Kızlar bu da benim 3 senelik yuvam =)

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallaha.s.
aaa bu arada tuvalet kağıdını ters takmışın canımsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

hepinize teşekkürler
çok detaycısın evet ters takılmış çünkü eşim takmış -tatlicadiarzu-:roflol:

evinizde gule gule oturun cok begendim .

mor en sevdigim renktir koltuklarina bayildim.
yemek odan ise sahane.
yatak odaniz prenses yataga gibi cok hos masallah.
mutfak ise temiz derli toplu muhtesem .

gule gule agiz tadiyla esinizle birlikte huzurla guvenle bir omur gecirirsiniz insalllaha.s.

:nazar:öncelikle şunu söyliyeyim ben lila rengi çok severim kalı perde ve koltuk takımının rengi çok hoş....renkleri birbirine uyumlu...sehpanın üzerindeki boncuk işleme galiba çok güzel duruyor....ayrıca köşedeki çiçeğin rengi çok hoş..yemek masasının modeli değişikmiş..yatak odanın perdeleri çok değişik hoşuma gitti modeli rengi...makyaj masasında genelde avon ürünleri var galiba yanlış görmediysem kilitli makyaj kutunda çok güzell..yani kısacası herşeyin çok güzel canım güle güle huzurlu ve mutlu bir şekilde otur canım :nazar:

evinizde gule gule oturun cok begendim .

mor en sevdigim renktir koltuklarina bayildim.
yemek odan ise sahane.
yatak odaniz prenses yataga gibi cok hos masallah.
mutfak ise temiz derli toplu muhtesem .

gule gule agiz tadiyla esinizle birlikte huzurla guvenle bir omur gecirirsiniz insalllaha.s.

lila mor tonlarına ben de bayılırım.
beğenmiş olman mutlu etti beni :teytey:
hepimiz evlerimizde ağız tadıyla oturalım inşallah :1hug::enbuyukkk:

:nazar:öncelikle şunu söyliyeyim ben lila rengi çok severim kalı perde ve koltuk takımının rengi çok hoş....renkleri birbirine uyumlu...sehpanın üzerindeki boncuk işleme galiba çok güzel duruyor....ayrıca köşedeki çiçeğin rengi çok hoş..yemek masasının modeli değişikmiş..yatak odanın perdeleri çok değişik hoşuma gitti modeli rengi...makyaj masasında genelde avon ürünleri var galiba yanlış görmediysem kilitli makyaj kutunda çok güzell..yani kısacası herşeyin çok güzel canım güle güle huzurlu ve mutlu bir şekilde otur canım :nazar:

teşekkürler canım a.s.
evet sehpanın üzerindeki örtüm boncuk işleme a.s köşedeki çiçeğimi ben de çok seviyorum eşimin hediyesiydi evlenmeden önce :asigim:
evet avon ürünleri çoğunlukta kardeşim avonun müşteri temsilciliğini yapıyordu bir ara:1hug:

cok sirin sıcak bir yuvan var cnmm
cok hosuma gitti güzel görünüyoo evin güle güle oturrr
agzınızın tadı hiç bozulmasın inş

cok sıcak bır ortam yaratmıssınız gule gule oturun a.s.

yemek odan çok farklı hoş.genelde krem ve wenge ağırlıkta oluyor salonlar benimki gibi.senin salonunda bence cesaret isteyen renkler hakim.herkez severek kullanamaz iki gün sonra sıkılır bence.yani cesaretinden dolayı kutluyorum canım.güle güle oturun.

çok şirin sıcacık bi yuvan var kardeşim.bende 3 yıllık evliyim umarım ömür boyu böyle hep mutlu huzur dolu bi yuvada yaşlanırsınız

koltukların halın perdelerin rengi herşeyiyle neredeyse tıpkı benimkinden canım kendi evimi görmüş gibi oldum birden sositosositogüle güle oturun canım huzurunuz hiç bozulmasın inşallah:nazar::1hug:

kızlar kaç gündür bakamamıştım çok güzel yorumlar yazmışsınız beğenmenize sevindim hepinize teşekkürler:nazar:a.s.

öncelikle güle güle otur canım
koltukların çok hoş ama yemek odanı daha sade bir model seçseydin koltuklara daha çok uyardı sanki
zevk senin tabi
mutfağın banyon çok güzel
yatak odanı da beğendim, hele perdesi muhteşem farbası hariç tabi. o aralara çok toz birikir, hiç bana göre değil uğraşamazdım heralde
tekrar mutluluklar evinde

canım benim evin gerçekten çok güzel bende bu tip koltukları beğeniyorum yazın düğünüm olacak benimde sence nasıl kullanışlımı bu tip koltukluklar ben oturma odası için alıcamda

Back
X