- 12 Ocak 2017
- 1.116
- 431
- 38
- 33
- Konu Sahibi helenbebek
-
Geçirdim canımtabi ki git gitmekte fayda var yani,kızamık geçirmişmiydin ?
Yok canım kesede yapmadım. Ki anlamadım.kizamik olsa her yerde olur diye düşünüyorum..yedigim.birsey mi dokundu.yoksa hamilelikte oluyor mu hiç bilmiyorum.?keseyi fazlamı yaptın acaba
yediğin birşey dokunmuş olabilir doktora git ihmal etme gecmiş olsunGeçirdim canım
Yok canım kesede yapmadım. Ki anlamadım.kizamik olsa her yerde olur diye düşünüyorum..yedigim.birsey mi dokundu.yoksa hamilelikte oluyor mu hiç bilmiyorum.?
Tamam canım teşekkür ederim.yediğin birşey dokunmuş olabilir doktora git ihmal etme gecmiş olsun
Tamam.canim teşekkür ederimozaman dr git hemen birşey alerji yapmış olabilir.
Vücüt şampuanı falan sürdün mü? Bana alerji yapmaya başladı hamilelikte. Dediğin gibi oluyorArkadaşlar 11 hafta 1 günlük hamileyim.biraz önce banyodan çıktım.bacaklarimin her yeri kırmızı benek benek olmuş kızamık gibi aynı.her yeri ama.bu normal.mi? Doktora gitmelimiyim.?
Tamam canım. Gidecem.tesekkur ederimdoktora kesinlikle gitmelisin alerjik birşeyde olabilir bir arkadaşımında o şekilde oldu o yerler çatlağa dönüştü sonra
Yok sürmedim işin garip tarafı çok azalmış şimdi baktım.sabah banyodan sonra çok tu şimdi baya azalmış anlam veremedimVücüt şampuanı falan sürdün mü? Bana alerji yapmaya başladı hamilelikte. Dediğin gibi oluyor
Olabilir canım haklısın.ben çok. Sitres yapıyorum.Ben hamileliğin 2. 3. ayı civarında yüzümde kızarıklıklar başladı, birşeye sinirlenmiştim ondan sonra oldu doktora gitmedim, stresten oldu diye düşündüm, bir kaç hafta içinde geçti ama oğlumda da bende de şuanda alerji var, yüzümüzde kızarıklık kaşıntı oluyor, kremlerle geçiyor kışın artıyor kuruluktan dolayı. Kimyasal ürünleri bıraktık bitkisel şampuan, krem kullanıyoruz. Ve benim hamilelikten önce yoktu kızarıklıklarım, stresin ve hamileliğin tetiklediğini düşünüyorum.
Sen doktorunu ara bi söyle kuzum nolur nolmazYok sürmedim işin garip tarafı çok azalmış şimdi baktım.sabah banyodan sonra çok tu şimdi baya azalmış anlam veremedim
Gidecem.kontrolum.var zaten canım.ya geçende hamburger yedim o dokunmuş olabilirSen doktorunu ara bi söyle kuzum nolur nolmaz
Hiç belli olmaz balım.nşallah önemli bişi yoktutGidecem.kontrolum.var zaten canım.ya geçende hamburger yedim o dokunmuş olabilir
İnşallah canım yaHiç belli olmaz balım.nşallah önemli bişi yoktut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?