- 18 Şubat 2018
- 13.013
- En iyi cevaplar
- 2
- 59.643
- 598
- 44
- Konu Sahibi Nazendeyuregim
Bence bu kadar şüphe ile yaklaştığınız bir adamla,herhangi bir ilişkiye başlamamanız sizin hayrarınıza olacaktır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sormadım genel cümle olarak hayatında biri olmuştur doğal olarak dedim sadece. Bir soru değildidaha yeni tanismada didisinin didisina kadar sorup ogrenmeye calisani hemen sepetlerim, cok duzgun bir turkce ile konusup yazsa da...
Çok ilginç acaba neden? Karşısında siz olduğunuz için olabilir mi?Engelleme trafiklerini neden anlatıyor
Sormuşsun anlatmış diyenleri anlamıyorum. Ben sevgilime sorsam bile anlatmaz ne önemi var, senden öncesi yok benim için der geçer. Kalbinde değilse de aklında olabilir dikkatli ol.Yemin ediyor aklımda yok diye. Bana inandırıcı gelmedi. Yarasına merhem arıyor
Bende hatırlıyorum eski ilişkilerimde nasıl ayrıldığımı,neler yaşadığımı.Ama bu onları unutmadığım anlamına gelmiyo kesinlikle.Engelleme trafiklerini neden anlatıyor
gazete editörü müsünüz? Ne gereksiz şeylere takilmissiniz.İsmimin baş harfini büyük yazmıyorsun dedim onu bile düzeltmedi.
Teşekkür ediyorum beni anladığınız içinSormuşsun anlatmış diyenleri anlamıyorum. Ben sevgilime sorsam bile anlatmaz ne önemi var, senden öncesi yok benim için der geçer. Kalbinde değilse de aklında olabilir dikkatli ol.
Şurda 10 satirda bile oyle mi dedi boyle mi dedi, bunu dedi ama sunu mu demek istedi bla bla 5 yil oncesine kadar didiklemissiniz. 5 yil onceki kiz arkadasini ne olarak gördüğünden, ne yasadiklarindan ne hissettiklerinden size ne?Ben sormadım genel cümle olarak hayatında biri olmuştur doğal olarak dedim sadece. Bir soru değildi
İşte bende bana ne olarak düşünüyorum. 5 yıl önceyi anlatan kendisi, neden ayrıldınız ya da ne yaşandı hiçbir şey sormadımŞurda 10 satirda bile oyle mi dedi boyle mi dedi, bunu dedi ama sunu mu demek istedi bla bla 5 yil oncesine kadar didiklemissiniz. 5 yil onceki kiz arkadasini ne olarak gördüğünden, ne yasadiklarindan ne hissettiklerinden size ne?
bir yerden konu acildi demissiniz, siz acmissinizdir, acip arka arkaya sorulari siralamissiniz adama, ben mi yanlis okudum?İşte bende bana ne olarak düşünüyorum. 5 yıl önceyi anlatan kendisi, neden ayrıldınız ya da ne yaşandı hiçbir şey sormadım
İkiniz de değişiksiniz. Soğudum diyordunuz ve sizi hala dinlemeyip devam ediyormuş yazım yanlışına. Neden hala konuşuyorsunuz?
Bu kadar takılacağını düşünmemiştir. Bazı şeyler yaşanmadan yarım kalınca kolay kolay akıldan silinmez detaylar aklına gelir. Onun da o ilişkisi içinde ukde kalmış demekki. Senin eski sevgili/flörtlerin aklına gelmiyor mu hiç? Yeni birileri hayatına girecek ki hayatında yeni izler bıraksın, takılma bu kadar bence.Engelleme trafiklerini neden anlatıyor
Çok yorucusun benceDaha önce imla hatası olan birinden bahsetmiştim, bu kişi spiker gibi konuşuyor ama yazım da uyarmama rağmen hiç düzelme yok. Telefon öyle yazıyor diyor, aynı marka telefon kullanıyoruz yalan söylediğini farkedebiliyorum. İsmimin baş harfini büyük yazmıyorsun dedim onu bile düzeltmedi. Diksyon gayet iyi olunca bir şans vermek istedim. Bir yerlerden konu açıldı ve ben cümle arasında hayatında biri olmuştur dedim, sevdim ama sevilmedim dedi. Kız buna rencide edici de bir söz kullanmış. Kızla yaşanan engelleme ayrılma trafiğinden de bahsetti biraz ben detay istemeden. Neyse ben bu olaylar yeni falan zannetim anlattığı 5 yıl önceki olay. Bu kızla 6 ay geçirmiş ama ama sevgilisi olarak nitelemiyor. O zaman neydiniz neden onu hayatımda oldu diye kabul etmiyorsun dedim. Bana değer vermeyeni niye öyle söyleyeyim diyor. Sevgilim hiç olmadı diyor o kızı yok sayıyor aklınca. Ondan sonra kimse olmadı mı diyorum benle olmak isteyen oldu arkadaşça görüştüm ciddi düşünmedim diyor. O kızı detaylı anlatınca sen onu unutamamışsın dedim haksız mıyım. Yemin ediyor falan. Sizce de kendince reddedildiği için unuttum demiyor mu
Ben eşimi 7 yıldır tanıyorum eşimde aynı şekilde hızlı yazayım derken hata yapıyor sesli harfleri yazmıyor bile bazen. Ben sorun hiç etmedim ama tabiki herkesin görüşü farklıdır.Daha önce imla hatası olan birinden bahsetmiştim, bu kişi spiker gibi konuşuyor ama yazım da uyarmama rağmen hiç düzelme yok. Telefon öyle yazıyor diyor, aynı marka telefon kullanıyoruz yalan söylediğini farkedebiliyorum. İsmimin baş harfini büyük yazmıyorsun dedim onu bile düzeltmedi. Diksyon gayet iyi olunca bir şans vermek istedim. Bir yerlerden konu açıldı ve ben cümle arasında hayatında biri olmuştur dedim, sevdim ama sevilmedim dedi. Kız buna rencide edici de bir söz kullanmış. Kızla yaşanan engelleme ayrılma trafiğinden de bahsetti biraz ben detay istemeden. Neyse ben bu olaylar yeni falan zannetim anlattığı 5 yıl önceki olay. Bu kızla 6 ay geçirmiş ama ama sevgilisi olarak nitelemiyor. O zaman neydiniz neden onu hayatımda oldu diye kabul etmiyorsun dedim. Bana değer vermeyeni niye öyle söyleyeyim diyor. Sevgilim hiç olmadı diyor o kızı yok sayıyor aklınca. Ondan sonra kimse olmadı mı diyorum benle olmak isteyen oldu arkadaşça görüştüm ciddi düşünmedim diyor. O kızı detaylı anlatınca sen onu unutamamışsın dedim haksız mıyım. Yemin ediyor falan. Sizce de kendince reddedildiği için unuttum demiyor mu
Bence abartıyorsunuz. Beş sene önceki sevgilisi bile olmayan kadının neyine aşık olacak, insan beyni unutur. Erkek beyni daha çabuk unuturDaha önce imla hatası olan birinden bahsetmiştim, bu kişi spiker gibi konuşuyor ama yazım da uyarmama rağmen hiç düzelme yok. Telefon öyle yazıyor diyor, aynı marka telefon kullanıyoruz yalan söylediğini farkedebiliyorum. İsmimin baş harfini büyük yazmıyorsun dedim onu bile düzeltmedi. Diksyon gayet iyi olunca bir şans vermek istedim. Bir yerlerden konu açıldı ve ben cümle arasında hayatında biri olmuştur dedim, sevdim ama sevilmedim dedi. Kız buna rencide edici de bir söz kullanmış. Kızla yaşanan engelleme ayrılma trafiğinden de bahsetti biraz ben detay istemeden. Neyse ben bu olaylar yeni falan zannetim anlattığı 5 yıl önceki olay. Bu kızla 6 ay geçirmiş ama ama sevgilisi olarak nitelemiyor. O zaman neydiniz neden onu hayatımda oldu diye kabul etmiyorsun dedim. Bana değer vermeyeni niye öyle söyleyeyim diyor. Sevgilim hiç olmadı diyor o kızı yok sayıyor aklınca. Ondan sonra kimse olmadı mı diyorum benle olmak isteyen oldu arkadaşça görüştüm ciddi düşünmedim diyor. O kızı detaylı anlatınca sen onu unutamamışsın dedim haksız mıyım. Yemin ediyor falan. Sizce de kendince reddedildiği için unuttum demiyor mu