- 14 Mayıs 2015
- 95
- 27
- 18
- Konu Sahibi kartanesi_8815
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım gelinlik uçlarına dantel eklenicek potluklar düzelicek inşallah amin canımçok teşekkür ederimBindallının renk uyumu çok hoş olmuş canım , gelinlikte güzel henüz bitmemiş ama sanırım ,hayırlı olsun bu arada :))
evet canım gelinlik uçlarına dantel eklenicek potluklar düzelicek inşallah amin canımçok teşekkür ederim![]()
evet canım yaklaştı mayıs 7-8 düğünüm:)Rica ederim ne demek , aynen etek uçları tamamlanınca daha da güzel duracağına eminim uzaktan potluklar pek belli değil :) Ne zaman tarih yaklaştı mı ? Gelinlik aşamasına geldiğine göre :))
İkiside harika. Gelinliğin biraz daha kabarık yaptırırsan daha hoş olur. Ben pişman olmuştum :) çok sönük durdu[evet canım giyince pek farketmedim ama resimde gerçekten sönük duruyor kabarıklığı artırılırmı bunun acaba
evet canım yaklaştı mayıs 7-8 düğünüm:)
Amin tatlım inşallah:)Hayırlısı olsun inşallah çok güzel geçer :)
Olur içine kabarık tarlatan veriyolar. Benimkide giyince kendime kabarık gelmişti. Ama resimlerde sönük.gelinlikçiye sorayım oluyorsa kabarıklığını artırtayım cnm
1000 tl canım bindallıDuğun tarihlerimiz aynı bi heyecan yaptımm bende daha hiç bi hazırlık yok sadece beğendim modellierimi ama bindallımız benziyor fiyatı ne kadarr ??
Duğun tarihlerimiz aynı bi heyecan yaptımm bende daha hiç bi hazırlık yok sadece beğendim modellierimi ama bindallımız benziyor fiyatı ne kadarr ??
Bence güzel olmuş bindalli benimkinin hemen hemen aynısi.çok beğenerek gitmiştim. Gelinlikte ekranda çok belli olmamakla birlikte güzel görünüyor. şimdiden hayırlı olsun..sağlıcakla giyin[teşekkür ederim canım iyi dileklerin için :)