Hayır neden olduğunu anlamadık bulamıyoruz diyorlar internetten beyinde sıvı birikmesi yazıyorum hidrosefoli diye bir hastalık çıkıyor oda çok korkunç kafayı yicem ne olduğunu anlasak birşeyler yapmaya çalışıcaz yorum yapan yokAllahım şifa versin. İlk okurken daha neler diyerek başladım okumaya ama iyiki iyiki mr ı çektirtmişsiniz. Çok geçmiş olsun. Neden olmuş doktorlar birşey diyebildi mi
Hayır neden olduğunu anlamadık bulamıyoruz diyorlar internetten beyinde sıvı birikmesi yazıyorum hidrosefoli diye bir hastalık çıkıyor oda çok korkunç kafayı yicem ne olduğunu anlasak birşeyler yapmaya çalışıcaz yorum yapan yok
Servise aldılar bu sabah bizi hastaneden de çıkartmıyorlar izmit şehir hastanesindeyiz araştırma hastanesi donanımlı hastane ama bilmiyorumBu konuda zannetmiyorum ki burda bilen çıksın. Şifa dilemekten başka elden bir şey gelmiyor. Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama doktor doktor gezmek gerekiyor sanırım. Bu sonuçlarla. Bebeğinizin yanında mısınız peki yoksa o yoğun bakımda mı
İzmite yeni taşındık daha hiç bir yer bilmiyoruzİnşallah kötü bir şey değildir allahım şifa versin olmadı başka hastaneye götürün bildiğiniz daha iyi bir hastaneye
Düşme olmadı bebek arabasındaydi eşim sürerken kaldırım gibi bir yere çarptı sarsıldı kamera kayıtları falanda var doktorlar inanmadı birde polis falan çağırdılar çok şükür kamerada görüntülendi herşey doktor bu sarsılmaylada olmaz dedi biz anlamadık ilk gün beyin kanaması dendi bugün sıvı birikmesi diyorlar beynim durduKocaeli şehir hastanesindesiniz sanırım ben orda doğum yaptım.
Doktorları iyidir merak etmeyin.
Bebeğiniz başını mı çarptı ? Düşme falan mı oldu ?
Yani bebek arabasında ne kadar sarsılabilir ki o şekilde. Erken doğmuştu bebeğiniz o zaman beyin kanaması geçirdi mi yoğun bakımdayken ? O kanamalar uzun süre devam edebiliyor kızımda da 2-3 ay kadar devam etti hani onu gördülerse falan. Beyin kanaması olmuş olabilir ama genelde bebeklerde darbeye düşmeye bağlı olur. Sonra kanama durup hasarı gidermek için sıvı birikimi de olabilir. Bu durumlarda takip edilir herhangi bir tedavi uygulanmıyor diye düşünmeyin diye söylüyorum.Düşme olmadı bebek arabasındaydi eşim sürerken kaldırım gibi bir yere çarptı sarsıldı kamera kayıtları falanda var doktorlar inanmadı birde polis falan çağırdılar çok şükür kamerada görüntülendi herşey doktor bu sarsılmaylada olmaz dedi biz anlamadık ilk gün beyin kanaması dendi bugün sıvı birikmesi diyorlar beynim durdu
Volkan etuş var universite hastanesinde. Ona ulasmaya calisin.Servise aldılar bu sabah bizi hastaneden de çıkartmıyorlar izmit şehir hastanesindeyiz araştırma hastanesi donanımlı hastane ama bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?