• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan sonrası adet olamadım

İnşallah uğraştırmayacak ve sizi sıkıntıya sokmayacak yada çözümü kolay olan bir şeydir 🤲 canınızı sıkmayın geçecek Allah’ın İzniyle. Benim kanama bitmişti işte tekrar böyle beyaz sarımsı akıntıyla hafif kan gelince endişe ettim. Bakalım doktor bana ne diyecek yine sonuçlarınız çıkınca burdan yazarsanız aynı durumları yaşayanlara ışık olur
Tekrar merhaba bana doktor parçalar için operasyona gerek yok dökülmeye devam edecek dedi ve 2 gün sonra büyük ihtimalle adet oldum ve kalan parçalar döküldü. Hala da çok kanamam var tamamen temizlenir inşallah. Doktor 43. Günde emzirmediğiniz için adet olmanız normal dedi. Belki sizden gelen kan da adet söküldüğü içindir. Şuan ne durumdasınız ?

Merhaba arkadaşlar
Sezeryan sonrası bebeğimi kaybettim.
2 ay oldu ve adet olamadım. Normal midir acaba?
Birde dikiş yerimin üstüne karnımın eti düşüyor yani pot duruyor nasıl anlatabilirim bilemedim. Bu normal mi ve geçer mi?
Birde ağrılarım devam ediyor

2 hafta önce doktora gitmiştim sorun yok demişti hatta spora başla demişti evde kendi kendime yapıyorum ama çok az yapıyorum. Daha pilatese gidebilecek durumda hissetmiyorum kendimi. Benim gibi olan var mı
Oncelikle başınız sagolsun.

Yukarida yazanlarin dedigi gibi emzirme durumunda regl gec olabiliyor, simdi sizin durumunuzda bu denli gec olmaz ancak ortada kendini toplamasi gereken bir rahim var, bu sebeple rahminiz kendini toparladiktan sonra olacaksinizdir diye dusunuyorum, dogum sonrası kanamalariniz bittiyse eger arada bos gecen 2-3 gun olduysa ve yeniden kanama yasadiysaniz regl olmus da olabilirsiniz. Hic boyle birsey dikkatinizi cekti mi?

Yukarida yazanlarin dedigi gibi emzirme durumunda regl gec olabiliyor, simdi sizin durumunuzda bu denli gec olmaz ancak ortada kendini toplamasi gereken bir rahim var, bu sebeple rahminiz kendini toparladiktan sonra olacaksinizdir diye dusunuyorum, dogum sonrası kanamalariniz bittiyse eger arada bos gecen 2-3 gun olduysa ve yeniden kanama yasadiysaniz regl olmus da olabilirsiniz. Hic boyle birsey dikkatinizi cekti mi?
Teşekkür ederim hayır 45 gün filan kanama devam etti kesildi. Şu an beyaz akıntı var doğumdan bu yana 2 ay oldu henüz adet olmadım. Pazartesi doktora gidip danışacağım ama benimle aynı durumu yaşayan var mıdır diye merak ettim

Tekrar merhaba bana doktor parçalar için operasyona gerek yok dökülmeye devam edecek dedi ve 2 gün sonra büyük ihtimalle adet oldum ve kalan parçalar döküldü. Hala da çok kanamam var tamamen temizlenir inşallah. Doktor 43. Günde emzirmediğiniz için adet olmanız normal dedi. Belki sizden gelen kan da adet söküldüğü içindir. Şuan ne durumdasınız ?
Maalesef ben henüz adet olmadım 45. Günden sonra beyaz akıntım oldu sadece. 2 ay oldu nerdeyse adet olmadım. Pazartesi günü doktora gideceğim bende. Açıkçası olmaktan da korkuyorum çünkü ya çok kanamam olurda diye tramva oluştu artık bende.

Teşekkür ederim hayır 45 gün filan kanama devam etti kesildi. Şu an beyaz akıntı var doğumdan bu yana 2 ay oldu henüz adet olmadım. Pazartesi doktora gidip danışacağım ama benimle aynı durumu yaşayan var mıdır diye merak ettim
Sezaryen icin bildigim kadariyla 45 gunluk kanamada fazla bunu da doktorunuza mutlaka iletin. Gecmis olsun

Sezaryen icin bildigim kadariyla 45 gunluk kanamada fazla bunu da doktorunuza mutlaka iletin. Gecmis olsun
Normal olduğunu belirtti. Çevremde daha fazla gün kanama yaşayan da varmış. Zaten 40 gün kanama normal sayılıyor. Ben ekstra durumlarda yaşadım ama o yüzden normal. Doğumda Çok kan kaybedip ölümden döndüm. Rahim atonisi. 10 ünite kan takıldı. Bu sorunu yaşayan çoğu kişi vefat edermiş. Allah korudu. Dün doktora gittim normal olduğunu söyledi. Rahmimin toparlandığını söyledi. Ama bazen ağrılarım oluyor.

Bu arada süt konusunu da doktora danıştım. Benim doğumdan sonra sütüm kesilsin diye hap verdiler ama 1 ay sonra tekrar geldi. Doktor dokunma geçecek dedi. Öylede oldu. Henüz adet olmadım dedim. Çok normal emzirsende emzirmesende sezeryandan sonra ilk 1 sene gelmemesini normal karşılıyoruz dedi. Eğer illa gelsin dersen ilaç veriyoruz ama 3 aydan önce adet olmayı önermedi. Bende zaten kan görmeye tahammülüm yok şu an olmamaya razıyım ama ters giden bir durum mu var diye merak ediyordum.

Merhaba arkadaşlar
Sezeryan sonrası bebeğimi kaybettim.
2 ay oldu ve adet olamadım. Normal midir acaba?
Birde dikiş yerimin üstüne karnımın eti düşüyor yani pot duruyor nasıl anlatabilirim bilemedim. Bu normal mi ve geçer mi?
Birde ağrılarım devam ediyor

2 hafta önce doktora gitmiştim sorun yok demişti hatta spora başla demişti evde kendi kendime yapıyorum ama çok az yapıyorum. Daha pilatese gidebilecek durumda hissetmiyorum kendimi. Benim gibi olan var mı
Başınız sağolsun.Allah acınızı hafifletsin sabırlar versin. Evet normal endişe etmeyin çok kan kaybınız var ise vücut kendini toparladıktan sonra regl başlar bende öyle oldum

Başınız sağolsun.Allah acınızı hafifletsin sabırlar versin. Evet normal endişe etmeyin çok kan kaybınız var ise vücut kendini toparladıktan sonra regl başlar bende öyle oldum
Amin Allah razı olsun bugün adet oldum. Ve korkuyorum kan görmek bende tramva oldu. Eskiden kana karşı dirayetliydim. Şimdi çok kanamam olur diye korkuyorum 😢

Back
X