Kızlar bu durum normal mi?

helenbebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2017
1.116
431
38
33
Arkadaşlar 11 hafta 1 günlük hamileyim.biraz önce banyodan çıktım.bacaklarimin her yeri kırmızı benek benek olmuş kızamık gibi aynı.her yeri ama.bu normal.mi? Doktora gitmelimiyim.?

tabi ki git gitmekte fayda var yani,kızamık geçirmişmiydin ?

Ben hamileliğin 2. 3. ayı civarında yüzümde kızarıklıklar başladı, birşeye sinirlenmiştim ondan sonra oldu doktora gitmedim, stresten oldu diye düşündüm, bir kaç hafta içinde geçti ama oğlumda da bende de şuanda alerji var, yüzümüzde kızarıklık kaşıntı oluyor, kremlerle geçiyor kışın artıyor kuruluktan dolayı. Kimyasal ürünleri bıraktık bitkisel şampuan, krem kullanıyoruz. Ve benim hamilelikten önce yoktu kızarıklıklarım, stresin ve hamileliğin tetiklediğini düşünüyorum.

Arkadaşlar 11 hafta 1 günlük hamileyim.biraz önce banyodan çıktım.bacaklarimin her yeri kırmızı benek benek olmuş kızamık gibi aynı.her yeri ama.bu normal.mi? Doktora gitmelimiyim.?
Vücüt şampuanı falan sürdün mü? Bana alerji yapmaya başladı hamilelikte. Dediğin gibi oluyor

Olabilir canım haklısın.ben çok. Sitres yapıyorum.

Can'ım benim kızamık kızamıkçık sorunum yok çok şükür. 14. Haftada karnımdan tarif ettiğin gibi kızarıklıklar çıktı. Anlamadım kaşıntıda başladı. Sonra bi hafta devam etti geçtim. Dr bişey dokunmuş ama sıkıntı Yok ddi kanda baktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…