunları yapmayın, siz kendinize bunu yapmazsanız karşınızdaki de size bir şey yapamaz..
Adam sana çirkinsin demiş, yalan söyleyip gitmiş alkollü malkollü ortama kızlarla eğlenmiş, ayrılmışsınız 2 ay peşinden koşmuşsun barışalım diye v.s..Kendini toparlayıp yol verir misin artık bu arkadaşa?
Çıkar şunu kafandan kendine gel biraz, en azından bunun için biraz çabala yahu..
Kız arkadaşının ailesiyle tanışmaya gittiyse o sadece arkadaş değildir..Bildiğin sevgilidir..
nasıl ya sevgilisi kız arkadaşının ailesiyle mi tanılmaya gitmiş yuhhhhh bu adamla durulur mu
Senden bisi sakliyosa bir halt yiyor demektir. Benimde eskiden evli oldugum okuz cikarken birseyler sakladigini biliyodum. Kurcalamadim aile sorunu vs oldugu icin. Bazen insan anlatmaya utanir diye dusundum. Sonra evlendim anladimki cadi kazanina dusmusum ama is isten gecmisti. Sonra zor kurtuldum texas ailesindennn olaylari butmiyodu yahuuuuuu.... O yuzden seni onu defet gitsin.. Guven ruh gibidir unutma cikarsa asla gelmez..
kız çok yakın arkadaşının sevgilisi..
offf... kızlar hiç bişey söyleyemiyorum kitledim kaldım moron gibiyim.
canım yakın arkadaşının sevgilisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?