• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kızlar bu gelinlik ve bindallı nasıl sizce?

kartanesi_8815

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2015
95
27
18
fikirlerinizi merakla bekliyorum kızlar

Eklentiler

• IMG-20160220-WA0007.webp
    IMG-20160220-WA0007.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 631
  • IMG-20160220-WA0008.webp
    IMG-20160220-WA0008.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 710
Bindallının renk uyumu çok hoş olmuş canım , gelinlikte güzel henüz bitmemiş ama sanırım ,hayırlı olsun bu arada :))

evet canım gelinlik uçlarına dantel eklenicek potluklar düzelicek inşallah amin canımçok teşekkür ederim:KK36:

Rica ederim ne demek , aynen etek uçları tamamlanınca daha da güzel duracağına eminim uzaktan potluklar pek belli değil :) Ne zaman tarih yaklaştı mı ? Gelinlik aşamasına geldiğine göre :))

İkiside harika. Gelinliğin biraz daha kabarık yaptırırsan daha hoş olur. Ben pişman olmuştum :) çok sönük durdu

Gelinlik sıradan üzgünüm bari askıları daha zarif birşey olsaydı hele dantel duvak iyice kapatmış boğmuş

Duğun tarihlerimiz aynı bi heyecan yaptımm bende daha hiç bi hazırlık yok sadece beğendim modellierimi ama bindallımız benziyor fiyatı ne kadarr ??

Bence güzel olmuş bindalli benimkinin hemen hemen aynısi.çok beğenerek gitmiştim. Gelinlikte ekranda çok belli olmamakla birlikte güzel görünüyor. şimdiden hayırlı olsun..sağlıcakla giyin :nazar:

Back
X