Arkadasim konunun basligini görünce cok sasirdim.Cünkü ben $öyle okudum:KIZLAR BU CARPICI KIZI NASIL ELDE EDEBILIRIM
Bende dedim Allah Allah konuyu acan erkekmi acaba.Bu nasil cesaret bu forumda böyle bir konu aciyor
akos çilek kırmızısı =)
L'oreal casting
nar çiçeği kızılı
saçının zemin rengi koyu olduğu için açmadan bir boyamada o rengi tututurman çok zor açtırmak istemiyorsan ancak 2 3 boyamada o renge yaklaşırsın bence tam o renkleri istiyorsan önce kuaföre boyattır sonra kendin devam et boyamaya
ay güldürdün beniArkadasim konunun basligini görünce cok sasirdim.Cünkü ben $öyle okudum:KIZLAR BU CARPICI KIZI NASIL ELDE EDEBILIRIM
Bende dedim Allah Allah konuyu acan erkekmi acaba.Bu nasil cesaret bu forumda böyle bir konu aciyor
Of süpersin ya cok güldüm buna.
Lavinya senin koydugun kizillar degil de, benim koydugum resimdeki kizil bence daha hos, daha sicak. Seninkiler turuncu degil mavi tonlu o yüzden soguk duruyorlar ama sen soguk tonlari seviyorsan o ayri. Koleston vahsi kizila bir bak istersen. Kutudaki renk cok hos, numarasi da cok koyu degil.
Koleston vahsi kizil 8.45
kızlar bugün saçımı boyayacağım,kendi saç rengim koyu kestane bende tam bu resimlerdeki gibi bi kızıl istiyorum ve evde kendim boyucam,ama açıcı falan hiç yapmadım saçıma daha önce onları kullanmak istemiyorum.Böle çarpıcı kırmızıya yakın bi kızılı evde hangi markanın boyasıyla elde edeblrm ? yani içinde turunculuk olmuycak böle,bordo alev kırmızısı gibi olcak ama cırtlak kırmızıda değill anlatabilmişimdir umarım :)
şarap kızılı cnm ama 2-3 haftada bir boyaman lazım çabuk renk değişiyor kızıllarda
canm benm bu arkdşım palettenin şarap kızılına boyadı böyle,saçı açıkkahve olmasına rağmen koyu durdu onda,bende hiç belli olmaz bu
cnm palette olarak söylemedm googleda şarap kızılı yazdım ilk o çıktı kopyaladm hemen :) bende paletteyi sevmiyorum boyalarını herhangi bir şarap kızılı yani ama önce saçını açtrman lazımki tam tutsun koyu renk saçın üzerine tam kızıl olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?