Sanmam iş yerindekiler demiştim ya çok kıskançlar onlardan çekiniyor işimden olurum gibicesine sanki öyle hissettim :S
Ama belki çaktırmadan yalnız kaldığımız bir andan belki bir ihtimal söyleyebilir ama artık bişey yapsın demi ama artıkkk :)
Sen maillerinden ne hissettin canım ilgisi var gibi mi sence ???
canım sende takma peşine birilerini yanlız yemeğe falan git seninle başbaşa kalabilmesi için fırsat yarat adama:) başkasının yanında takibi edemez:)
Ama koskocam yemekhanede yiyoruz tarlanın ortasında şirketimiz öyle hadi dışarıda yiyelim imkanı yok ki..150 Kişiyle anca beraber kanca beraber yemek yiyoruz yemekten sonrada benim departmanımla hiiiiiiiiiiçç alakası olmuyor ki başka bir departmanla alkası luyor onun odasında çıkamıyor benim odamda 2.katta yani karşılaşma imkanımız 0 oluyor ben aşağı kata gidip gelmesem binbir bahane ile :)
ahhh canım senin işinde zormuşnbeyse sen mail ortamından devam et. ozaman .. ordan ilerletmeye bak işi:)
Tşk'ler canım sen cesaretlendirdin de ben öylee mail atabildim zateeen :)
Olursa bir aşk doğarsa önce ALLAH tabi sonra sayende..
ahh canım inşallah şöyle en güzelinden bir aşk doğar:))) çok mutlu olursunuz.. hem beyefendi de bursa da bakarsın düğününüze bile gelirim:)))
AYYY Aynenn :)
inşallah olurrr :) Zaten Bursa'ya aşık bir kızım ben bir kez gitmiştim hayran kalıp dönmüştüm :)
Burak Bey olmazsa da sen bana bulursun artık Bursadan birini
nasıl uyuzluk yapıo canım anlamadım beeen
ciftlige falan gitme elin adamıyla sakın
başka mail atmadımı artık numaralarınızı isteyin birbirinizden ya
canım sende takma peşine birilerini yanlız yemeğe falan git seninle başbaşa kalabilmesi için fırsat yarat adama:) başkasının yanında takibi edemez:)
şu an burada ama benim odam 2.katta o alt katta başka birnin odasında duruyor iş hakkında görüşüyor ben göremiyorrummmm maelsef yaa:
Mız mızlancagına peşinden git birazz ne bilim ortam yarat kendinee yok orda yok burda die düşünme bi bahane bul git yanına ne bilim yaa :-/
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...
şu an burada ama benim odam 2.katta o alt katta başka birnin odasında duruyor iş hakkında görüşüyor ben göremiyorrummmm maelsef yaa:
Mız mızlancagına peşinden git birazz ne bilim ortam yarat kendinee yok orda yok burda die düşünme bi bahane bul git yanına ne bilim yaa :-/
GİTTİM BİR KAÇ KEZ ŞİMDİ BU İŞ YERİNDEN BİRNİN ODASINDA BURAK BEY BENDE O KIZIN ODASINA BİNBİR BAHANE İLE GİDİYORUM AMA O KIZ KISKANIYOR MUDUR NEDİR SOMURTUYOR LAF ÇARPIYOR MESAİ BAŞLADI HAYALET HANIM FALAN DİYOR BANA DÜŞÜN YANİ GURURUM İNCİNİYOR YÜZSÜZLÜK YAPAMIYORUM YANİ KIZ ŞAKAYLA KARIŞIK MESAİ BAŞLADI DEYİNCE NE DİYECEM MAALESEF
Boş ver etrafındaki insanları onlara bakarak haraket edersen kalır bu iş yanii:-/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?