Gelinlik Modelleri Kızlar bu gelinlik nasıl?

sindirellaa00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
236
58
45045_615662521816366_2000196618_n.jpg
1549336_612389205477031_378928971_n.jpg

Annem eski moda dedi ama benim çok hoşuma gitti

Nickinizdende belli prenses model seviyosunuz herhalde..ama bana göre fazla sade biraz daha göz alici olabilir..

nişan için bu modellerin renklileri de çok kullanıldığından gelinlik olarak çok ama çok basit kalıyor, başka modellere bakın..

sevgiler..

Cok kusura bakmayin fakat bu fotolari görerek canim size bir sihirli degnek vermek istiyor. Yani bu gelinligin içinde disney filmlerin içindeki peri'lere benziyorsun. Ki bir gelin peri gibi olmamasi gerekiyor, sade fakat hos olmasi lazim. Üstelik gelinligin kendiside çok ucuz görünüyor.

Üzgünüm fakat gelinlik hosuma gitmede anlasilan. Tabi zevk sizin, içinize sinen bir gelinligi giymelisiniz tabi. Eger bir tavsiyede bulunabilirsem, birazda dantelli gelinliklere bakin. Sonuçta güzel bir fizige sahipsiniz. Mesela balik modeli gelinlikte giyebilirsiniz.

Benim gelinligimden ama beninki biraz daha geniss..
Simdi odada duruyor satmaya calisiyorum, yer birakmiyo malesef.

gerçektende kalıbı duruşu çok şık, çok yakışmış ancak annen bencede haklı biraz eski moda kaldı bu gelinlik ve çok bilindik bir model. Bence üst kısımda ışıltı yerine boncuklu fransız dantel olan, aynı model bir gelinlik secebilirsin :)

Benim en çok beğendiğim gelinlikler göğüs dekoltesi olanlar. bu gelinliğin formu güzel ama bir prenses gibi olmuyor böyle gelinlikle, hani dantel detay daha iyi durur sanki.

Kimseyi takmayın. Hayalinizde ne varsa gerçeğe dönüşen o olsun. Siz giyeceksiniz siz mutlu olun.
Ki model kötü değil bence asla modası geçmeyecek bir model.

X