19-20 yıl 1. Katta oturduk canım tabi bizim birinci kat olunca balkonları ve pencereleri biraz yüksekti,börtü böcek,sinek ve fare hiç görmedik rutubete gibi olaylarda olmadı ama gel görki 1. Kat olunca bütün pisliği biz çektik,sofra sirkelemeler,orkid,çocuk bezleri atmalar,halı sirkelemeler,yemek artıkları atmalar,sigara izmarit içtikleri kola şişelerini,içki şişelerini atmalar,pis yağlı bulaşık sularını dökmeler,çay artıklarını dökmeler gibi bir sürü sorun yaşadık,yukarı katların gider borusu tıkanırdı banyoda tuvalette banyo yaptıkları su,çamaşır yıkadıkları su bizim tuvalet ve banyodan çıkardı,yukarı katlar hep bizi suçladı siz tıkadınız falan diye halbuki bizim kullandığımız sular gidiyordu,kaç sucu geldi hepside aynı şeyi söyledi 1. Katın suçu yok yukarıdan tıklamışsanız diyince seslerini çıkaramadılar,bu saydıklarımı yapıyorlar birde diyorlarki alt katta oturuyorsunuz çekmeye mecbursunuz 20 sene sonra annem pes etti sattık en üst kat aldık 15. Kat iyiki almışız diyorum ne pislik var ne başka birşey yazları buz gibi serin kışları ise sıcak son kat olmasına rağmen.O yüzden ev alırken iyi düşünün isterse en modern semt olsun hiç fark etmez bu saydığım olaylar için,eklediğiniz evin bahçesi güzel ama bahçe duvarları çok Engin ve sürgülü kapı tehlike,bizim bile pencerelerimiz yüksek olmasına rağmen Demir korkulukları kesip hırsız girdi evimize gerisini sen düşün.Eki Görüntüle 1016839 Eki Görüntüle 1016839
kızlar bu evin bahçe katı sizce nasıl ? önünde bahçesi var . içinin de resimleri var isterseniz eklerim. gerçekçi yorumlarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 1016839 Eki Görüntüle 1016839
kızlar bu evin bahçe katı sizce nasıl ? önünde bahçesi var . içinin de resimleri var isterseniz eklerim. gerçekçi yorumlarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 1016839 Eki Görüntüle 1016839
bence gayet hoşEki Görüntüle 1016839 Eki Görüntüle 1016839
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?