Kızlar bu adam beni seviyor mu sizce ? Nasıl adım atmalıyım ???

canım sende takma peşine birilerini yanlız yemeğe falan git seninle başbaşa kalabilmesi için fırsat yarat adama:) başkasının yanında takibi edemez:)

canım sende takma peşine birilerini yanlız yemeğe falan git seninle başbaşa kalabilmesi için fırsat yarat adama:) başkasının yanında takibi edemez:)

Ama koskocam yemekhanede yiyoruz tarlanın ortasında şirketimiz öyle hadi dışarıda yiyelim imkanı yok ki..150 Kişiyle anca beraber kanca beraber yemek yiyoruz yemekten sonrada benim departmanımla hiiiiiiiiiiçç alakası olmuyor ki başka bir departmanla alkası luyor onun odasında çıkamıyor benim odamda 2.katta yani karşılaşma imkanımız 0 oluyor ben aşağı kata gidip gelmesem binbir bahane ile :)

ahhh canım senin işinde zormuşnbeyse sen mail ortamından devam et. ozaman .. ordan ilerletmeye bak işi:)

Tşk'ler canım sen cesaretlendirdin de ben öylee mail atabildim zateeen :)
Olursa bir aşk doğarsa önce ALLAH tabi sonra sayende..

ahh canım inşallah şöyle en güzelinden bir aşk doğar:))) çok mutlu olursunuz.. hem beyefendi de bursa da bakarsın düğününüze bile gelirim:)))

ahh canım inşallah şöyle en güzelinden bir aşk doğar:))) çok mutlu olursunuz.. hem beyefendi de bursa da bakarsın düğününüze bile gelirim:)))

AYYY Aynenn :)
inşallah olurrr :) Zaten Bursa'ya aşık bir kızım ben bir kez gitmiştim hayran kalıp dönmüştüm :)
Burak Bey olmazsa da sen bana bulursun artık Bursadan birini

AYYY Aynenn :)
inşallah olurrr :) Zaten Bursa'ya aşık bir kızım ben bir kez gitmiştim hayran kalıp dönmüştüm :)
Burak Bey olmazsa da sen bana bulursun artık Bursadan birini

bulurum canım:))))senin kadar tatlı bir kıza hemen bulurum:))))) bursa güzeldir:) çok güzeldir:)

nasıl uyuzluk yapıo canım anlamadım beeen

Ya nasıl diyeyim hani biraz oynuyo gibi geldi bana hoşlanıyo ama kacamak takılıyo gibi istiyoki üstüne düşmeni istiyo gibi ilgeliyo ama geride duruyo gibi sen den bişiler bekliyo gibii :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...

ciftlige falan gitme elin adamıyla sakın

Valla bn olsam şimdiye kadar gidip almıştımm ne kaybedersinkii hiçç bişi biraz cesaret lazım sana :)) bnce hiç boş bırakma mail sohbet etmeye falan calış bi konu bulup yada işle ilgli merak ettiklerinni falan sor yani meslegiyle ilgli :)

canımm burak şu an burada iş yerine geldiiii ama göremiyorum yanına gitmek için bahanem yok diğer kızlarda laf çarpıp duruyor yanına gittiğim zaman(onun odasında iş için görüşür her hafta) istemiyor gibi geliyor arkadasım olan bayan
bahanem de yok mesai başladı offfffffffff 43:3:

Boş ver etrafındaki insanları onlara bakarak haraket edersen kalır bu iş yanii:-/

Boş ver etrafındaki insanları onlara bakarak haraket edersen kalır bu iş yanii:-/

AMA ÇOCUK O KIZIN ODASINDA OLUNCA BENDE İSTER İSTEMEZ O KIZIN ODASINA BAHANE İLE GİDİYORUM YA KIZ SOMURTUYOR HİÇ KONUŞMUYOR BEN ODAYA GİRİNCE MESAİ BAŞLADI DİYOR ŞAKAYLA KARIŞIK
BENİM ODAMDA 2. KATTA ASLA KARŞILASAMIYORUZ O KIZIN ODASINA GİTMESEM (NOT:O KIZ BURAK BEYDEN HOŞLANDIĞIMI BİLİYOR İLK ONA SÖYLEDİM AŞIK OLDUM BEN BU ADAMA DİYE )

O kız kasınıyo ya bu cocuk kacta cıkıo ordan ne bilim sende izin al falan çık onla yada kolla onu odadan cıkmasını konuşmaya falan calış bide cocugun tavrı halini nasıl tabi oda önemli ya oda seni görmenin pesşindeyse oda fırsat kollar bence

O kız kesinlikle kıskanıyo valla senin üstünse takıllabilirsin söylediklerine ama senin üstün deilse hiç takılma o konuşş boş boşş tam kasınıyo o kız ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…