- 24 Temmuz 2021
- 575
- 455
- 23
- 29
- Konu Sahibi Nazendeyuregim
Daha önce imla hatası olan birinden bahsetmiştim, bu kişi spiker gibi konuşuyor ama yazım da uyarmama rağmen hiç düzelme yok. Telefon öyle yazıyor diyor, aynı marka telefon kullanıyoruz yalan söylediğini farkedebiliyorum. İsmimin baş harfini büyük yazmıyorsun dedim onu bile düzeltmedi. Diksyon gayet iyi olunca bir şans vermek istedim. Bir yerlerden konu açıldı ve ben cümle arasında hayatında biri olmuştur dedim, sevdim ama sevilmedim dedi. Kız buna rencide edici de bir söz kullanmış. Kızla yaşanan engelleme ayrılma trafiğinden de bahsetti biraz ben detay istemeden. Neyse ben bu olaylar yeni falan zannetim anlattığı 5 yıl önceki olay. Bu kızla 6 ay geçirmiş ama ama sevgilisi olarak nitelemiyor. O zaman neydiniz neden onu hayatımda oldu diye kabul etmiyorsun dedim. Bana değer vermeyeni niye öyle söyleyeyim diyor. Sevgilim hiç olmadı diyor o kızı yok sayıyor aklınca. Ondan sonra kimse olmadı mı diyorum benle olmak isteyen oldu arkadaşça görüştüm ciddi düşünmedim diyor. O kızı detaylı anlatınca sen onu unutamamışsın dedim haksız mıyım. Yemin ediyor falan. Sizce de kendince reddedildiği için unuttum demiyor mu